Jump to content
Dogomania

Schroniskowe psiaki na spacerach! Serdecznie zapraszamy :)

Recommended Posts

Posted

Bonsai napisał(a):
No cóż, niezbyt blisko, ale bliżej niż B-B i NT . :) Może , kiedyś, po drodze do pinczerki_i_Gizmo tudzież patkint odwiedzę schroniska w Zabrzu i Rudzie Śląskiej? :)

Zapraszamy. Ale jak pojedziesz do Rudy to musisz mieć zgode rodziców z tego co się orientuje:eviltong:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pianka napisał(a):
Zapraszamy. Ale jak pojedziesz do Rudy to musisz mieć zgode rodziców z tego co się orientuje:eviltong:

jak ja przyjechalam do zabrzanskiego schroniska to tez musiałam miec ;)

Posted

Aniu, wyobraź sobie, że dzisiaj przeglądałam zeszyt wolontariuszy i Ciebie tam znalazłam, najlepsze, że ja Ciebie tam wpisywałam (moje cudne pismo :evil_lol: ). Wpisywałem też wtedy Sandrę (dziewczynę Dude) i jakąś dziewczynę z Twojego bloku (Basię chyba :roll: ), jeździłyście razem? :razz:

Posted

Własnie sobie przypomniałam, że jak u was byłam to zapomniałam się wpisac do tego zeszytu:evil_lol:

"zaba14" napisał(a):
jak ja przyjechalam do zabrzanskiego schroniska to tez musiałam miec

Taaaa ale teraz już nie potrzebujemy takiej zgody:p

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Aniu, wyobraź sobie, że dzisiaj przeglądałam zeszyt wolontariuszy i Ciebie tam znalazłam, najlepsze, że ja Ciebie tam wpisywałam (moje cudne pismo :evil_lol: ). Wpisywałem też wtedy Sandrę (dziewczynę Dude) i jakąś dziewczynę z Twojego bloku (Basię chyba :roll: ), jeździłyście razem? :razz:

powaznie? hihi :evil_lol: tak Basia mieszka w tym bloku co ja, zreszta brała suczke z waszego schroniska.

Pianka no juz nie potrzebujemy ;)

Posted

No właśnie my już nie potrzebujemy takiej zgody :evil_lol:
Tak w ogóle to ja do schroniska jeździłam przez rok bez tej zgody, bo kierowniczka zapomniała mi o tym powiedzieć jak byłam pierwszy raz :evil_lol: A po roku były wprowadzone nowe druczki i dopiero wtedy moja mamusia podpisała :p

Posted

Pianka napisał(a):

W Kaliszu nie trzeba. :) W B-B tak, ale na jeden raz się przemyciłam. :evil_lol:

Posted

Bonsai, spoko jak cuś to się Ciebie przemyci :evil_lol:
Pamiętam, że w tym druku ze schroniska w Rudzie Śl. było coś o tym, że ta praca jako wolontariusz nie będzie kolidowała z obowiązkami szkolnymi ,dobrze, że tego u nas w Zabrzu nie było :eviltong: :lol: Oj dobrze :diabloti:

Posted

W Bielsku żadnych druczków z odstraszającą treścią nie ma. Jedynie podpis rodzica 'wyrażam zgodę na uczestnictwo mojej córki/syna w wolontariacie...' - żeby potem schronisko odpowiedzialności w razie pogryzień nie brało bla bla bla.

Ola W BB kierowniczka była pod tak wielkim wrażeniem, że przyjechali do jej schroniska aż z Kalisza, że na wszystko sie zgodziła :cool3:

Posted

pinczeka_i_Gizmo , a my w Zabrzu zaprojektowaliśmy druczek, w którym w pierwszej części podpisuje się rodzic, a w drugiej sam wolontariusz (bo jest tam regulamin) :razz:

Hey ludzie, będą jakieś nowe foteczki? :cool3:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Ola W BB kierowniczka była pod tak wielkim wrażeniem, że przyjechali do jej schroniska aż z Kalisza, że na wszystko sie zgodziła :cool3:

No widzisz to się nazywa charyzma. :cool3::cool3::cool3:

Fotki... hmm.... u mnie siedzą sobie na aparacie czekając na zgranie. A że nie chce mi się szukac kabelka to sobie jeszcze poczekają. :p

Posted

Oj, a ja biedna, cichutka, delikatna, wielkopolska mniejszość.... :p

Wydębię jutro od chłopaka kabelek, bo mój zaginął na amen, to wkleję zdjęcia ze spacerku z Szipem. :)

Posted

Jak ja lubię oglądać foteczki :cool3: :loveu:

A na dworze taka śliczna pogoda, a ja muszę w głupiej szkole siedzieć :mad: Chętnie bym sobie pojechała do schroniska, żeby na spacerki pochodzić :p

Posted

Wspanialy widok :loveu: :loveu: Naleza sie Wam dziewczyny WIELKIE brawa. :)
I pomyslec, ze zdarzaja sie ludzie bojacy sie spuscic swego kanapowca ze smyczy, z obawy ze ucieknie :lol: