Mysia_ Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Bonsai, a kiedy będą jakieś Twoje fotki? :mad: Quote
Pianka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Bonsai']Czester jest cudny!!! Co taka piękność robi w schronisku? Mnie się pytaj. Był nawet labek:-( No i własnie gdzie twoje foty? Quote
Mysia_ Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Pianka, a Dalmat już długo jest w schronisku? Nikt go nie szuka? :-( Quote
Pianka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Nie wiem. Nie pytałam się, nawet nie wiem jak ma na imie. Quote
Mysia_ Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 To strasznie delikatna rasa... Mam nadzieje, że szybko znajdzie domek :roll: Quote
Pianka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Pewnie szybko znajdzie, bo jest na budach, zaraz przy wejściu. Żeby wszyscy go widzieli:p Quote
Mysia_ Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 no to trzymam za niego i inne psiaki kciuki ;) Quote
Patikujek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 http://images22.fotosik.pl/85/5dc6aa5ad2b227fa.jpg Piękny ten psiak:loveu: Myszko wyslij mi link do Deniska!!! chyba że gdzies znajdę:) A teraz moje foteczki: Metro Metro i Pkolo CDN... Quote
Patikujek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 CD.... Dolar Sara Joko Misiek(jeszcze raz) Agas Bafi Quote
Patikujek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 CD..... Frędzel Frędzel i Agas Dżeki Tax (dzisiaj odkryłam nową pasję Taxa uwielbia aportować i przynosi też patyczki do ręki:loveu:) Pryszcz Klaps(brązowy) dżeki (na środku) i Bafi Max Quote
Patikujek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 CD.... Kiara Aramis Sara Aramis i Rija Aramis i Kriszma Na dole Aramis na górze Kriszma i Pola Pola Quote
Patikujek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 CD... Kriszma Darwin i Kriszma Warka KONIEC:loveu: Quote
Bonsai Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Pianka'] No i własnie gdzie twoje foty? W mojej galerii. :evil_lol: [quote name='Patikujek_Zabrze'] Przecież ten kołnierz jest od niego conajmniej 2 razy większy. :evil_lol: Nie było mniejszych? :razz: Żeby nie było, że nie wstawiam fotek: ;) Piegus Indis Razem Czako Sofi Quote
APSA Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Bonsai']Pięknie razem wyglądają :loveu: A Ty chcesz biednej Indis zabrać Pieguska :mad: A czy Nugacik znalazła już dom? Jakoś jej dawno nie widziałam. [quote name='Bonsai']:evil_lol: widzę coś, widzę! :evil_lol: Quote
Bonsai Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='APSA']Pięknie razem wyglądają :loveu: A Ty chcesz biednej Indis zabrać Pieguska :mad: W ramach rekompensaty szukam i jej dobrego domku. :) Choć jest ciężko... :( [quote name='APSA'] A czy Nugacik znalazła już dom? Jakoś jej dawno nie widziałam. Nie, Nugacik nadal jest w schronisku, tyle, że to podopieczna Ani i ona z nią wychodzi, a że ostatnio było sporo wolontariuszy nie chodziliśmy całą watahą, tylko mniejszymi grupkami i nie robiłam im zdjęć. Ale obiecuję nadrobić zaległości. ;) [quote name='APSA'] :evil_lol: widzę coś, widzę! :evil_lol: Ups. :oops: A tu? :razz: Quote
Mysia_ Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Co do kołnierza Joko to miała mniejszy, ale sięgała sobie do rany :mad: No i musiałam jej założyć taki duży :roll: Moje fotki wkleje jak będę miała chwilkę :roll: Quote
Mysia_ Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Idziemy na spacerek :) Gromit: Lana: Tekila: Iwa: Quote
Manixsa Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Tekila: PIcolo Ibis Misiek Czarek Metro Fredi Dzeki Klaps Fredzel Tax Pola Aramis Kiara Darwin Wesołych Świąt! Quote
Mysia_ Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Lider: Klubi: Od lewej: Sara i Kurojad Gapcio: Perełka: Tara: Redi: Ruda Lejna, czarny Kruk: Dżezi: Lejna, a w tyle Lana: Bumer (czarny) i Aki: Aki: Kruk: Z przodu Redi: Quote
pati_zabrze Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Nio to ja też dołacze sie do galeri :cool3: Zdjęcia Monerka z wczorajszego spacerku: Quote
Mysia_ Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Pati witamy :multi: Wszystkim Klubiś się podoba, ale nikt go nie chce :-( Quote
zaba14 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Lana jest przesliczna, dlaczego nadal czeka na dom? :(( Quote
Recommended Posts