Mysia_ Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 ja robie sobie wolne coraz częściej, bo nie widzę sensu siedzenia na niektórych zajęciach :eviltong: Ja może jutro bedę w schronisku, ale tylko rano, żeby wyjść na spacer z Deniskiem.... :roll: Quote
Pianka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 O ile foteczek:loveu: Ja też się niedługo wybiore do schroniska, ale nie wiem czy będą zdjęcia ze spacerków. Quote
Mysia_ Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Udało mi się wrzucić resztę fotek na serwer :multi: Kanis: Mongołek: Azi: Kazan: Po lewej Dołi, po prawej Borgo: Lora: Dołi: Sara: Lola: Lola z Murzynkiem: Borgo: Quote
Mysia_ Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 To jeszcze nie koniec :eviltong: Piracik: Kazan, a za nim Murzynek: Lora: Od lewej Azi, Lora i Kanis: Rufus, a za nim Azi: Kora: Brutus: Heksa: Emil: Hasa: Miki (biało czarny) i Bobi: Quote
Mysia_ Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Bodzio: Bobi: Emil, a za nim Pikolo i Madzia :) Timbuś: Kropka: Uran: Lewis: Piokolo: Nikuś: Emil: Rija: Quote
Mysia_ Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Ja tu się staram - nowe fotki wklejam, a gdzie są wszyscy? :mad: Quote
Pianka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Ja tu się staram - nowe fotki wklejam, a gdzie są wszyscy? :mad: Chyba wstyd im, że oni nic nie mają:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Zapraszam do galerii :p Tyle nowych fotek, a tylko Pianka tu wpadała ;) Quote
sara_rokitnica Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ej no ja tu bylam ale sie nie wypowiadalam poprostu :P ;) Quote
Pianka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 sara_rokitnica napisał(a):ej no ja tu bylam ale sie nie wypowiadalam poprostu :P ;) Myślisz, że ci uwierzymy:evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ano mam taka nadzieje ;) :P nie no serio bylam ale nic nie pisalam :P Quote
Patikujek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Myszko ale zaszalałaś z tmi fotami:o:o:o ty piszesz że coraz częściejk pewne zajęcia opuszczasz a nas coraz bardziej piłują i wręcz trzeba siedziec Quote
Mysia_ Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 wiesz co Pati powiem Ci, że ja olewam przedmioty, które do niczego mi nie będą potrzebne.... ;) Quote
Mysia_ Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Ile fotek :multi: Ja dzisiaj byłam na spacerku tylko z Deniskiem :loveu: Quote
Mysia_ Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Został odebrany właścicielowi... Był zamknięty w jakimś chlewiku, z którego w ogóle nie wychodził i jak widać był głodzony :shake: Nie miał tam nawet wody :placz: Quote
zaba14 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 No to Ania popadła... uwielbiam te śliniaczki :loveu: :loveu: dlaczego on w schronisku i co mu jest? wyglada na mlodego psiaka, siwiny na mordce brak ... Quote
Mysia_ Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Aniu, założyłam mu przed chwilką wątek na PWP, pewnie jest jeszcze u góry ;) Tam wszystko pisze.... Quote
Bonsai Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Czester jest cudny!!! Co taka piękność robi w schronisku? Quote
Recommended Posts