zaba14 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Mysza podobno zawsze masz taki sam zgon :lol: Mysza opowiadała o zerwanej lampie i o biednej zdemolowanej kuchni ;) i że Duda pierwszy raz widziała w takim stanie :lol: :lol: :lol: Quote
Mysia_ Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Eeeee.... nie no :evil_lol: Tym raz to jak na mnie było bardzo kulturalnie :eviltong: Spałam króciutko (góra pół godziny) - spać się tam nie dało, bo kumpel cały czas jak zasypiałam łaskotał mnie po stopach :mad: Lampa nie do konca zdemolowana, bo kumpel, który ją zdemolował zdążył złapać ją w locie :lol: W kuchni podobno sytuacja w miarę opanowana :eviltong: A no Dude bawił się dość ciekawie, inaczej niż zwykle :evil_lol: Quote
Bonsai Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Faktycznie Stefuś jest bardzo fotogeniczny, wygląda na przesympatycznego. :) No, kto wrzuca nowe fotki? :D Quote
Mysia_ Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Qrczę, ja miałam wrzucić nowe fotki, ale u mnie w domku jest mała imprezka i nie dam rady :eviltong: Quote
Bonsai Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 To ja dodam swoje 3 grosze. :) Gucio - jamnik. :) Pluto. sunia z boksu 5 i jej koleżanka Piegus :loveu: Quote
Pianka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Pluto tez jest śliczny:p Quote
Mysia_ Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 No nareszcie mogę wrzucić coś swojego :cool3: Bodzio: Devi: Misiu: Quote
Mysia_ Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Rija (ruda) i Ambra: Lejna: Stefuś: Quote
Bonsai Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ale cudny lisek. :loveu: Padłam. :D Nie boicie się o te psy, które się zbytnio oddalają? No ja po prostu nie wierzę własnym oczom. :) Quote
Mysia_ Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Z przodu zawsze idą te same psiaki - chyba mają jakieś skłonności do bycia przywódcami :evil_lol: ;) Ale one co chwile się wracają, a potem spowrotem do przodu :cool3: Quote
Bonsai Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Mimo dowodów zdjęciowych trudno mi uwierzyć. :) To wręcz niesamowite. ;) Quote
Pianka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 hehe pies na przodzie wygląda jak mały lew z grzywą:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Bonsai, skoro zdięcia Ci nie wystarczają to musisz przyjechać do Zabrza i zobaczyć na żywo :evil_lol: Ten lew z grzywą to Farsunia :loveu: Quote
Bonsai Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A nie omieszkam, w zeszłym roku odiwedziłam schroniska w Bielsku Białej i Nowym Targu, to teraz kolej na Zabrze. ;-) A tak w ogóle w jakim województwie znajduje się Zabrze? :) Quote
Pianka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Farsunia:loveu: Musisz mnie z nią zapoznać, jak znów do was pojade. A przyjade napewno we ferie:cool3: Quote
eria Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Lejna mi sie bardzo spodobała :loveu: :loveu: :loveu: ile ona ma lat ? Quote
Bonsai Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 No cóż, niezbyt blisko, ale bliżej niż B-B i NT . :) Może , kiedyś, po drodze do pinczerki_i_Gizmo tudzież patkint odwiedzę schroniska w Zabrzu i Rudzie Śląskiej? :) Quote
Mysia_ Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Tylko, że Farsunia trochę nie lubi obcych jak czegoś od niej chcą :evil_lol: Lejna ma chyba coś około 3 latek :cool3: Bonsai zapraszamy :p Quote
nathaniel Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Bonsai pisałaś do adopcji spanieli odnośnie Pluta? http://psitulisko.w.interia.pl/ Quote
Bonsai Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 nathaniel prawdopodobieństwo, że Pluto znajdzie dom w Kaliszu jest ogromne: często ludzie pytają się mnie o spaniele, każdy jaki do nas trafi jest wręcz rozchwytywany, więc nie wiem czy jest sens ogłaszać go w internecie - bo zanim się ktoś znajdzie, pies zazwyczaj jest już w nowym domu. Ci innego, gdyby był chory, niezsocjalizowany, agresywny - ale Pluto tryska radością, lgnie do ludzi, uwielbia aportować - więc śmiem się spodizewać, że jak przyjdę za tydzień w schronisku już go nie będzie. Np. Gucio, jamnik, jest już w nowym domu. Quote
Mysia_ Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Cywil: Devi: U was też jest taka brzydka pogoda? Prawie cały czas pada :shake: Quote
nathaniel Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Mysia u mnie też pada co chwile :diabloti::angryy: Quote
Bonsai Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 U nas też pogoda okropna. :( Ze spacerku wczoraj mokruśka wróciłam. Quote
Recommended Posts