Patikujek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Frędzel Frędzel i Agas Frędzel i Dżeki Agas Klaps Tuptuś Cezar Pola (pies kierowniczki) Pola Max Fax Quote
Pianka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Wow Patikujek teraz to sie postarałas o te foty:multi: Psiaki przesliczne:loveu: Quote
Mysia_ Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 A ja mam fotki z czwartku - jeszcze nie było śniegu :cool3: Chociaż ten co spadł wczoraj już się powoli topi :eviltong: Bartuś (uuuu, ktoś go wkurzył:evil_lol:) : Bartuś (z tyłu) i Rija (z przodu): Bosek: Karolek: Labamba: Gapcio: Rija: Chrapcio: Milka: CDN. :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Rija jest śliczna :) Te tory nie są używane? Quote
olifka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ile bierzesz psów na spacer??:crazyeye::crazyeye: Sliczne psiaki:loveu: Quote
Pianka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ooo jaki zły, trzeba uciekać:evil_lol: Quote
eria Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 o matko!! ile ich jest!!! co Wy byście zrobiły gdyby tak z naprzeciwka ktoś się wyłonił ze swoim psem ? bo przecież takiej sfory nie wyłapiecie !!!!! no i wracając do schroniska ja bym się martwiła że któregoś brakuje.... Quote
Mysia_ Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Dziewczyny, tym psiakom naprawde nawet do głowy by nie wpadło, że mogły by uciec :) Już od ponad 5 lat mijamy się na spacerach z ludźmi i ich pupilami, ale nasze psiaki w ogóle tym się nie intersują tylko idą dalej, czasem szczekają, a i są takie, które bierzemy wtedy na smycz, bo np. boją się obcych ludzi, albo wręcz przeciwnie uwielbiaja ich ;) Czasami na spacerkach spotykamy bardzo fajnych ludzi, których cieszy widok uśmiechniętych mordek, niektórzy się czepiają, ale nasze pieski jeszcze nigdy nikogo nie pogoniły, więc nie maja powodów :razz: Spacerek , który jest na zdięciach jest akurat naszym największym, bo idzie na niego 17 psów, ale jest za to najspokojniejszy, bo psiny idą cały czas z nami i nawet nie próbują skręcać w krzaki (no może czasami :evil_lol: ) i wszystkie bardzo się lubią :loveu: Na tych torach w weekendy i święta w ogóle nie jeżdzą pociągi, w normalne dni jeżdżą , ale bardzo rzadko, naszczęście pociąg słychać z daleka, a jak my skręcimy z torów to wszystkie nasze psiaki zrobią to samo :p Quote
Mysia_ Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Ajaksio i Bruni: Ambra: Rija (ruda) i Bartuś: Czort: Chrapcio: Stefuś: Bosek: Quote
Mysia_ Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Od lewej: Stefuś, Dolbi, Kanis: Chrapcio: Ajaksio: " class="ipsImage" alt=""> Pako (trikolorek) i Kanis: Bartuś: Heksa: Quote
Mysia_ Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Stefuś: Dolbi: Chrapcio: Heksa: Rija: No to narazie tyle :eviltong: Teraz idę spać dalej :evil_lol: Quote
Patikujek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 A gdzie to balowałaś Mysiu??? Fajowe fotki P.S "przepisy schroniskowe" w wydaniu Sandry mówią coś o 10 psach na spacerze góra:evil_lol: podobno:mad: Quote
Bonsai Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 A nigdy Wam żaden pies nie uciekł? Wybacznie, nadal nie mogę się nadziwić.... :) Quote
zaba14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Ja tez mam fotecki :P Łajper z Płotkiem Tina Koszi i Gabor Nero Quote
Mysia_ Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Niestety raz uciekła mi jedna suczka :-( Tak wystraszona, chodziła z nami jakiś czas, raz na spacerku się czegoś wystraszyła i uciekła :roll: :shake: Patikujek, ja balowałam na Zaborzu (no prawie Porębie), ale impreza była suuuuper :loveu: Quote
Mysia_ Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Pianka'] Jaka uśmiechnięta mordka:loveu: Stefuś to chyba najbardziej pogodny z psiaków z którymi wychodzę :p No i uwielbia pozować do zdięć, bardzo z niego fotogeniczny kawaler :loveu: W schronisku jest już bardzo długo, nawet nie wiem jak trafił do schroniska, bo jest tam dłużej niż TOZ zarządza schroniskiem (a wcześniejsza dokumentacja była tragiczna:roll: ), w schronisku jest napewno dłużej niż od 1 lipca 1999 (wtedy TOZ wygrał przetarg na schronisko i Stefuś już był) :-( Quote
zaba14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Niestety raz uciekła mi jedna suczka :-( Tak wystraszona, chodziła z nami jakiś czas, raz na spacerku się czegoś wystraszyła i uciekła :roll: :shake: Patikujek, ja balowałam na Zaborzu (no prawie Porębie), ale impreza była suuuuper :loveu: uhuhu... to jutro sie dowiem co tam wyprawialiście :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 No.... :evil_lol: Pewnie Sandra Ci opowie :cool3: Chociaż nie potrafie sobie przypomnieć o której oni wyszli :oops: Quote
zaba14 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Mowila ze przysli najpozniej i wyszli najwczesniej, cos koło 3 ;) Ja wyszłam z domu o 16 i przyszlam przed 15 :) a Sandra?opowiadała owszem :lol: Quote
chicken Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Wzruszylam sie ogladajac te fotki :sadCyber::bigcry: Jak dobrze ze jest jeszcze ktos kto pomaga tym biednym zamknietym w "wiezieniu" duszyczka i pomaga im choc na chwile byc szczesliwym :bigcry: GRATULUJE i oby w calej Polsce psy schroniskowe mogly poczuc namiastke domu :bigcry: Quote
Mysia_ Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 chicken, dzieki za miłe słowa :p Chciałabym, żeby ta galeria zachęciła wszystkich do pomocy bezdomnym psiakom i pokazała, że dzięki nam te smutne mordki mogę się uśmiechać :cool3: Aniu, no to zaszalałaś :evil_lol: Ja na imprezie byłam coś około 21, a wyszłam po 5 :razz: Ale powiem Ci, że strasznie szybko minął mi ten czas :roll: Już się boję co tam Sandra mówiła :roll: :lol: Quote
Recommended Posts