Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To podobnie jak mi:evil_lol:

a gdzie tam się uczyć do matury:shake:

Mnie Luca nie będzie w czwartek na pewno w schronisku bo z Baksymilianem do fryzjera jedziemy:)

Posted

Pianka ta woda koło bajora wsiaka? :roll: bo jak jechalam ostatnio tamtedy pociagiem to zalane totlanie było :shake: a jak byłam z psem na spacerze w tej okolicy to tez nie dało sie przejsc od drugiej strony ;/ wrr...

a co do klasy,... ja tam swoja lubie ;) owszem sa osoby totalnie przybite.. ale to chyba norma..
Pogoda piekna.. a dzis w szkole siedzialam do 19:30.. nie lubie poniedzialkow ;/ a no i jak jest w waszych szkolach? Probna pisemna mature mieli wszyscy w całej Polsce, a co z ustna? Ja juz mialam z polskiego no i zaniedlugo mam z niemieckiego :angryy:

http://images22.fotosik.pl/46/328adf7633c8fb87.jpg
śliczny i jaki szczęśliwy :loveu:

Posted

Ja też lubię swoją klasę, jest kilka zrytych ludzi , ale tak pozatym to jest spoko :p
U nas nie ma ustnej próbnej :eviltong:
Bonsai, śliczne fotki :loveu:

Posted

Hej sliczne psiaki Loveu:
Mojej klasy nie lubię bo jest w niej więcerj tych przybitych jak tych normalnych Sara chyba znasz chłopaków z mojej klasy :shake:
A jeśli chodzi o Ciebie to mi nie mów że twój ukochany:loveu: Kaziczek cię denerwuje:evil_lol:

A maturę próbną ustną z angola miałam a z polskiego nie:shake:(i dobrze)

Posted

tak moj "ukochany" (zarazem moj tata i maz Pati ktora jest moja mama bo mnie oddala pozniej zaadoptowala tylko dla pieniedzy i znowu mnie nie chce) mnie doprowadza do pasji.. ostatnio poniszczyl mi troche plecak a pozniej latal za mna, przepraszal mnie i wogole bo zdal sobie sprawe z tego ze jush nie bedzie przepisywania zada z maty ;P... chlopakow z Twojej klasy znam nawet i musze Ci powiedziec ze "fajni" zryciole. ale poza Kaziem i paroma laskami to wszyscy w mojej klasie sa spoko ;) :):):D
a ja matury nie pisze :P (za mloda jeszcze jestem ;) co najwyzej moge powiedziec jak to u mnie bedzie z egzaminem gimnazjalnym ;) )

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Pati, a kiedy Ty bedziesz w schronisku? :cool3:

No ja byłam wczoraj a teraz będę w sobotę najwcześniej

Fajne fotki Sara a kto to jest ta Hania bo chyba jej nie znam???

Posted

zaba14 napisał(a):
Pianka ta woda koło bajora wsiaka? :roll:

Nie wiem. Ja szłam w strone bloków po tym lesie. Tam nie szłam, bo jak byłam tam we ferie to było cale zalane:roll:

A i już nie gadajcie o tej maturze, bo mi się już niedobrze robi.

Posted

hehe bede ale tylko na chwilke zawiezc karmy i wracam bo o 16.30 mam zbiorke ;) ale spoko Hanie tesh wrobila i tesh bedzie ;) a ze Ciebie wrobila to wiem bo bezposrednio przy tym uczestniczylam ;) i moj komp tesh ;) a jakby co to wiesz... ja tam widzialam grozby karalne ;) :D nie no ;) a o rodzicow sie nie martw jak Cie zamorduja to pusc mi dzynka to Cie posklejam i mozesh sie do mnie przeprowadzic :P najwyzej bede spac na stole albo z krolikiem tylko sie raczej nie zmieszcze u krolika to brata tam wciepne :P ;)