Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oł dżizaa ale ogłoszeń!

jako "obca" osoba dla MIli (bo ile tam się widziałyśmy ze 2 razy tylko) Mila wraz ze stadem innych psów Demi podbiegła dziś do mnie i oczywiście zalizałaby na śmierć, jest teraz pewna siebie, chyba najlepiej jakby trafiła do domku z innymi psami

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ona woli człowieka niż towarzystwo psów, no chyba że jest kot, z którym będzie sie mogła bawić, jak u nas niewidoma Fibi, to będzie przeszczęśliwa:) hehe.
Myślę, ze mała już nic wiecej nie potrzebuje, chwile jest ostrożna przy 1 spotkaniu z obcym, ale jak zobaczy, że to ktoś fajny, to zalizałaby na śmierć.
I oczywiście śpi w łóżku... nie umiem tego oduczyć psów.. eh. A jak wstane rano, albo sie wieczorem kładę, to bez tańca szczęścia i jej języka w moim nosie, oku, uchu sie nie obejdzie:P:)

Posted

ona woli człowieka niż towarzystwo psów, no chyba że jest kot, z którym będzie sie mogła bawić, jak u nas niewidoma Fibi, to będzie przeszczęśliwa:) hehe.
Myślę, ze mała już nic wiecej nie potrzebuje, chwile jest ostrożna przy 1 spotkaniu z obcym, ale jak zobaczy, że to ktoś fajny, to zalizałaby na śmierć.
I oczywiście śpi w łóżku... nie umiem tego oduczyć psów.. eh. A jak wstane rano, albo sie wieczorem kładę, to bez tańca szczęścia i jej języka w moim nosie, oku, uchu sie nie obejdzie:P:)

Posted

Staramy sie jak możemy :)
Ja już niedługo bede sie umawiać na sterylizacje. Bo nie ma na co czekać.
Jakoś trzeba zaksięgować gdzieś wpłate p. Ani 150zł za tamten miesiąc. I reszty nie zaksięgowałam póki co.
Dziewczyny prosze pomóżcie troszke w zbiórce na sterylke...

Może wieczorem wrzucę kilka zdjęć nowych Mili i kompani :P

Posted

[quote name='xmartix']tak, tak, pomóżmy finansowo!!
sunia nie może iść do ds niewysterylizowana!![/QUOTE]
widze, ze mało kto sie Milą interesuje...

Posted

[quote name='xmartix']niestety malutko.....
MILA POTRZEBUJE PIENIĄŻKÓW!!!!
Demi a ona nie miała byc u Ciebie na płatnym dt?[/QUOTE]

miała byc i cześciowo jest

Posted

przydałyby się naprawdę dobre rozliczenia tutaj...

pytałam Figę czy mogę ją zastąpić jeżeli chodzi o ten wątek i pierwszy post, więc pozwoliła i pisze do moda o tym :):)

Posted

[quote name='xmartix']przydałyby się naprawdę dobre rozliczenia tutaj...

pytałam Figę czy mogę ją zastąpić jeżeli chodzi o ten wątek i pierwszy post, więc pozwoliła i pisze do moda o tym :):)[/QUOTE]

ja jestem bardzo ZA :)

Posted

[quote name='xmartix']przydałyby się naprawdę dobre rozliczenia tutaj...

pytałam Figę czy mogę ją zastąpić jeżeli chodzi o ten wątek i pierwszy post, więc pozwoliła i pisze do moda o tym :):)[/QUOTE]

ja jestem bardzo ZA :)

Posted

Zebrałam wszystkie informacje, uzupełniłam 1 post.

Deklaracje:

p. Ania 300 zł
REJA 20 zł
Figa ??
Tola 150 zł (do sterylki)

WPŁYWY:

26.11 REJA 20 zł
08.12 p. Ania 150 zł

Razem: 170 zł

Mila jest od listopada u Demi, czyli jest nieopłacony ani listopad do końca, ani grudzień, ani sterylka...

LISTOPAD: 170 - 300 = - 130 zł

Początkowo było pisane że na konto Figi idą jakieś pieniądze (przyszły jakieś na Milę?), potem konto podała już swoje własne Demi.

Figa i Demi co się jeszcze zaksięgowało na Waszych kontach dla Mili???

Posted

miała tu napisać Demi ale widzę że jest zabiegana
p. Ania deklarowała jednak 150 zł, a drugie 150 miała płacić jakaś organizacja, która się teraz nie przyznaje, z tego co wiem: p. Ania się wywiązuje ze swojej części, jak mnie pamięć nie myli to wpłaciła już drugie 150 zł
nie wiem czy dojdziemy do tego co to za organizacja, może wie coś Figa i Demi więcej na ten temat
w każdym razie: na sterylkę i tak nie ma Mila jak na razie

GoskaGoska dzieki za wpłatę

Posted

[quote name='xmartix']miała tu napisać Demi ale widzę że jest zabiegana
p. Ania deklarowała jednak 150 zł, a drugie 150 miała płacić jakaś organizacja, która się teraz nie przyznaje, z tego co wiem: p. Ania się wywiązuje ze swojej części, jak mnie pamięć nie myli to wpłaciła już drugie 150 zł
nie wiem czy dojdziemy do tego co to za organizacja, może wie coś Figa i Demi więcej na ten temat
w każdym razie: na sterylkę i tak nie ma Mila jak na razie

GoskaGoska dzieki za wpłatę[/QUOTE]
A jaka organizacja?
Zadzwonię do P. Ani, bo tylko z nią omawialam sprawę Mili, nic nie wiem o innej organizacji.
Zamojski Emir miał wpłacic 150 zl za sterylkę. Pisalam o tym na wątku.
W kazdej chwili mogę podac na pv dane do faktury i pieniądze idą.

Tylko komu mam wyslac dane?

Posted

[quote name='Tola']A jaka organizacja?
Zadzwonię do P. Ani, bo tylko z nią omawialam sprawę Mili, nic nie wiem o innej organizacji.
Zamojski Emir miał wpłacic 150 zl za sterylkę. Pisalam o tym na wątku.
W kazdej chwili mogę podac na pv dane do faktury i pieniądze idą.

Tylko komu mam wyslac dane?[/QUOTE]

Jeśli możemy prosić o dofinansowanie na sterylizację to bardzo prosimy na moje konto :)
Oczywiście fakture wetki wystawią. Zabieg na kreche chce już umówić w przyszłym tygodniu, bo nie ma na co czekać.

Posted

[quote name='demi']Jeśli możemy prosić o dofinansowanie na sterylizację to bardzo prosimy na moje konto :)
Oczywiście fakture wetki wystawią. Zabieg na kreche chce już umówić w przyszłym tygodniu, bo nie ma na co czekać.[/QUOTE]
Nie mogę przeslac pieniędzy na konto:cool3:
Wyslę dane do faktury i adres zwrotny; jak przyjdzie faktura wystawiona na Emir płatne przelewem - przelewam pieniądze na konto podane na fakturze.
Mozna zrobic tez tak, ze ktos zaplaci ze swoich pieniedzy, przysle fakturę - płacone gotówką i ja przeleję na konto osoby płacącej.