xmartix Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 oł dżizaa ale ogłoszeń! jako "obca" osoba dla MIli (bo ile tam się widziałyśmy ze 2 razy tylko) Mila wraz ze stadem innych psów Demi podbiegła dziś do mnie i oczywiście zalizałaby na śmierć, jest teraz pewna siebie, chyba najlepiej jakby trafiła do domku z innymi psami Quote
demi Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 ona woli człowieka niż towarzystwo psów, no chyba że jest kot, z którym będzie sie mogła bawić, jak u nas niewidoma Fibi, to będzie przeszczęśliwa:) hehe. Myślę, ze mała już nic wiecej nie potrzebuje, chwile jest ostrożna przy 1 spotkaniu z obcym, ale jak zobaczy, że to ktoś fajny, to zalizałaby na śmierć. I oczywiście śpi w łóżku... nie umiem tego oduczyć psów.. eh. A jak wstane rano, albo sie wieczorem kładę, to bez tańca szczęścia i jej języka w moim nosie, oku, uchu sie nie obejdzie:P:) Quote
demi Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 ona woli człowieka niż towarzystwo psów, no chyba że jest kot, z którym będzie sie mogła bawić, jak u nas niewidoma Fibi, to będzie przeszczęśliwa:) hehe. Myślę, ze mała już nic wiecej nie potrzebuje, chwile jest ostrożna przy 1 spotkaniu z obcym, ale jak zobaczy, że to ktoś fajny, to zalizałaby na śmierć. I oczywiście śpi w łóżku... nie umiem tego oduczyć psów.. eh. A jak wstane rano, albo sie wieczorem kładę, to bez tańca szczęścia i jej języka w moim nosie, oku, uchu sie nie obejdzie:P:) Quote
:: FiGa :: Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Edycja nie działa nadal, no nie wiem czemu :roll: I jestem bez netu. Ale myślę o Mili, jak będę mieć coś grosza to prześlę :oops: Quote
zadra Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Fantastyczne wiadomości o Mili.Bardzo sie cieszę z jej przemiany dokonanej dzieki Wam dziewczyny.Kawał dobrej roboty. Quote
demi Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Staramy sie jak możemy :) Ja już niedługo bede sie umawiać na sterylizacje. Bo nie ma na co czekać. Jakoś trzeba zaksięgować gdzieś wpłate p. Ani 150zł za tamten miesiąc. I reszty nie zaksięgowałam póki co. Dziewczyny prosze pomóżcie troszke w zbiórce na sterylke... Może wieczorem wrzucę kilka zdjęć nowych Mili i kompani :P Quote
demi Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='xmartix']tak, tak, pomóżmy finansowo!! sunia nie może iść do ds niewysterylizowana!![/QUOTE] widze, ze mało kto sie Milą interesuje... Quote
xmartix Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 niestety malutko..... MILA POTRZEBUJE PIENIĄŻKÓW!!!! Demi a ona nie miała byc u Ciebie na płatnym dt? Quote
demi Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='xmartix']niestety malutko..... MILA POTRZEBUJE PIENIĄŻKÓW!!!! Demi a ona nie miała byc u Ciebie na płatnym dt?[/QUOTE] miała byc i cześciowo jest Quote
xmartix Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 tzn ile brakuje??? a rozliczenie robisz??? Quote
jogi Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 dziewczyny a co z kasą, którą Tola mówiła, że przekaże od zamojskiego Emira?? to miało być 150zł jeśli dobrze pamiętam Quote
xmartix Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 przydałyby się naprawdę dobre rozliczenia tutaj... pytałam Figę czy mogę ją zastąpić jeżeli chodzi o ten wątek i pierwszy post, więc pozwoliła i pisze do moda o tym :):) Quote
demi Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='xmartix']przydałyby się naprawdę dobre rozliczenia tutaj... pytałam Figę czy mogę ją zastąpić jeżeli chodzi o ten wątek i pierwszy post, więc pozwoliła i pisze do moda o tym :):)[/QUOTE] ja jestem bardzo ZA :) Quote
demi Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='xmartix']przydałyby się naprawdę dobre rozliczenia tutaj... pytałam Figę czy mogę ją zastąpić jeżeli chodzi o ten wątek i pierwszy post, więc pozwoliła i pisze do moda o tym :):)[/QUOTE] ja jestem bardzo ZA :) Quote
xmartix Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Zebrałam wszystkie informacje, uzupełniłam 1 post. Deklaracje: p. Ania 300 zł REJA 20 zł Figa ?? Tola 150 zł (do sterylki) WPŁYWY: 26.11 REJA 20 zł 08.12 p. Ania 150 zł Razem: 170 zł Mila jest od listopada u Demi, czyli jest nieopłacony ani listopad do końca, ani grudzień, ani sterylka... LISTOPAD: 170 - 300 = - 130 zł Początkowo było pisane że na konto Figi idą jakieś pieniądze (przyszły jakieś na Milę?), potem konto podała już swoje własne Demi. Figa i Demi co się jeszcze zaksięgowało na Waszych kontach dla Mili??? Quote
:: FiGa :: Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Ja swojego konta nie podawałam, wysłałam pieniążki na konto Demi, jeśli nie dotarły to dotrą [przelew za pośrednictwem poczty idzie nawet 2 tyg]. Quote
xmartix Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 aha, dobra, bo staram się wszystko ogarnąć a to Twoja jednorazowa wpłata czy co to było? Quote
:: FiGa :: Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Jednorazowa, niestety nie mogę się zdeklarować na żadną kwotę, bo nie wiem ile będę w stanie przekazać, a w długach z kropkami siedzimy po szyję... Quote
GoskaGoska Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 ja wplacam jednorazowo 20zl na tą sterylkę ze skarpety spanielki - hm nie wiem czy ktoś będzie wiedział o co chodzi , ale napiszę - to jest za transport Sabinki przez Fige Quote
xmartix Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 miała tu napisać Demi ale widzę że jest zabiegana p. Ania deklarowała jednak 150 zł, a drugie 150 miała płacić jakaś organizacja, która się teraz nie przyznaje, z tego co wiem: p. Ania się wywiązuje ze swojej części, jak mnie pamięć nie myli to wpłaciła już drugie 150 zł nie wiem czy dojdziemy do tego co to za organizacja, może wie coś Figa i Demi więcej na ten temat w każdym razie: na sterylkę i tak nie ma Mila jak na razie GoskaGoska dzieki za wpłatę Quote
Tola Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='xmartix']miała tu napisać Demi ale widzę że jest zabiegana p. Ania deklarowała jednak 150 zł, a drugie 150 miała płacić jakaś organizacja, która się teraz nie przyznaje, z tego co wiem: p. Ania się wywiązuje ze swojej części, jak mnie pamięć nie myli to wpłaciła już drugie 150 zł nie wiem czy dojdziemy do tego co to za organizacja, może wie coś Figa i Demi więcej na ten temat w każdym razie: na sterylkę i tak nie ma Mila jak na razie GoskaGoska dzieki za wpłatę[/QUOTE] A jaka organizacja? Zadzwonię do P. Ani, bo tylko z nią omawialam sprawę Mili, nic nie wiem o innej organizacji. Zamojski Emir miał wpłacic 150 zl za sterylkę. Pisalam o tym na wątku. W kazdej chwili mogę podac na pv dane do faktury i pieniądze idą. Tylko komu mam wyslac dane? Quote
demi Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Tola']A jaka organizacja? Zadzwonię do P. Ani, bo tylko z nią omawialam sprawę Mili, nic nie wiem o innej organizacji. Zamojski Emir miał wpłacic 150 zl za sterylkę. Pisalam o tym na wątku. W kazdej chwili mogę podac na pv dane do faktury i pieniądze idą. Tylko komu mam wyslac dane?[/QUOTE] Jeśli możemy prosić o dofinansowanie na sterylizację to bardzo prosimy na moje konto :) Oczywiście fakture wetki wystawią. Zabieg na kreche chce już umówić w przyszłym tygodniu, bo nie ma na co czekać. Quote
Tola Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='demi']Jeśli możemy prosić o dofinansowanie na sterylizację to bardzo prosimy na moje konto :) Oczywiście fakture wetki wystawią. Zabieg na kreche chce już umówić w przyszłym tygodniu, bo nie ma na co czekać.[/QUOTE] Nie mogę przeslac pieniędzy na konto:cool3: Wyslę dane do faktury i adres zwrotny; jak przyjdzie faktura wystawiona na Emir płatne przelewem - przelewam pieniądze na konto podane na fakturze. Mozna zrobic tez tak, ze ktos zaplaci ze swoich pieniedzy, przysle fakturę - płacone gotówką i ja przeleję na konto osoby płacącej. Quote
zadra Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Cieszęsię,że Mila będzie miała sterylkę. Quote
Recommended Posts