Mysia_ Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 APSA, to nie krzywica.... :shake: Zobacz do jej wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55322&highlight=Dussi :-( Quote
sara_rokitnica Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Meszka jest zupelnie jak Shrekuś z naszego schroniska :):) Salamanka jest sliczna :):):):):):) Quote
kesslee Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a): Lejna: o rany jaka śliczna... :loveu: Quote
zaba14 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Aniu, ale są też takie psiaki, które z nikim nie wychodzą - tylko z takim wolontariuszami co przyjdą raz na jakiś czas, więc jesli ktoś bedzie miał jeszcze czas to własnie takiego moze wziąść ;) a nom :P chyba że tak ;) przepraszam że zwrocilam uwage ;) ale juz wiem co i jak :P a co do Dussi sliczna z niej sunia! Quote
eria Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ahh mi się też Lejna baardzo podoba :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mysia_ Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 zaba14 napisał(a):a nom :P chyba że tak ;) przepraszam że zwrocilam uwage ;) ale juz wiem co i jak :P a co do Dussi sliczna z niej sunia! Poprostu trzeba się trochę w to wkręcić, żeby zrozumieć :eviltong: :evil_lol: Dussi sliczna, ale bidulka z niej straszna :-( Quote
Mysia_ Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kesslee napisał(a):o rany jaka śliczna... :loveu: eria napisał(a):ahh mi się też Lejna baardzo podoba :loveu: :loveu: :loveu: No to już mały fun club :evil_lol: Jak coś to też się zapisuję ;) Lejna jest śliczna, a nikt jej nie chce :mad: Co za ludzie :shake: Quote
kesslee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):No to już mały fun club :evil_lol: Jak coś to też się zapisuję ;) Lejna jest śliczna, a nikt jej nie chce :mad: Co za ludzie :shake: Taka w sam raz do pary dla mojego rudzielca :roll: Quote
Mysia_ Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kesslee , no wiesz... :cool3: :evil_lol: Dziecek by nie bylo bo Lejna wysterlizowana ;) Quote
kesslee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Mysia - toż mój rudy w tym tygodniu na ciachanie idzie :cool3: Mówiłam o przyjaźni czysto platonicznej :roll: :lol: Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 kesslee napisał(a):Taka w sam raz do pary dla mojego rudzielca :roll: jak tylko zobaczyłam Lejne od razu tak pomyślałam,pardzo podobna do Atosa Quote
Mysia_ Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Kesslee, domyślam się, że Atos to piękny rudzielec z Twojego banerku :cool3: Quote
kesslee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Kesslee, domyślam się, że Atos to piękny rudzielec z Twojego banerku :cool3: strzał w dziesiątkę :cool3: Quote
Mysia_ Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 APSA napisał(a): Mam jeszcze kilka zdjęć, ale są przy płoce i ktoś mnie zje, jak je wstawię :eviltong: Pełna kultura - przejście na pasach :razz: E tam , co się przejmujesz, wklejaj fotki :eviltong: Quote
APSA Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dobra :p Grom pies I [w piątek się dowiemy, jak ma na imię] suka [j.w.] pies [roboczo Rossi] Spinka :loveu: Quote
Mysia_ Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 :loveu: ŚLICZNA :loveu: Ale czy przypadkiem nie jeste w ciąży? :roll: Quote
Bonsai Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Przypomina trochę Moccę volontariuszki. Poza tym fajny płot. :evil_lol: ;) Quote
APSA Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Ale czy przypadkiem nie jeste w ciąży? :roll: Nie wiem, czy przypadkiem, czy nie przypadkiem, ale jest. Chyba że już nie. Bonsai, foktycznie, trochę przypomina :) Quote
Mysia_ Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 śliczna jest ta Spinka... Ma takie mądre i spokojne oczka :p Quote
Mysia_ Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 A ja mam foteczki :multi: :multi: :multi: Kizi: Cywil: Kubuś: Joko: Pado: Moner: Heksa: Marusia: Nilta: Quote
APSA Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Bonsai, dla Ciebie coś więcej niż płot :evil_lol: : Kleks Pepito :) Punia (imienniczka mojej Puni :)) Grom Murka Pepito Quote
Mysia_ Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Bosek: Dżersej: Milka: Ajaksio: Karolek: Dani: Pako, a za nim Dolbi: Marusia: Czorcik: Nilta: Dżersej, a za nim Marusia: Bartuś: Nilta: Bartuś i kawałek Dżerseja: Milka: Adi: Ajaks (od lewej) i Farsa: Farsa, a za nią Dani: Czorcik: Zenit w pogoni za Milką: Tekila: A gdzie cioteczki mają swoje fotki??? :mad: Quote
Patikujek Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Jejku ile fotek:loveu: A ja wreszcię do schroniska trafię w środę uda mi się z tego szkolnego piekła wyrwać... Ja całymi dniami się uczę i uczę a efektów kurcze żadnych nie widać...a co najlepsze to nauka na bierząco a gdzie tam jeszcze czas na naukę do matury???;shake: Powariowali nauczyciele ale w środę sobie odbiję 1 wolny dzień nie zaszkodzi:evil_lol:(przypuszczam że wychowawczyni nie będzie zachwycona) Quote
Recommended Posts