Pianka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ile foteczek:-o Ojej ale śliczny:loveu: Quote
sara_rokitnica Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Klark: Paura: Lotto i Drejk (w tle): Trik: Salwuś :loveu: i Nuna (ta jaśniejsza za Salwusiem) Fester: C.D.N.... Quote
sara_rokitnica Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 oczywiście wszystkie są ze schroniska w Zabrzu (zapomniałam to napisać w poprzednim poście ;] ) Shrek: Dika (ma jush dom! :multi:) i Kilt (w zielonej obróżce) Brutus :loveu:: Pluto :loveu:: no i to na razie tyle bo mam tych zdjec jeszcze a jeszcze ale nie chce ich wklejac wszystkich na raz ;) Quote
Bonsai Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 To zdjęcie jest świetne: Poza tym zbiorowe fotki są genialne! Zazdroszczę Wam pogody, kiedy niekiedy słońce świeciło... A u nas, mróz, wiatr, śnieg, pfff... Czyli beznadziejnie. :p Dziwię się, że Lejna nie ma jeszcze domku. Ona jest cudna! Że tak spytam: ilu u Was jest wolontariuszy? Bo cały czas się nowi pokazują. :D Ponadto apeluję o zdjęcia wszystkich wolontariuszy udzielających się w tym wątku, tak żeby chociaż mniej więcej sobie Was unaocznić. :) Sara, skoro jesteś z Zabrza, dlaczego nie spuszczasz tez psów ze smyczy jak Mysia, Patikujek i reszta? Quote
sara_rokitnica Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 spuszczam spuszczam :):):) ale wiekszosc z tych ktore spuszczam tak lataja ze nawet jakbym chciala to zdjec bym nie zrobila bo wychodza strasznie zamazane i wogole wiec jak ktoremus robie zdjecie to pierw go lapie :) al np. Trik i Salwuś sa bez smyczy bo one jeszcze niekiedy potrafia mniej wiecej w jednym miejscu usiedziec no i moga chodzic bez smyczy bo niektore to daje se glowe obciac ze od razu by mi zwialy po spuszczeniu ;) zreszta moje "ekipy" skladaja sie zazwyczaj z 6 psow nie wiecej i to nie jest tak latwo im porobic takie zdjecia ale obiecuje ze nastepnym razem sprobuje ;) Quote
zaba14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 http://img265.imageshack.us/img265/195/dscf0045hm2.jpg piekna! :loveu: :loveu: Mysiu, czy Czoko (ten mieszaniec pit bula) pojechał do domu w Krakowie? Bo na allegro jest szukany mu nowy dom.. Quote
Manixsa Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 O to pare moich zdjec. Ibis i picolo (ten czarny) Picolo Czester i Max (biały) Tax Pryszcz Klaps a o to moja nowa pupilka narazie nazywa sie Nena Dzeki Metro Moj najwiekszy pupil Tuptus. Agas Dziadek Misiek i Dziadek Ibis Quote
Patikujek Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Siemasz Luca(manixsa) Manixsa to ta która czasem na moich zdjęciach widać, dziewczyna na Mysi zdjęciach to MadziaZabrze. Wolontariuszy u nas w schronisku jest 12 (takich które regularnie przyjeżdżają) P.S Myssiu ale żeś czadu z tymi fotkami dała:) No to jedziemy z moimi fotkami:) Tax, a za nim Frędzel Tax i Frędzel Max - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30934 Frędzel a za nim Max Dżeki Quote
Patikujek Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Od lewej: Pikolo, Tax i Czester Kolejno: Frędzel, Pikolo, Czester i Max Z lewej: Czester a za nim Max, na środku tyłem: Tax, po prwej: Frędzel a za nim pikolo Na początku Frędzel, a potem z lewej: Pikolo, Tax, Czester, Pryszcz a za nim Max Od lewej: Pikolo, Max i Czester Lila (nowa pupilka Manixsy) Quote
Patikujek Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ostatnia częśc: Moris Z Moriskiem zaszliśmy pod pewną stadninę która znajduje się w okolicy, i odwiedziliśmy: Lamę Kózki ...i owieczkę Quote
Bonsai Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ile fot, ile psów, normalnie padam z wrażenia. :) Poza tym lama jest świetna! 12 wolontariuszy, którzy chodzą regularnie to dużo. Jedynymi pewnymi osobami, które z wolontariuszy zjawią się w sobotę to ja i Ania (na dogo nick volontariuszka). Quote
sara_rokitnica Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 hehe qrcze Pati nawet nie wiedzialam ze nas az tak duzo <lol> faaajnie :):) Quote
Pianka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :crazyeye: Ej wy z Zabrza nie przesadzacie z fotami?:-o Żartowałam, dawajcie więcej:evil_lol: Śliczna:loveu: Quote
Patikujek Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 No dość sporto no zobacz: Ty, ja, Lucyna, Asia, Magda, Gosia, Sandra, Pati, Sandra, Marta, Ola i Kasia Czasem jeszcze przychodzą Ola i (nie pamiętam jak ta druga ma na imię) Quote
Mysia_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 No i pierwszy spacerek Speranzy :loveu: Nie było łatwo, ale dałyśmy radę ;-) Quote
Mysia_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Chcecie więcej fotek? :evil_lol: I tak nie macie wyboru :eviltong: Murzynek: Lola: Kazan: Azi: Kanis: Cezar: Uran: Azi: Quote
Mysia_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Murzyn (duży czarny) i Lola: Uran: Dołi: Borgo z butelką :evil_lol: : Kapsel: Borguś: Pola (wyżlica kierowniczki schroniska): Mongołek: Ambrusia: Paduś: Quote
sara_rokitnica Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 suuper foteczki ;) ja jeszcze pozniej pare swoich pododaje bo to nie wszystkie "moje" psiaki ale musze troche jeszcze ich porobic bo niektorych nie mam i wrzuce wszystko hurtem ;) :P:P Quote
Mysia_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 no to bedziemy czekać na Twoje fotki :p A co do ilości wolontariuszy to takich co są przynajmniej raz w tygodniu jest chyba 9 czy 10 :roll: Potem dochodzą tacy wolontariusze, którzy wpadają raz na jakiś czas :roll: Quote
Mysia_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='zaba14']http://img265.imageshack.us/img265/195/dscf0045hm2.jpg piekna! :loveu: :loveu: Mysiu, czy Czoko (ten mieszaniec pit bula) pojechał do domu w Krakowie? Bo na allegro jest szukany mu nowy dom.. Fotki Lany sa specjalnie dla Ciebie :p :evil_lol: Tak, Czoko pojechał do Krakowa, adoptowali go bardzo fajni ludzie... Z tego co słyszałam to niestety pojawiły się problemy :roll: Nie chce zostawać w domu jak jego Pan wychodzi... Heh... Mam nadzieje, że znajda mu domek :roll: Quote
Mysia_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='Bonsai']To zdjęcie jest świetne: Dziwię się, że Lejna nie ma jeszcze domku. Ona jest cudna! Też mi się podoba zdięcie Lejny i Gapcia :cool3: Czasem jakaś fotka fajnie mi wydzie :p Qrczę, polecam Lejne wszystkim odwiedzającym schronisko, ale nikt jej nie chce :mad: :-( Quote
sara_rokitnica Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 no wlasnie jak ostatnio kiedys ludzi oprowadzalam to jedni costam gadali ze suczka a oni nie chca suczki a inni wogole stwierdzili ze rude to falszywe ;/;/ :| Quote
Mysia_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Nie ma lekko z tymi ludźmi :mad: Quote
Recommended Posts