Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bo Legionowo wie jak dbać o swoich wystawców 8)
tylko szkoda że dozie będą na środkowym ringu..no ale to jakoś soie będę musiała poradzic..

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli chodzi i "świadectwo zdrowia" to wydaje mi się to troche bezsensu. Moim zdaniem, powinno wystarczyć zaświadczenie o wściekliźnie. Rozumiem, że być może to jest dla jakiegos bezpieczeństwa, ale chyba nikt o zdrowych zmysłach nie przyjedzie z chorym psem na wystawę.
A świadectwo zdrowia u weta, to zmierzenie temperaturki...wg. mnie niepotrzebne koszty.

Posted

[quote name='Julka']A świadectwo zdrowia u weta, to zmierzenie temperaturki...wg. mnie niepotrzebne koszty.[/quote]

kiedys jak byly potrzebne swiadectwa przy wyjezdzie za granice to moje psy mialy z tym problem bo ze zdenerwowania podnosila im sie temperatura i wet nie chcial mi wydawac :)

Posted

nomy spakowani gotowi więc idziemy lulać i jutro od 11 będziemy na ringu :evil_lol: jakby co na 4 zapraszamy my bedziemy od ok. 10 może wcześniej i wchodzimy ok 11 8)

Posted

My, chociaż wystawiamy się dopiero w niedzielę, juz też po kąpieli- suszymy się ;)
Wszystkim prezentującym swoje wdzięki jutro (dziś?) życzymy powodzenia :loveu:
Wracajcie na tarczy i chwalcie się, jak poszło :razz:

Posted

A my juz po wystawie :-)
Chce podziekowac Organizatorom :-) Wszystko szlo sprawnie , czasowo ( w moim ringu ) i jestem bardzo zadowolona.
Tym samym wystawa w NDM milo zapisala sie w mojej pamieci i juz z checia szykuje sie na nastepne.

Posted

[quote name='Romas']A my juz po wystawie :-)
Chce podziekowac Organizatorom :-) Wszystko szlo sprawnie , czasowo ( w moim ringu ) i jestem bardzo zadowolona.
Tym samym wystawa w NDM milo zapisala sie w mojej pamieci i juz z checia szykuje sie na nastepne.[/quote]

czy masz może pod łapką gdzieś katalog? ;)

suka setera szkockiego w kl. młodzieży (gr VII) mnie ciekawi jaka była zgłoszona :roll:

Posted

Też już wróciłam. Nie wystawiałam pieska ale jak co roku dobrze wspominam NDM.

Pozdrowienia dla moon light :eviltong:

Jak obrobię zdjęcia (głównie cziłałki) to wstawię.

Posted

pytanie do tych, którzy juz dziś byli na wystawie - zastanawiam się czy ze względu na ładną pogodę organizatorzy zdecydowali się przenieść ringi z hali na zewnątrz?

Posted

Romas, jak Wam poszło? :)

my już wróciliśmy, chyba widzieliśmy Jojka ;) Mona 4/8 dosk., ale jestem baardzo zadowolona, bo ślicznie stała i biegała :) sędzina taka sobie, ale asystent miły :cool3:
zdjęcia też mam, głównie beagle ;)

Altacarya, te ringi które miały być w hali, były w hali ;)

Posted

Nor(a):
NELICE Wiatr z Żurawiej Doliny

Julka:
CAMARO Terierkowo
Gang-Staff CHARCOAL
ŚWIĘTY ze Słonecznej Przystani

Whippetka:
Psy
młodzież:
Born to Love COOKIE SMART
MOONSHINE RAPSODY Ypslon
NEW CHIEH Ypslon

pośrednia:
CRACKERJACK CRONY Born To Love

otwarta:
BUNOMOS Szlachetna Sara

Suki
młodzież:
CHAMPAGNE ROSE Born To Love
Born to Love CHARMING CECILIA
Meradith UDANA NAD PODZIW

pośrednia:
Jesterland BOKAMARO AMAZING BEAUTY
GWIEZDNA ROSA Vincit Omnia

otwarta:
NAOMI Bokamaro

championy:
DEAUVILLE Bokamaro
Bokamaro LONDON

honorowa:
BLUE STAR Pro Futuro

Posted

[quote name='talut']Romas, jak Wam poszło? :)

my już wróciliśmy, chyba widzieliśmy Jojka ;) Mona 4/8 dosk., ale jestem baardzo zadowolona, bo ślicznie stała i biegała :) sędzina taka sobie, ale asystent miły :cool3:
zdjęcia też mam, głównie beagle ;)

Altacarya, te ringi które miały być w hali, były w hali ;)[/quote]

tak też myślałam żemożesz gdzie stam być ale że ja tam tylko przelotem łaziłam i nie oglądaam to trzeba było mnie złapać :lol: