yoko100 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A wiadomo czy mieszka sama czy z Bisem albo łolim jeszcze imienia nie wybrali/;d Quote
agusiazet Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Ciekawe jak tam Mona? Postaram się jutro zadzwonić do hoteliku i wypytać! Quote
yoko100 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ja sie w srode wybieram do hoteliku tabletki na odrobaczenie zawiesc :loveu:porobie zdjecia Monce Quote
lucySxy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Makabi, czy ktos dzwoni w sprawie MOni? Quote
Tola Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 lucySxy napisał(a):Makabi, czy ktos dzwoni w sprawie MOni? Nie miałam ani jednego tel:roll: Quote
agusiazet Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Właśnie rozmawiałam z hotelikiem. Asia mówi, ze Mona jest świetna i spokojnie można ją ogłaszać, ale nie jako psa małego tylko średniego. Ma tylko jedną wadę, której trzeba ją oduczyć okropnie, z radości skacze po ludziach i w taką pogodę brudzi niesamowicie! Jest też potwornie wychudzona i jedzonko znika w oka mgnieniu:) Martuś, czy Mona ma książeczkę psa z aktualnymi szczepieniami i wpisem o sterylizacji? Mona mieszka z Wollim, mają dwa małe boksy połączone, Yoko przytargała tam fotele, kołderki i zabawki, więc mają po domowemu!!! Dogadały się super, więc Mona spokojnie może pójść do domu z innymi psami. Wolli okazał się rewelacyjnym psiakiem poza schroniskiem! Yoko, jeśli jutro pogoda dopisze, porobi zdjęcia, więc trzeba solidnie zabrać się za ogłoszenia! Mam nadzieję, że Mona szybko znajdzie fajny domek!!!! Quote
yoko100 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Agusiu mam jeszcze jedna kolderke dla psiaow tylko kombinuje poszewke w razie jakby sie wybrudzilo to bedzie mozna wyprac.Musze zapyta Pani Asi czy jutro bede mogla przyjechac czy nie bede przeszkadzac Quote
zadra Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Monka ma książeczkę z aktualnymi wpisami o sterylizacji,odrobaczeniach i szczepieniach. Quote
yoko100 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Zdjecia narazie w srodku jak bedzie cieplo wezme Monke i łoliego na spacer.Ale jest wariatka ciagle sie cieszy :loveu: wycalowala mnie strasznie.Ciagle skacze, wariuje.Kochana jest A tu ze swoim kolega z ktorym mieszka dogaduja sie super i maja dwa boksy do dyspozycji. Quote
Tola Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Mordka kochana:loveu: Monie nie będzie łatwo robic zdjęcia, wiem cos o tym:cool3: Quote
agusiazet Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Fajna ta Mona, ale faktycznie bardzo chudziutka! Mam nadzieję, że ktoś się w niej zakocha raz dwa i da dom!!! Quote
Ra_dunia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 taaa... zdjęcia i żywiołowe psiaki jakoś w parze nie idą :D Quote
lucySxy Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Dzisiaj wygasly ogloszenia Monki na Allegro i Gratce! Zaraz je odnowie:p Dam tez ogloszenie w elektronicznych Anonsach!:user: Quote
agusiazet Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 lucySxy napisał(a):Dzisiaj wygasly ogloszenia Monki na Allegro i Gratce! Zaraz je odnowie:p Dam tez ogloszenie w elektronicznych Anonsach!:user: Dziękujemy!!! Quote
funia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 jak wchodzilam do niej do boksu jeszcze bedąc na zaszczytnym stanowisku wolontariuszki schronu to obskakiwała mnie wyżej głowy ,była w tym najszybsza ze wszystkich suniek ,czytając posty widze ,ze to sie nie zmieniło ;) Quote
yoko100 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Oj nie zmienilo sie jutro wybieram sie wyprowadzic piesy troche na smyczy zobaczymy jak Monka to wytrzyma:D:D Quote
Tola Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 lucySxy napisał(a):Ktos dzwoni w sprawie Monki? Cisza:roll: Quote
agusiazet Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Wkleiłam Monę do tego wątku szukającego kudłacza: OPOLE - Pani szuka psa w typie PON-a lub innego kudłacza - Strona 3 - Dogomania Forum Quote
yoko100 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Agusiu a w sobiote bylam na spacerku z Mona Łolim i Kajem.Z Mona i Łolim to sie szlo nciezko diabelki dwa.A zapomnialam wziasc aparatu a taka ladna pogoda byla:oops:Kostke duza dostala od cioci yoko w prezencie bo jak poszlam do zoologicznego to nie moglam sie powstrzymac tylko zapomnialam Fancie kupic:oops: Quote
agusiazet Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Yoko, jak masz zdjęcia Fanty to wklej na jej watek, tam straszny zastuj panuje: http://www.dogomania.pl/forum/f28/staruszka-chora-na-raka-czy-moglo-byc-jeszcze-gorzej-140787/ Quote
Tola Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Do mnie nikt nie dzwonil:roll: Monka - sliczna sunia szuka domu Quote
lucySxy Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Szkoda ,ze nikt nie dzwoni... moze jednak ta pani z Opola sie zdecyduje? Quote
Recommended Posts