Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam fotki z czwartku - jeszcze nie było śniegu :cool3: Chociaż ten co spadł wczoraj już się powoli topi :eviltong:

Bartuś (uuuu, ktoś go wkurzył:evil_lol:) :

Bartuś (z tyłu) i Rija (z przodu):

Bosek:

Karolek:

Labamba:

Gapcio:

Rija:

Chrapcio:

Milka:

CDN. :razz:

Posted

o matko!! ile ich jest!!! co Wy byście zrobiły gdyby tak z naprzeciwka ktoś się wyłonił ze swoim psem ? bo przecież takiej sfory nie wyłapiecie !!!!! no i wracając do schroniska ja bym się martwiła że któregoś brakuje....

Posted

Dziewczyny, tym psiakom naprawde nawet do głowy by nie wpadło, że mogły by uciec :) Już od ponad 5 lat mijamy się na spacerach z ludźmi i ich pupilami, ale nasze psiaki w ogóle tym się nie intersują tylko idą dalej, czasem szczekają, a i są takie, które bierzemy wtedy na smycz, bo np. boją się obcych ludzi, albo wręcz przeciwnie uwielbiaja ich ;) Czasami na spacerkach spotykamy bardzo fajnych ludzi, których cieszy widok uśmiechniętych mordek, niektórzy się czepiają, ale nasze pieski jeszcze nigdy nikogo nie pogoniły, więc nie maja powodów :razz:
Spacerek , który jest na zdięciach jest akurat naszym największym, bo idzie na niego 17 psów, ale jest za to najspokojniejszy, bo psiny idą cały czas z nami i nawet nie próbują skręcać w krzaki (no może czasami :evil_lol: ) i wszystkie bardzo się lubią :loveu:
Na tych torach w weekendy i święta w ogóle nie jeżdzą pociągi, w normalne dni jeżdżą , ale bardzo rzadko, naszczęście pociąg słychać z daleka, a jak my skręcimy z torów to wszystkie nasze psiaki zrobią to samo :p

Posted

Niestety raz uciekła mi jedna suczka :-( Tak wystraszona, chodziła z nami jakiś czas, raz na spacerku się czegoś wystraszyła i uciekła :roll: :shake:

Patikujek, ja balowałam na Zaborzu (no prawie Porębie), ale impreza była suuuuper :loveu:

Posted

[quote name='Pianka']
Jaka uśmiechnięta mordka:loveu:

Stefuś to chyba najbardziej pogodny z psiaków z którymi wychodzę :p No i uwielbia pozować do zdięć, bardzo z niego fotogeniczny kawaler :loveu: W schronisku jest już bardzo długo, nawet nie wiem jak trafił do schroniska, bo jest tam dłużej niż TOZ zarządza schroniskiem (a wcześniejsza dokumentacja była tragiczna:roll: ), w schronisku jest napewno dłużej niż od 1 lipca 1999 (wtedy TOZ wygrał przetarg na schronisko i Stefuś już był) :-(

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Niestety raz uciekła mi jedna suczka :-( Tak wystraszona, chodziła z nami jakiś czas, raz na spacerku się czegoś wystraszyła i uciekła :roll: :shake:

Patikujek, ja balowałam na Zaborzu (no prawie Porębie), ale impreza była suuuuper :loveu:

uhuhu... to jutro sie dowiem co tam wyprawialiście :evil_lol:

Posted

Wzruszylam sie ogladajac te fotki :sadCyber::bigcry: Jak dobrze ze jest jeszcze ktos kto pomaga tym biednym zamknietym w "wiezieniu" duszyczka i pomaga im choc na chwile byc szczesliwym :bigcry:
GRATULUJE i oby w calej Polsce psy schroniskowe mogly poczuc namiastke domu :bigcry:

Posted

chicken, dzieki za miłe słowa :p Chciałabym, żeby ta galeria zachęciła wszystkich do pomocy bezdomnym psiakom i pokazała, że dzięki nam te smutne mordki mogę się uśmiechać :cool3:

Aniu, no to zaszalałaś :evil_lol: Ja na imprezie byłam coś około 21, a wyszłam po 5 :razz: Ale powiem Ci, że strasznie szybko minął mi ten czas :roll:
Już się boję co tam Sandra mówiła :roll: :lol: