Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ile nowych foteczek :multi: A bedzie jeszcze więcej ;)

Alina, Czaruś teraz bedzie słynny :evil_lol: Możesz kupić gazetę Mój Pies jest tam własnie reklama tej akcji TOZ-u i plakat Czarusia jest na całej stronie :cool3:

Posted

zaba14, Lana trafiła do schroniska jako młodziutka około 8-10 miesięczna sunia... Nie pamiętam czy wtedy była z iterwencji czy ktoś ją przyprowadził... :roll: W każdym razie szybko znalazła domek, jej nowa właścicieleka przyjechała z nią do nas na sterlizacje i bardzo zachwalała, że taka grzeczna z niej psina. Pewnego dnia kobieta przyprowadziła ją do schroniska, że juz jej nie chce , bo podobno demoluje :roll: Ile w tym jest prawdy to nie wiem.... :shake:

Pianka, do Uśki też mam szczególny sentyment, chociaż należy do nazywanych przez nas "psów autystycznych" tzn. żyje we własnym świecie ;) No i nie lubi kiedy ktoś obcy czegoś od niej chce :evil_lol:

Posted

Lana jest bardzo wesoł i przekochaną psinką :loveu:
Nie wiem czy dam radę dzisiaj wkleić jakieś fotki, bo zaraz muszę lecieć do krawcowej, bo mam problem z kiecką na 100-dniówkę, a potem wieczorem mam próbę poloneza :roll:

Posted

Jednak zdążę jeszcze coś wkleić :cool3: Kumpel podwiózł mnie po próbie do domku autkiem, więc jestem wcześniej :p
No to jedziemy dalej :eviltong:

Borgo:

Murzynek:

Devi:

Pirat:

Ambra:

Kazan:

Lola:

Kapsel:

Kora:

No i nareszcie koniec :eviltong:

Posted

Poprostu ostatnio doszłam do wniosku, że na fotkach zawsze sa jedne i te same psiaki, które wręcz pozują do fotek :evil_lol: Więc ostatnio postanowiłam się wysilić i pogonić trochę te pozostałe ;) No i nie wspomnę o tym, że ostatnio robiłam fotki na wszystkich trzech spacerach, a tak zazwyczaj to mi się zapominam brać za każdym razem :eviltong:
Pianka, a kiedy bedą jakies twoje fotki? :cool3:

Posted

Ale fot. :loveu: Aż nie wiem którą zacytować, bo każdy piesek jest fajny. :) U mnie czasu strasznie brak, ale do schroniska i tak będę chodzić - chociaż na te kilka godiznek w soboty.