Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co Wy ją nam smyczy brałyście? :evil_lol: Ups :eviltong: Bardzo kochana z niej suńka, super się pilnuje, Sara domku jej szukać, ale już :mad: Malutka jest to ktoś musi ją szybciutko pokochać :loveu:

Posted

hehe spoko ;) wiemy ze jest kochana tego nie trzeba mowic ;) to poprostu wiadomo ;) a na smyczy ja bralysmy wlasciwie nie wiem czemu.. ale Tare to samo chociaz ostatnio nawet se myslalam ze moze ja spuscic z tej smyczy ale zrezygnowalam ;) to tutaj prosba do Pati (wiesz jak ja Cie lubie nie? ;) ) jak bedziesz jutro w schronisku to wez mi spisz tesh o Mitsi wszystko z kartoteki ;) tylko zapamietaj: o Mitsi i Deściu ok? :D:D :)

Posted

Sara, o Mitsi chyba wszystko wiesz :evil_lol: Asia ją przecież przywiozła :eviltong:
O Tarze już nie wspomnę, genialnie się sucha, no i przy okazji co 5 sekund skacze po człowieku, żeby się zameldować :lol:

Posted

heh no prawie... to ze Asia ja przywiozla to ja wiem ale ja sie boje ze cos pokrece i wole miec sprawdzone niz ludzi w blad wprowadzac ;) :P
to w takim razie Tara jest identyko jak Salwek ;) tesh co chwile podlatuje do mnie na spacerkach, skacze po mnie 2 minuty i leci dalej jakies 5 m i znowu wraca po mnie troche poskakac i poszarpac za ubrania przez co prowokuje inne psy zeby tesh tak zaczely skakac i ostatecznie pod koniec skacza po mnie Salwek, Riga i Puśka naraz a teraz widze ze do tego jeszcze sie Tara przylaczy ;):P ale fajnie tak :D:D

Posted

wogole to Hania w sobote przyjezdza po Trika i bieze go do domu :multi::multi::multi: fajnie nie?? :lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu: jush sie balam ze jej mama sie w zyciu nie zgodzi a dzisiaj przed rekolekcjami do mojej qmpeli wyslala esa ze bierze go do domu i teraz jeszcze do mnie dzwonila i mowila ze akurat na historii dostala esa od mamy ze biora Trika :):):) powiedziala ze az wtedy z krzesla spadla z wrazenia bo jeszcze wieczorem mama jej mowila ze psa w tym domu nigdy nie bylo i nie bedzie :P no i jutro idziemy z Hania pokupowac dla Trika miski i takie tam ;) :D:D:D

Posted

pewnie tak.... a Hania mi caly czas pisze esy ile jeszcze zostalo do pojawienia sie Trika w jej domu <lol> ja tesh sie jush nie moge doczekac bo mieszka w sumie nie daleko mnie wiece bede bardzo czesto Trika widziec :):):) :D:D

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Pianka proszę tu się nie naśmiewać :mad:

Przecież się nie śmieje.
Wystraszyłam się tylko, że chodzicie z psami chorymi, które ledwo mogą wstać:evil_lol:

Posted

W szpitaliku akurat były same fajniutkie psiaki, które biegać uwielbiają :multi: Była Lejna, Lora, Milka, Mitsi, Tara i Dussi :cool3: Oczywiście kilka innych psiaków się do nas dołączyło :p

Posted

Ja tydzień temu jak szłam już nad drugi staw spotkałam Egona i Rufusa, którzy szli z przeciwka :evil_lol: No i oczywiście Egon mnie wkurzył, bo Nikuś się do niego przyczepił i chciał iść za nim, a Egon już wracał do schroniska.... A Rufus o dziwo był grzeczny :eviltong:

Posted

Ile tu ostatnio gadania :eviltong:

o-Grom ;)

przystawia się do małej Murki :evil_lol:

Alojzy :lol:

Siostrzyczki kundliczki :)

Dalia :loveu: