Tola Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='lucySxy']Tola,jest kilka dobrych... Nadaja sie na Allegro,robic?[/QUOTE] Pewnie, ze robic:lol: Moze Mona szybko znajdzie dom. Quote
agusiazet Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Raduniu, a skąd Ty tu się wzięłaś, dopiero miałam Cię poprosić o zaglądnięcie i o sygnaturę. Jaka intuicja!!! Dziękuję, jak zwykle stanęłaś na wysokości zadania:):):) Quote
lucySxy Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Na kogo dac namiary w ogloszeniach?(przepraszam ,ale nie chce zeby post byl przeoczony) Quote
agusiazet Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Myślę, że już na hotelik, ale niech Marta się wypowie, bo sunia jeszcze w Zamościu! Quote
Ra_dunia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dogo jest małe :eviltong: Już mnie tu taka jedna Ciotka ściągnęła ;) Quote
agusiazet Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 I chwała za to tej ciotce!!!Tylko czemu pod banerkiem Mony otwiera się watek Jarusia? W moim podpisie! Quote
agusiazet Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Mona się kłania wieczorową porą! Quote
lucySxy Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Nie wiem kogo podawac jako kontakt w tych ogloszeniach... Moglabym juz je zrobic. Quote
Tola Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='lucySxy']Nie wiem kogo podawac jako kontakt w tych ogloszeniach... Moglabym juz je zrobic.[/QUOTE] Myslę, ze mozna do mnie i do trzeba do hoteliku, bo Mona jedzie w niedzielę. Przeslę dane na pv Quote
Tola Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Ra_dunia']Banerek dla ślicznej sunieczki: Dziekuję:loveu: Sliczny. Niech przyniesie suni wspanaily dom. Quote
lucySxy Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ogloszenia: Na Allegro:Suczka MONA czeka! (807179679) - Aukcje internetowe Allegro Na Gratce:http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2405923_mona_czeka_na_dom.html Quote
Ra_dunia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='agusiazet']I chwała za to tej ciotce!!!Tylko czemu pod banerkiem Mony otwiera się watek Jarusia? W moim podpisie![/QUOTE] Cos musiało się źle skopiować, bo sprawdziłam i banerek podlinkowany prawidłowo... Podam Ci kodzik do wklejenia: [:diabloti:url="http://tiny.pl/hxxgk"][img:diabloti:]http://i38.tinypic.com/2qx5cgw.gif[/img][/url] Jak będziesz wstawiać usuń diabełki :evil_lol: powinno zadziałać. Quote
agusiazet Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 A na Monę czeka już w hoteliku nasz mielecki przystojniak Bisik!!! Dobrze, ze oboje już nic nie mogą zmajstrować!:evil_lol: Quote
agusiazet Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Szkoda, ze tak mało ciotek zagląda do Mony:( Quote
rita60 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Nos mnie nie zawiodł i przyprowadzil do szorstkiej mordeczki:razz:zaznaczam watek małej. Quote
Ra_dunia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Mona wędruje pokazać się na pierwszej stronce :) Quote
agusiazet Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Mam nadzieję, że Mona dzisiaj szczęśliwie przyjedzie do hoteliku w Mielcu!!! Quote
Tola Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 agusiazet napisał(a):Mam nadzieję, że Mona dzisiaj szczęśliwie przyjedzie do hoteliku w Mielcu!!! Mona wyjezdzajutro rano - osoba, ktora miala zabrac sunię złamala rękę i szukalismy kogos w zastępstwie. Trzymajcie jutro kciuki Quote
yoko100 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 To ja tam zagladne do Mony w tym tygodniu bo pojade odwiedzic Bisa moge porobic zdjecia:) Quote
Ra_dunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Porób, porób :) Zdjęć nigdy zbyt wiele ;) Quote
agusiazet Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 yoko100 napisał(a):To ja tam zagladne do Mony w tym tygodniu bo pojade odwiedzic Bisa moge porobic zdjecia:) Super Yoko, byłoby super!!! Quote
zadra Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Mona około 11.oo dojechała do hoteliku.Wpałaszowala posiłek i zaprzyjazniła się z innymi psiakami. Quote
Recommended Posts