Pianka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Biszkopt A za drzewem kryje się Płotek No i sam Płotuś Quote
Patikujek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ale ładny ten Biszkopcik:loveu: Teraz troche moich: W poszukiwaniu wiosny Laos Kriszma - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4008807#post4008807 Kriszma a za nią Pepsi Pepsi Od lewej: Pepsi, Rija i Kriszma Od lewej: Pepsi, Kriszma, Rija Pepsi a za nią Rija Od przodu: Rija, Agas i Pepsi Quote
Mysia_ Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Suuuper fotki :multi: Wiosennie mi się zrobiło, no i ja mam do szkoly chodzić? :mad: Quote
Manixsa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Mam ochote urwac sie ze szkoły i pojechac do schroniska, ale niestety chyba mi sie nie uda ale napewno w czwartek po szkole bede kobinowac.:diabloti: Quote
Mysia_ Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 A ja w klasie maturalnej jestem i podobno w szkole powinnam siedzieć, ale coś mi to nie wychodzi :evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 To podobnie jak mi:evil_lol: a gdzie tam się uczyć do matury:shake: Mnie Luca nie będzie w czwartek na pewno w schronisku bo z Baksymilianem do fryzjera jedziemy:) Quote
sara_rokitnica Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 a ja siedze w shkole i ani mysle gdzies isc bo z moja klasa jest smiesznie :D:D sobie fajne rzeczy robimy na lekcjach :D:D ostatnio na macie mierzylismy sobie wzrost i obwody np. wokol pasa i smiesznie bylo <lol> Quote
Bonsai Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ha! A ja dzisiaj byłam w schronisku! :D Za sekundę fotki wastawię. :) Edit: albo i nie, bo nie moge znalezc kabelka od aparatu. :p Quote
Patikujek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 To szukaj dokładniej i szybciej!!! Ja tam swojej klasy nie lubię i raczej kiedy ich nie widzę nie tęsknię za nimi:shake: Quote
sara_rokitnica Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 heh no to poczekamy cierpliwie az znajdziesz ;) Quote
sara_rokitnica Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ja tam lubie moja klase... ale niektore osoby mnie troche (wrrr...) denerwuja.. i Ty chyba nawet Pati wiesz ktore nie? (przynajmniej jedna z nich znasz osobiscie :P ;) ) Quote
Bonsai Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Znalazłam! Kwintesencja dzisiejszego spaceru z Indis (ciemna) i Piegusem (jasny) Quote
zaba14 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Pianka ta woda koło bajora wsiaka? :roll: bo jak jechalam ostatnio tamtedy pociagiem to zalane totlanie było :shake: a jak byłam z psem na spacerze w tej okolicy to tez nie dało sie przejsc od drugiej strony ;/ wrr... a co do klasy,... ja tam swoja lubie ;) owszem sa osoby totalnie przybite.. ale to chyba norma.. Pogoda piekna.. a dzis w szkole siedzialam do 19:30.. nie lubie poniedzialkow ;/ a no i jak jest w waszych szkolach? Probna pisemna mature mieli wszyscy w całej Polsce, a co z ustna? Ja juz mialam z polskiego no i zaniedlugo mam z niemieckiego :angryy: http://images22.fotosik.pl/46/328adf7633c8fb87.jpg śliczny i jaki szczęśliwy :loveu: Quote
Mysia_ Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Ja też lubię swoją klasę, jest kilka zrytych ludzi , ale tak pozatym to jest spoko :p U nas nie ma ustnej próbnej :eviltong: Bonsai, śliczne fotki :loveu: Quote
Patikujek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Hej sliczne psiaki Loveu: Mojej klasy nie lubię bo jest w niej więcerj tych przybitych jak tych normalnych Sara chyba znasz chłopaków z mojej klasy :shake: A jeśli chodzi o Ciebie to mi nie mów że twój ukochany:loveu: Kaziczek cię denerwuje:evil_lol: A maturę próbną ustną z angola miałam a z polskiego nie:shake:(i dobrze) Quote
Mysia_ Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Pati, a kiedy Ty bedziesz w schronisku? :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 tak moj "ukochany" (zarazem moj tata i maz Pati ktora jest moja mama bo mnie oddala pozniej zaadoptowala tylko dla pieniedzy i znowu mnie nie chce) mnie doprowadza do pasji.. ostatnio poniszczyl mi troche plecak a pozniej latal za mna, przepraszal mnie i wogole bo zdal sobie sprawe z tego ze jush nie bedzie przepisywania zada z maty ;P... chlopakow z Twojej klasy znam nawet i musze Ci powiedziec ze "fajni" zryciole. ale poza Kaziem i paroma laskami to wszyscy w mojej klasie sa spoko ;) :):):D a ja matury nie pisze :P (za mloda jeszcze jestem ;) co najwyzej moge powiedziec jak to u mnie bedzie z egzaminem gimnazjalnym ;) ) Quote
Mysia_ Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Nie gadać tu tyle, tylko fotki wklejać :eviltong: Quote
sara_rokitnica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 hehe ok ok ;) sorki :):):) ;) jak tylko mi Hania przesle te co ona robila w niedziele to je wkleje ;) Quote
sara_rokitnica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 no :) mam pierwsze 3 zdjecia ktore robila Hania :) a oto one: Trik: tutaj sie otrzepuje po tarzaniu w piachu: a tu moja noga, Brutus i Trik :) jak dostane nastepne to od razu wkleje ;) Quote
Patikujek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Pati, a kiedy Ty bedziesz w schronisku? :cool3: No ja byłam wczoraj a teraz będę w sobotę najwcześniej Fajne fotki Sara a kto to jest ta Hania bo chyba jej nie znam??? Quote
Pianka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 zaba14 napisał(a):Pianka ta woda koło bajora wsiaka? :roll: Nie wiem. Ja szłam w strone bloków po tym lesie. Tam nie szłam, bo jak byłam tam we ferie to było cale zalane:roll: A i już nie gadajcie o tej maturze, bo mi się już niedobrze robi. Quote
sara_rokitnica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Hania to taka moja qmpela ona chce Trika do domu wziasc no i od niedzieli jest wolontariuszka :):) bedzie jutro i w sobote w schronisku wiec spoko poznasz ja jush wkrotce ;) Quote
Mysia_ Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Sar, a Ty jutro bedziesz? :cool3: Bo jak widzisz Aśka mnie wrobiła i ja będę :p A co tam najwyżej rodzice mnie zamordują :eviltong: Quote
sara_rokitnica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 hehe bede ale tylko na chwilke zawiezc karmy i wracam bo o 16.30 mam zbiorke ;) ale spoko Hanie tesh wrobila i tesh bedzie ;) a ze Ciebie wrobila to wiem bo bezposrednio przy tym uczestniczylam ;) i moj komp tesh ;) a jakby co to wiesz... ja tam widzialam grozby karalne ;) :D nie no ;) a o rodzicow sie nie martw jak Cie zamorduja to pusc mi dzynka to Cie posklejam i mozesh sie do mnie przeprowadzic :P najwyzej bede spac na stole albo z krolikiem tylko sie raczej nie zmieszcze u krolika to brata tam wciepne :P ;) Quote
Recommended Posts