Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czaruś w porządku, niestety ostatnio miał poważny nawrót choroby (ma chore serduszko, a w związku z tym bardzo kaszle), ale Pani weterynarz przepisała mu nową terapię i jest naszczęściej lepiej :roll: Paczkę Czaruś jeszcze ma, ze względu na to, ze troszkę grubiutki jest to wydzielamy mu po troszkę ;)

Posted

I tak mi trochę głupio, bo chciałabym , żeby wszyscy , którzy adoptują wirtualnie nasze zwierzaki dostawali regularnie ich fotki :roll: A ja nawet nie nadążam z robieniem zdięć nowo przyjętym psiakom :oops: Bo tyle ich do nas trafia :-(

Posted

Psów mamy 300 (raz troszkę mniej, raz troszkę więcej) :( Schronisko powstało na 120, ale niedawno powiatowy lekarz weterynarii stwierdził, że na 190, chociaż powierzchnia schroniska nadal ta sama :roll:

Posted

Kiedy adoptowałam stamtąd Nesie było ciemno, weszłam i wyszłam nie widziałam schroniska. Mąż jak zawozi czasem paczki to mówił, że dużo zwierzaków. Nie myśleliśmy, że aż tyle.

Posted

O foteczki :multi:

Pianka, w Rudzie Śl. jest z taką różnicą, że oni mają dodatkowe gminy, no i zawsze tam było tyle psiaków, jesli zmienia się ich liczba to nie znacznie :roll: No i teren schroniska jest o wiele wiekszy, tylko musiałby być odpowiednio zagospodarowany :roll: