Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam PW :razz: Zaraz Ci coś tam napiszę :cool3:

Z Gaborkiem będziesz miała dużo roboty, bo dzisiaj sobie go obejżałam :diabloti: :eviltong: Qrczę, ale nie przygotowałam go psychicznie na to, że jutro go odwiedzisz :lol:

Posted

NO:mad:
Jutro będziesz prędzej w schronie to go przygotuj psychicznie. Skoro mam z nim tak dużo roboty, to chyba nie zdążymy przyjśc się na spacerek.
No ale za to z rudzkimi psiakami wyjde:eviltong:

Posted

Jak jutro znajdę chwilkę to Ci pomogę z Gaborkiem :razz:
I tak jutro mojej Madzi nie będzie, więc ze wszystkim spacerkami mogę poczekać do czwartku (bo wtedy bedzie;) ) :cool3: Chociaż znając zycie to znów z niczym nie zdąże :roll:
Z tego co słyszałam jutro ma być ładna pogoda :multi: Oprócz tego, że zimno :eviltong:

Posted

Chodzę :eviltong: ale z Madzią spacerki kosztują mnie mniej nerwów, tzn. mniej psów skacze po mnie i daje mi buziaczki, ich siły są rozłożone na nas dwie :evil_lol:

Posted

Dobermania, wiadomo, że nie wszystkie psiaki można łączyć ze sobą :roll: Część z nich chodzi ze sobą razem na spacery już od 5 lat, znają się , a wręcz "kolegują" :evil_lol: Czasem jak pojawi się jakiś nowy psiak na spacerku to dochodzi do małych spięć, ale sobie szybciutko z tym dajemy radę (tzn. wprowadzamy terror i już nikt nikomu nie podskakuje :eviltong: ). Ogólnie pieski na spacerku są bardziej tolerancyjne niż kiedy do ich boksu dokłada się psa, bo nie są na swoim terenie, a do tego mają dużo miejsca do biegania :p

Faktycznie my tu sobie gadamy, a fotek jak nie było tak nie ma :evil_lol:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):

Faktycznie my tu sobie gadamy, a fotek jak nie było tak nie ma :evil_lol:

To już ida nowe:eviltong:

Tina

Łajper

A skoro tak polubiliście husky to teraz kolejny. Moim zdaniem bardziej podobny do husky. Ja się w nim zakochałam. Chyba musz zrobić mu watek...
Jutro z nim znowu wyjde na spacer:multi:

Posted

[quote name='Bonsai']
O jejku, ale cudny!!!! Opowiedz o nim więcej! :)
Za dużo nie wiem, bo jest nowy.
Ale jest o wiele grzeczniejszy od Alexa. Ładnie chodzi na smyczy. Troszke nie ufny. Ale bardzo lubi być głaskany:p

Posted

Bo na pozostałe spacery zapomniałam aparatu wziąc ale mam więcej z dzisiaj jednak wkleję jutro bo jak na razie nie chce mi się a z moim kompem to nie tak łatwo idzie