Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oczywiście wszystkie są ze schroniska w Zabrzu (zapomniałam to napisać w poprzednim poście ;] )

Shrek:

Dika (ma jush dom! :multi:) i Kilt (w zielonej obróżce)

Brutus :loveu::

Pluto :loveu::

no i to na razie tyle bo mam tych zdjec jeszcze a jeszcze ale nie chce ich wklejac wszystkich na raz ;)

Posted

To zdjęcie jest świetne:

Poza tym zbiorowe fotki są genialne!

Zazdroszczę Wam pogody, kiedy niekiedy słońce świeciło... A u nas, mróz, wiatr, śnieg, pfff... Czyli beznadziejnie. :p

Dziwię się, że Lejna nie ma jeszcze domku. Ona jest cudna!

Że tak spytam: ilu u Was jest wolontariuszy? Bo cały czas się nowi pokazują. :D Ponadto apeluję o zdjęcia wszystkich wolontariuszy udzielających się w tym wątku, tak żeby chociaż mniej więcej sobie Was unaocznić. :)

Sara, skoro jesteś z Zabrza, dlaczego nie spuszczasz tez psów ze smyczy jak Mysia, Patikujek i reszta?

Posted

spuszczam spuszczam :):):) ale wiekszosc z tych ktore spuszczam tak lataja ze nawet jakbym chciala to zdjec bym nie zrobila bo wychodza strasznie zamazane i wogole wiec jak ktoremus robie zdjecie to pierw go lapie :) al np. Trik i Salwuś sa bez smyczy bo one jeszcze niekiedy potrafia mniej wiecej w jednym miejscu usiedziec no i moga chodzic bez smyczy bo niektore to daje se glowe obciac ze od razu by mi zwialy po spuszczeniu ;) zreszta moje "ekipy" skladaja sie zazwyczaj z 6 psow nie wiecej i to nie jest tak latwo im porobic takie zdjecia ale obiecuje ze nastepnym razem sprobuje ;)

Posted

O to pare moich zdjec.

Ibis i picolo (ten czarny)

Picolo

Czester i Max (biały)

Tax

Pryszcz

Klaps

a o to moja nowa pupilka narazie nazywa sie Nena

Dzeki

Metro

Moj najwiekszy pupil Tuptus.

Agas

Dziadek

Misiek i Dziadek

Ibis

Posted

Siemasz Luca(manixsa)
Manixsa to ta która czasem na moich zdjęciach widać, dziewczyna na Mysi zdjęciach to MadziaZabrze.
Wolontariuszy u nas w schronisku jest 12 (takich które regularnie przyjeżdżają)

P.S
Myssiu ale żeś czadu z tymi fotkami dała:)

No to jedziemy z moimi fotkami:)

Tax, a za nim Frędzel

Tax i Frędzel

Max - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30934

Frędzel a za nim Max

Dżeki

Posted

Od lewej: Pikolo, Tax i Czester

Kolejno: Frędzel, Pikolo, Czester i Max

Z lewej: Czester a za nim Max, na środku tyłem: Tax, po prwej: Frędzel a za nim pikolo

Na początku Frędzel, a potem z lewej: Pikolo, Tax, Czester, Pryszcz a za nim Max

Od lewej: Pikolo, Max i Czester

Lila (nowa pupilka Manixsy)

Posted

Ile fot, ile psów, normalnie padam z wrażenia. :) Poza tym lama jest świetna!
12 wolontariuszy, którzy chodzą regularnie to dużo. Jedynymi pewnymi osobami, które z wolontariuszy zjawią się w sobotę to ja i Ania (na dogo nick volontariuszka).

Posted

No dość sporto no zobacz:
Ty, ja, Lucyna, Asia, Magda, Gosia, Sandra, Pati, Sandra, Marta, Ola i Kasia

Czasem jeszcze przychodzą Ola i (nie pamiętam jak ta druga ma na imię)

Posted

no to bedziemy czekać na Twoje fotki :p

A co do ilości wolontariuszy to takich co są przynajmniej raz w tygodniu jest chyba 9 czy 10 :roll: Potem dochodzą tacy wolontariusze, którzy wpadają raz na jakiś czas :roll:

Posted

[quote name='zaba14']http://img265.imageshack.us/img265/195/dscf0045hm2.jpg
piekna! :loveu: :loveu:

Mysiu, czy Czoko (ten mieszaniec pit bula) pojechał do domu w Krakowie? Bo na allegro jest szukany mu nowy dom..

Fotki Lany sa specjalnie dla Ciebie :p :evil_lol:
Tak, Czoko pojechał do Krakowa, adoptowali go bardzo fajni ludzie... Z tego co słyszałam to niestety pojawiły się problemy :roll: Nie chce zostawać w domu jak jego Pan wychodzi... Heh... Mam nadzieje, że znajda mu domek :roll:

Posted

[quote name='Bonsai']To zdjęcie jest świetne:

Dziwię się, że Lejna nie ma jeszcze domku. Ona jest cudna!

Też mi się podoba zdięcie Lejny i Gapcia :cool3: Czasem jakaś fotka fajnie mi wydzie :p
Qrczę, polecam Lejne wszystkim odwiedzającym schronisko, ale nikt jej nie chce :mad: :-(