Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotka Magmy jest zrobiona odrazu na drugi dzień jak trafiła do schroniska, jakiś palant przywiązał ją do schroniskowego płotu z ogromnym (ledwo mieszczącym się w dwóch dłoniach) nowotworem :shake: Sunia aktualnie przebywa na lecznicy, jesli nie jest to nic złosliwego zostanie zoperowana i czeka na nią już domek u kolezanki naszej Pani weterynarz ;)

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Magma jest już po operacji i dochodzi do siebie w nowym domku, szczęściara :loveu:

:multi::multi::multi: Wspaniała wiadomość! :)
Natomisat do grona kaliskich szczęściarzy dołączyła sunia husky. ;)

Posted

Bardzo się cieszę że psiaki znalazły domki a Magma już ma się lepiej:loveu:

a ty Madziu nnarzekaj prawie cię nie widać a pozatym to chyba nie wstydzisz się tego co robisz???

Posted

Świetne fotki dziewczyny. :)
A Tinusia to naprawdę schudła. :)

A może macie jeszcze jakieś zabrzańskie fotki ukazujące jak duuuuużo psów wyprowadzacie? Dziś przeglądałam z kumpelą Wasze zdjęcia i nie wierzyła moim opowieściom, nawet zdjęciom. :D Dlatego chcemy więcej. ;)

Posted

To czekam, bo u mnie najprędzej w sobotę...
Jak często Wy chodzicie do schroniska? W jakich godzinach u Was schron jest czynny? U mnie zaledwie do 15, więc po szkole nigdy nie ma szans pójść... Jedynie w poniedziałki, kiedy wychodzę, o 12. :)

Posted

Fotek mam sporo, ale będę mogła je wstawić dopiero jak dostanę się na kompa siostry :roll: Ja teraz w schronisku jestem codziennie , bo mam ferie, ale już w poiedziałek znów do szkoły..... Ale za dwa miesięce mam koniec roku szkolnego ;) Schronisko jest czynne od 10 do 17, więc po szkole też czasem wpadne :p W normalnym tygodniu kiedy chodzę do szkoły to jestem trzy razy ;)

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Fotek mam sporo, ale będę mogła je wstawić dopiero jak dostanę się na kompa siostry :roll: Ja teraz w schronisku jestem codziennie , bo mam ferie, ale już w poiedziałek znów do szkoły..... Ale za dwa miesięce mam koniec roku szkolnego ;) Schronisko jest czynne od 10 do 17, więc po szkole też czasem wpadne :p W normalnym tygodniu kiedy chodzę do szkoły to jestem trzy razy ;)

Mysia ja Cie podziwiam... naprawde, chodzisz do wymagajacej szkoly, masz czas na schroniskowe bidy a i zadnej imprezy nie opuscisz :lol: jak Ty to robisz? :razz:

Posted

Kurczę, ja też podziwiam, na dwa miesiące przed maturą (zgadłam? :p ) chodzisz do schroniska trzy razy w tygodniu. :)
Ja poza nauką, krótkimi godzinami czynnego schroniska, mam jeszcze dodatkowy problem: strasznie daleko do schronu. Z domu mam 1h jazdy autobusem. Latem jeżdżę rowerem skrótami, więc jest szybciej, ale tak to daleko mam.... Niestety.

Posted

Ja do schroniska mam nie całą godzinę drogi ;) Zależy czy mam dobre połączenie :cool3:
W sumie rodzice to mnie chcą zabić za to schronisko i imprezy :evil_lol: Ale raz się jest mlodym i jedno jest życie :p

Posted

Ja się uczę tego, co chcę i co mi będzie potrzebne: historii, matmy (bo lubię :) ), polskiego... Fizykę, chemię, których szczerze nie cierpię olewam na tyle, żeby dostać 4. :p
Moich rodziców też drażni, że chodzę do schroniska, bo jak z tamtąd w sobotę wracam to nic już nie chce mi się w domu robić - padnięta jestem. ;)
Co do zostawienie roweru w schronisku. Zawsze można go gdzieś oprzeć, tyle, że należy liczyć się z tym, że jakiś piesek może nam to oznaczyć. :D

Posted

Ja w schronisku byłam na rowerku raz z moją siostrą, z zostawieniem go nie było problemu :p Chętnie bym jeździła na rowerze do schroniska, ale musiałabym mieć z kim jeździć, bo prawdę mówiąc tymi zadupiami to strach jechać w biały dzień :roll: