Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już się wylizała w dosłownym tego słowa znaczeniu:) Raneczka po szwie, była na prawde bardzo mała, dlatego pozwoliłam sobie nie bandażować jej łapki :)

Posted

zadra napisał(a):
A jak łapeczka teraz?

dobrze, jest większa blizna przy końcu, bo musiała tą mordke tam wsadzić jak miała opatrunek, ale łapdnie ogólnie :) zrobie zdjecia w wolnej chwili i wrzuce :)

Posted

Tola napisał(a):
Faktury nadal nie mam.
MIla - zdrowiej bo czas do wlasnego domku:cool3:

wysłałam na adres fundacji, to dobrze, nie? tak sie zastanawiam gdzie w razie czego mam potwierdzenie nadania.
Oj czas do domku jak nic, a Mila młodziutka to daje popalić nam jak trzeba:mad: dzis były 2 pobudki w nocy, bo kot buszował, to musiała tego dzioba rozedrzeć :shake: ale co zrobic. Lata jak wariatka i tylko liże, aż do znudzenia :roll:

Posted

[quote name='jogi']ja mogę zrobić jej allegro. Demi napisz proszę najwazniejsze info o Mili, a ja to jakoś poubieram ładnie[/QUOTE]
wszystko kochana masz na 1szej stronie:) ogólnie to ona jak juz kogoś pozna to zaliże na śmierc:) idealna tez do dzieci, jak by tak mogła po nich skakać i buziaki dawać, to by szczęśliwsza być nie mogła:) i uwielbia spacery:) ma troszke problem z siusianiem na podwórku, ale to mozemy ominąć póki co:P

Marciu, tu też cie znękał, wysle Ci zdjecia Mili i jej łapki, to wstawisz, bo mi za chiny nie idzie jak podlinkowac.

Posted

Nie mogłam być na dogo od ponad miesiąca.Dzisiaj dopiero weszłam.Wiem ,że ta moja deklaracja jest nieduża, ale w grudniu wplaciłam na psinkę.Dokładnie 17.12. Czyżby nie doszło ??!!Za styczeń dopiero w poniedziałek mogę wpłacić,ale teraz to nie wiem ,czy znów dojdzie, a wpłacam w banku. Proszę sprawdż to DEMI.

Posted

dostałam pieniążki 18 od Ciebie, 20zł :) na wcześniejszych stronach na pewno o tyn napisałam:)
Marcia dopisz ze z mojego bazarku, z mojej mascary:( pozbyłam sie jej:( 100zł na łapke tej szalonej dziewczynki naszej :)

Posted

dostałam pieniążki 18 od Ciebie, 20zł :) na wcześniejszych stronach na pewno o tyn napisałam:)
Marcia dopisz ze z mojego bazarku, z mojej mascary:( pozbyłam sie jej:( 100zł na łapke tej szalonej dziewczynki naszej :)