Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

Posted

Mysza podobno zawsze masz taki sam zgon :lol:
Mysza opowiadała o zerwanej lampie i o biednej zdemolowanej kuchni ;) i że Duda pierwszy raz widziała w takim stanie :lol: :lol: :lol:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eeeee.... nie no :evil_lol: Tym raz to jak na mnie było bardzo kulturalnie :eviltong: Spałam króciutko (góra pół godziny) - spać się tam nie dało, bo kumpel cały czas jak zasypiałam łaskotał mnie po stopach :mad:
Lampa nie do konca zdemolowana, bo kumpel, który ją zdemolował zdążył złapać ją w locie :lol: W kuchni podobno sytuacja w miarę opanowana :eviltong: A no Dude bawił się dość ciekawie, inaczej niż zwykle :evil_lol:

Posted

Z przodu zawsze idą te same psiaki - chyba mają jakieś skłonności do bycia przywódcami :evil_lol: ;) Ale one co chwile się wracają, a potem spowrotem do przodu :cool3:

Posted

A nie omieszkam, w zeszłym roku odiwedziłam schroniska w Bielsku Białej i Nowym Targu, to teraz kolej na Zabrze. ;-)
A tak w ogóle w jakim województwie znajduje się Zabrze? :)

Posted

No cóż, niezbyt blisko, ale bliżej niż B-B i NT . :) Może , kiedyś, po drodze do pinczerki_i_Gizmo tudzież patkint odwiedzę schroniska w Zabrzu i Rudzie Śląskiej? :)

Posted

nathaniel prawdopodobieństwo, że Pluto znajdzie dom w Kaliszu jest ogromne: często ludzie pytają się mnie o spaniele, każdy jaki do nas trafi jest wręcz rozchwytywany, więc nie wiem czy jest sens ogłaszać go w internecie - bo zanim się ktoś znajdzie, pies zazwyczaj jest już w nowym domu. Ci innego, gdyby był chory, niezsocjalizowany, agresywny - ale Pluto tryska radością, lgnie do ludzi, uwielbia aportować - więc śmiem się spodizewać, że jak przyjdę za tydzień w schronisku już go nie będzie.
Np. Gucio, jamnik, jest już w nowym domu.