Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Kermit jest słodziutki :loveu:
Evelina, te biedaki chyba już tyle przeszły, że uciekanie nawet im nie w głowie :p
Mimo przezyc jakie maja za soba widok takiej zgodnej "bandy" wspaniale swiadczy o opiekunach. :loveu:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evelina, dzięki ;)

APSA, Kermit ma chyba lekkiego zeza :evil_lol: A ja mam słabość do takich :eviltong: Chociaż nic nie przebije mojej słabości do staruszków i psiaków z krzywym zgryzem ;)

Posted

Pianka napisał(a):

A skoro tak polubiliście husky to teraz kolejny. Moim zdaniem bardziej podobny do husky. Ja się w nim zakochałam. Chyba musz zrobić mu watek...
Jutro z nim znowu wyjde na spacer:multi:

Pianka ten przystojniak już ma nowy dom ;) był jeszcze róznooki husky ktory tez znalazł dom, a Alex jedzie w sobote do nowego domu w Gliwicach, jak będę wiedzieć jak sie zachowuje to dam Ci znać ;)

Posted

APSA napisał(a):

I coś dla Pianki- szczotka :) (samiec)

Łaaaaa boski:multi: :multi:
A jak ma na imie?:loveu:

"zaba14" napisał(a):
Pianka ten przystojniak już ma nowy dom

Super, takiego przystojniaka nie trudno pokochac:multi:

"zaba14" napisał(a):
Alex jedzie w sobote do nowego domu w Gliwicach, jak będę wiedzieć jak sie zachowuje to dam Ci znać

To jednak nie do Niemiec?
Ale wazne, że będzie się miał dobrze:multi:

Posted

Myszko czy nie sadzisz że puszek jest bardzo podobny do Miska z 19 boksu(tylko Puszek jest ładnie wyszczotkoway a Misio wygląda jak sfilcowany mop, ale żeby go wyciąc trzeba by go uspać nie lubi kontaktów fizycznych z człowiekiem)

Posted

Wydębiłam kabelek, mam więc fotki. :)

Szip. Z ledwie odratowaną tylnią łapką i odgryzionym ogonkiem. Więcej o nim napisałam w kalisko-shcroniskowej galerii.

I Mocca, która była w schronisku. Dziś byłam z Anią, Moccą, moją psinką na spacerku . :)

Posted

Bonsai, zdięcie robione z górki :cool3:
A no bajorko po lewej jest suuuper, śmierdzi i takie zieloniutkie jest :razz: Najgorsze, że te psiaki lubią tam włazić :mad: Chociaż (naszczęście), potem wchodzą do bajorka po prawie i już są czyściutkie ;)

Więcej fotek :lol:

Posted

Metro tu wygląda jak brat bliźniak Dołi :crazyeye: Może to rodzeństwo? :cool3: Wiekowo by się nawet zgadzało :cool1:

Mam ogromną prosbę napiszcie mi dane schronisk z których psiaki prezentujecie w tym wątku :cool3: