Mysia_ Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 nasrępnym razem postaram się o wiecej ;) Quote
Bonsai Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ale smutna minka... Eee... a co tam Magma ma między tylnimi łapami na drugiej focie? :p Quote
Mysia_ Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Fotka Magmy jest zrobiona odrazu na drugi dzień jak trafiła do schroniska, jakiś palant przywiązał ją do schroniskowego płotu z ogromnym (ledwo mieszczącym się w dwóch dłoniach) nowotworem :shake: Sunia aktualnie przebywa na lecznicy, jesli nie jest to nic złosliwego zostanie zoperowana i czeka na nią już domek u kolezanki naszej Pani weterynarz ;) Quote
Bonsai Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Aż mnie zatkało. Straszne! Oby wszystko się udało. Poinformuj nas, jak już będzie po. :) Quote
Patikujek Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 No rzeczywiście śliczna jest Magma, ale guz okropny Kiedy była w schronisku bo nie widziałam jej??? Quote
Mysia_ Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Magma w schronisku była zaledwie 3 dni, pewnie dlatego jej nie widziałaś :roll: Jak tylko będę wiedzieć co z nią to napewno dam znać ;) Quote
Mysia_ Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Magma jest już po operacji i dochodzi do siebie w nowym domku, szczęściara :loveu: Quote
MadziaZabrze Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Mykajcie w góre Serduszka :) Kurcze że też się musiałam załapać na zdjecia, a właściwie mój tył heheh :) Quote
Bonsai Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Magma jest już po operacji i dochodzi do siebie w nowym domku, szczęściara :loveu: :multi::multi::multi: Wspaniała wiadomość! :) Natomisat do grona kaliskich szczęściarzy dołączyła sunia husky. ;) Quote
Mysia_ Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Suuuper, że sunia husky ma domek :multi: Witaj Madziu, nie narzekaj, gdzie się dało to Cię wyciełam ;) Quote
Patikujek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Bardzo się cieszę że psiaki znalazły domki a Magma już ma się lepiej:loveu: a ty Madziu nnarzekaj prawie cię nie widać a pozatym to chyba nie wstydzisz się tego co robisz??? Quote
Patikujek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 No to nowe foteczki:D Kriszma Laos Pola Pepsi Metro (na głównym planie) Ibis(brązowy) i Metro Pikolo Quote
Pianka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Tinka ON, który ciągle się wierci, już z nim nie wyjde:roll: I znów Nana:loveu: Quote
Bonsai Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Świetne fotki dziewczyny. :) A Tinusia to naprawdę schudła. :) A może macie jeszcze jakieś zabrzańskie fotki ukazujące jak duuuuużo psów wyprowadzacie? Dziś przeglądałam z kumpelą Wasze zdjęcia i nie wierzyła moim opowieściom, nawet zdjęciom. :D Dlatego chcemy więcej. ;) Quote
Mysia_ Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Bonsai, spoko fotki będą wkrótce :p Quote
Bonsai Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 To czekam, bo u mnie najprędzej w sobotę... Jak często Wy chodzicie do schroniska? W jakich godzinach u Was schron jest czynny? U mnie zaledwie do 15, więc po szkole nigdy nie ma szans pójść... Jedynie w poniedziałki, kiedy wychodzę, o 12. :) Quote
Mysia_ Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Fotek mam sporo, ale będę mogła je wstawić dopiero jak dostanę się na kompa siostry :roll: Ja teraz w schronisku jestem codziennie , bo mam ferie, ale już w poiedziałek znów do szkoły..... Ale za dwa miesięce mam koniec roku szkolnego ;) Schronisko jest czynne od 10 do 17, więc po szkole też czasem wpadne :p W normalnym tygodniu kiedy chodzę do szkoły to jestem trzy razy ;) Quote
zaba14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Fotek mam sporo, ale będę mogła je wstawić dopiero jak dostanę się na kompa siostry :roll: Ja teraz w schronisku jestem codziennie , bo mam ferie, ale już w poiedziałek znów do szkoły..... Ale za dwa miesięce mam koniec roku szkolnego ;) Schronisko jest czynne od 10 do 17, więc po szkole też czasem wpadne :p W normalnym tygodniu kiedy chodzę do szkoły to jestem trzy razy ;) Mysia ja Cie podziwiam... naprawde, chodzisz do wymagajacej szkoly, masz czas na schroniskowe bidy a i zadnej imprezy nie opuscisz :lol: jak Ty to robisz? :razz: Quote
Bonsai Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Kurczę, ja też podziwiam, na dwa miesiące przed maturą (zgadłam? :p ) chodzisz do schroniska trzy razy w tygodniu. :) Ja poza nauką, krótkimi godzinami czynnego schroniska, mam jeszcze dodatkowy problem: strasznie daleko do schronu. Z domu mam 1h jazdy autobusem. Latem jeżdżę rowerem skrótami, więc jest szybciej, ale tak to daleko mam.... Niestety. Quote
Pianka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Mysia poprostu uczy się uczy. Pewnie na lekcji zapamiętuje dużo materiału. Szkoda, że ja tak nie potrafie:placz: Quote
Mysia_ Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Ja do schroniska mam nie całą godzinę drogi ;) Zależy czy mam dobre połączenie :cool3: W sumie rodzice to mnie chcą zabić za to schronisko i imprezy :evil_lol: Ale raz się jest mlodym i jedno jest życie :p Quote
Bonsai Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ja się uczę tego, co chcę i co mi będzie potrzebne: historii, matmy (bo lubię :) ), polskiego... Fizykę, chemię, których szczerze nie cierpię olewam na tyle, żeby dostać 4. :p Moich rodziców też drażni, że chodzę do schroniska, bo jak z tamtąd w sobotę wracam to nic już nie chce mi się w domu robić - padnięta jestem. ;) Co do zostawienie roweru w schronisku. Zawsze można go gdzieś oprzeć, tyle, że należy liczyć się z tym, że jakiś piesek może nam to oznaczyć. :D Quote
Mysia_ Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Ja w schronisku byłam na rowerku raz z moją siostrą, z zostawieniem go nie było problemu :p Chętnie bym jeździła na rowerze do schroniska, ale musiałabym mieć z kim jeździć, bo prawdę mówiąc tymi zadupiami to strach jechać w biały dzień :roll: Quote
Recommended Posts