Mysia_ Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 w sumie moi rodzice są przyzwyczjenie, że ponad połowę swojego życia spędzam w schronisku ;) Trochę im przeszkadza, że w klasie maturalnej też, no, ale cóż :eviltong: Quote
sara_rokitnica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 no tak samo mojej mamie przeszkadza ze w 3 gimnazjum i powinnam sie uczyc do egzaminu ale wez tu sie naucz w pare miesiecy tego co trzeba bylo sie uczyc przez 3 lata ale nie bardzo sie chcialo... zreszta... poucze sie w weekend przed egzaminem... (sama sobie nie wierze ale ok) Quote
Mysia_ Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Sara, spoko luzik :p Ja do gimnazjalnego w ogóle się nie uczyłam, a zdałam i to całkiem dobrze, to Ty napewno dasz radę :razz: Quote
sara_rokitnica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 hehe to sie jeszcze okaze ;) ja to jestem takie zdolne dziecko ze pewnie jeszcze dostane punkty na minusie ;) nie no dam rade ;) a jak nie to zawsze moge kopac rowy ;) :P Quote
Mysia_ Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Dobra, lepiej zakończmy ten temat :evil_lol: Hania nie miała więcej fotek? :mad: Quote
sara_rokitnica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 hehe okej ;) jestem za ;) miala i nawet mi jush czesc przeslala a ja je prawie wrzucilam na serwer tylko sie zapomnialam i przez przypadek zamknelam ta stronke i musze od nowa wrzucac :P i przeprasza ze tak dlugo trwalo to wysylanie zdjec do mnie ale miala "kataklizm energetyczny" czyli zabraklo jej pradu i opisala mi to w 5 mailach a ja ze smiechu spadlam z krzesla. a zdjecia beda za jakies 36 min o ile znowu nie wylacze tej stronki <lol> Quote
sara_rokitnica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 no i czesc druga ;) jak sie popatrzy jakiego psiaka zdjec jest najwiecej to od razu widac kto jest jej ulubiencem ;) Tara: Czort: Brutus (rudy) i Shrek (czarny) Brutus i Trik Trik: Trik i Shrek: Shrek: jeszcze podobno jakies ma ale dopiero mi je przesle :) Quote
sara_rokitnica Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 hehe w koncu to piekna sunia jest nie? ;) :):):) Quote
Mysia_ Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 oj tak, psiaki uwielbiają być brudaskami :loveu: Quote
Patikujek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Uwiebiają:loveu: A ja mam pytanko to uczenie się do egzaminu gimnazjalnego nie jest karalne???:evil_lol: Mi nawet przez głowę nie przeszło zęby się zacząć do gimnazjalnego uczyc:shake: i dość dobrze wyszłam Quote
Mysia_ Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Ale dzisiaj sliczna pogoda :multi: Warka: Pepsi: Freja: Jeruś: Quote
sara_rokitnica Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 w sumie to uczenie sie do egzaminu chyba jest karalne dlatego po dluzszym namysle doszlam do wniosku ze az tak sie nie bede narazac i jak mama mi cos gadac bedzie to najwyzej se jakis jeden test "sama" rozwiaze i tyle :P ;) Quote
Manixsa Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 :angryy: Hola hola a co wy robicie z nasza Wareczka co?? :angryy: Quote
Mysia_ Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Robiłam fotki do internetu na naszą stronkę ;) No i przy okazji fotki dla Asi, bo może ktoś z jej rodziki weźmie jedną z większych suniek do domku z ogrodem :p Quote
sara_rokitnica Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 no podobno ten kuzyn od niej ma dzisiaj przyjechac je poogladac... Quote
Mysia_ Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 też słyszałam, że dzisiaj przyjedzie :roll: A wczoraj wysłałam mu na e-maila fotki ;) Quote
sara_rokitnica Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 qrcze mam nadzieje ze spodoba sie ktoras bo glupio zeby nowego psa specjalnie kupowali jak tyle fajnych psiakow jest w schronisku... Quote
Mysia_ Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 dokładnie :roll: Trzymam bardzo mocno kciuki :p Quote
Mysia_ Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Sara, czy coś wiadomo? Bo do mnie Asia nic nie pisała.... Quote
sara_rokitnica Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 no Asia do mnie dzwonila i pytalam sie jej i powiedziala mi tylko ze wszystko i tak zalezy od jej cioci i ze opowie wszystko w schronisku a jutro bedzie wiec jak tesh jutro bedziesz to sie dowiesz wszystkiego a jak nie to w sobote... Quote
Mysia_ Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 aha.... :roll: Jutro sobota :cool3: :cool3: :cool3: Czyli.... Mogę liczyć na nowe fotki? :p :eviltong: Quote
Recommended Posts