Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

Posted

Właśnie dostałam list z Zabrza z formularzami wpłat 1% podatku i kalendarzykami. Położe to w biurze na widocznym miejscu.
Nathaniel czy to twoje imie? Bo ja właśnie tak nazwałam syna. :)

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='alina71']
Nathaniel czy to twoje imie? Bo ja właśnie tak nazwałam syna. :)

Nie nazywam się Beata, a imię Nathaniel mi się bardzo podoba i ma jakieś normalne zdrobnienie Nath ;)
(jeśli kiedys będe miała dzieci, to chłopaczek będzie nosił to imię :diabloti:)

Posted

Ale rejestrują Nataniel bynajmniej u nas. Najlepsze, że największe zdziwienie to imie budziło u księży. ;) Ja mówie póki co Natek. :)
Pomysł: 6 stóp pod ziemią. :)
Ide rozłożyć ulotki do pracy bo zaczyna się sezon pitowy u nas.

Posted

w Gliwicach w psiej szkole schroniskowce maja lekcje za darmo, psy wziete ze schronisk 10% taniej .. tylko żeby uczestniczyc w takich lekcjach psa powinno się miec w domu na tymczasie.. ale naprawde warto.

Posted

Mam sporo zdjęć z dzisiaj, ale na razie wkleję tylko 2.
Na spacerek poszli dziś : Piegus ze mną (wiem, wiem, wielkie zaskoczneie dla wszystkich... :p), Nugacik z Anią (Nugat to suczka, ale ma takie nugatowe oczy - jak twierdzi Ania. :) ) i Leon z Nataszą. Po za tym dwie inne wolontariuszki były na spacerze z husky i pudelkiem Szipem. Zanim poszły na spacer prorokowałam "nie zdziwiłabym się, gdyby husky im uciekła..". i Wykrakałam, ale złapały ją, gdy ta próbowała łowić kaczki z rzece... :p

Ok, teraz dwie foty.
Nugacik

Leon

Posted

A wiesz Mysia, nie zaglądałam. :) Ale faktycznie wygląda jak rasowy. Tylko chudziutki jest (kurcze! Zapomniałam sie zapytać co powiedział na tę jego chudość wet!).
Leon jest fajny, tylko innych psów raczej nie lubi. Suczki, owszem... :D

Posted

Hej po piuerwsze Nathaniel powiem szczerze że też to i imię niesamowicie mi się podoba i nie jest w tej chwili"modne" że połowa dzieciaków tak się nazywa już długo mam postanowione że jeśli kiedyś będę mieć synka to będzie to na 100% nathaniel

Psiaki ze schroniska są cudowne i widać wręcz uśmiech na ich pyskach podczas spacerków czekam nba resztę fotek u niektórych:mad:

A teraz daję dzisiejsze moje:D

Metro - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1746293#post1746293

Tuptuś

Posted

Patrząc od pierwszego planu: Pikolo(tyłem), Dolar, Dżeki, Metro

Dolar a za nim Ibis

Z lewej Dżeki z prawej Pikolo

Dżeki - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1746245#post1746245 a za nim Metro

Z przodu Czarek, dalej od lewej: Metro, Dżeki, misiek i Tuptuś

Dziadek za nim Misiek

Od lewej: Metro, Dolar, Dżeki

Od lewej: Pikolo, Dolar, za nim agas, i Metro

Od lewej: Tax i Cygan

Posted

już ostatki :D:D:D

Tax (do NATHANIEL - kiedy dzisiaj przyjrzałam się Taxowi to stwierdziłam że jest bardzo podobny do twojego Rambo, szczególnie z budowy)

Pimpek

Cygan

Szon

Moris

TO JUŻ KONIEC:multi: