Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie rozmawiałam z hotelikiem. Asia mówi, ze Mona jest świetna i spokojnie można ją ogłaszać, ale nie jako psa małego tylko średniego. Ma tylko jedną wadę, której trzeba ją oduczyć okropnie, z radości skacze po ludziach i w taką pogodę brudzi niesamowicie! Jest też potwornie wychudzona i jedzonko znika w oka mgnieniu:) Martuś, czy Mona ma książeczkę psa z aktualnymi szczepieniami i wpisem o sterylizacji?
Mona mieszka z Wollim, mają dwa małe boksy połączone, Yoko przytargała tam fotele, kołderki i zabawki, więc mają po domowemu!!! Dogadały się super, więc Mona spokojnie może pójść do domu z innymi psami. Wolli okazał się rewelacyjnym psiakiem poza schroniskiem!
Yoko, jeśli jutro pogoda dopisze, porobi zdjęcia, więc trzeba solidnie zabrać się za ogłoszenia! Mam nadzieję, że Mona szybko znajdzie fajny domek!!!!

Posted

Agusiu mam jeszcze jedna kolderke dla psiaow tylko kombinuje poszewke w razie jakby sie wybrudzilo to bedzie mozna wyprac.Musze zapyta Pani Asi czy jutro bede mogla przyjechac czy nie bede przeszkadzac

Posted

Zdjecia narazie w srodku jak bedzie cieplo wezme Monke i łoliego na spacer.Ale jest wariatka ciagle sie cieszy :loveu: wycalowala mnie strasznie.Ciagle skacze, wariuje.Kochana jest

A tu ze swoim kolega z ktorym mieszka dogaduja sie super i maja dwa boksy do dyspozycji.

Posted

jak wchodzilam do niej do boksu jeszcze bedąc na zaszczytnym stanowisku wolontariuszki schronu to obskakiwała mnie wyżej głowy ,była w tym najszybsza ze wszystkich suniek ,czytając posty widze ,ze to sie nie zmieniło ;)

Posted

Agusiu a w sobiote bylam na spacerku z Mona Łolim i Kajem.Z Mona i Łolim to sie szlo nciezko diabelki dwa.A zapomnialam wziasc aparatu a taka ladna pogoda byla:oops:Kostke duza dostala od cioci yoko w prezencie bo jak poszlam do zoologicznego to nie moglam sie powstrzymac tylko zapomnialam Fancie kupic:oops: