jo-jo Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 bo Legionowo wie jak dbać o swoich wystawców 8) tylko szkoda że dozie będą na środkowym ringu..no ale to jakoś soie będę musiała poradzic.. Quote
talut Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 jo-jo środkowym, tzn. jaki numer? :) my jesteśmy przy samym wejściu, ring 6 :) Quote
jo-jo Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 my o ile dobrze pamiętam to na 4 czyli pośrodku :roll: Quote
Julka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Jeśli chodzi i "świadectwo zdrowia" to wydaje mi się to troche bezsensu. Moim zdaniem, powinno wystarczyć zaświadczenie o wściekliźnie. Rozumiem, że być może to jest dla jakiegos bezpieczeństwa, ale chyba nikt o zdrowych zmysłach nie przyjedzie z chorym psem na wystawę. A świadectwo zdrowia u weta, to zmierzenie temperaturki...wg. mnie niepotrzebne koszty. Quote
Elitesse Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Julka']A świadectwo zdrowia u weta, to zmierzenie temperaturki...wg. mnie niepotrzebne koszty.[/quote] kiedys jak byly potrzebne swiadectwa przy wyjezdzie za granice to moje psy mialy z tym problem bo ze zdenerwowania podnosila im sie temperatura i wet nie chcial mi wydawac :) Quote
Gracjana Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 moon light by tez bedziemy z centum jechac :D jedzie z tamtad takis pks translud :lol: (dobre co nie ) i dojezdza do ND bardzo bliko hali Quote
jo-jo Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 nomy spakowani gotowi więc idziemy lulać i jutro od 11 będziemy na ringu :evil_lol: jakby co na 4 zapraszamy my bedziemy od ok. 10 może wcześniej i wchodzimy ok 11 8) Quote
karolayna Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 a my jesteś juz po kąpańsku.. Olek zmęczony więc "padł" i śpi jak zabity ;):evil_lol: Quote
NigdyNigdy Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 My, chociaż wystawiamy się dopiero w niedzielę, juz też po kąpieli- suszymy się ;) Wszystkim prezentującym swoje wdzięki jutro (dziś?) życzymy powodzenia :loveu: Wracajcie na tarczy i chwalcie się, jak poszło :razz: Quote
PUENTA imszar Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 My też niedługo wyjeżdżamy :P będziemy ok. 10 a wsytawiamy ok 11.15 ;) Quote
Romas Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 A my juz po wystawie :-) Chce podziekowac Organizatorom :-) Wszystko szlo sprawnie , czasowo ( w moim ringu ) i jestem bardzo zadowolona. Tym samym wystawa w NDM milo zapisala sie w mojej pamieci i juz z checia szykuje sie na nastepne. Quote
Nor(a) Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='Romas']A my juz po wystawie :-) Chce podziekowac Organizatorom :-) Wszystko szlo sprawnie , czasowo ( w moim ringu ) i jestem bardzo zadowolona. Tym samym wystawa w NDM milo zapisala sie w mojej pamieci i juz z checia szykuje sie na nastepne.[/quote] czy masz może pod łapką gdzieś katalog? ;) suka setera szkockiego w kl. młodzieży (gr VII) mnie ciekawi jaka była zgłoszona :roll: Quote
olcha Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Też już wróciłam. Nie wystawiałam pieska ale jak co roku dobrze wspominam NDM. Pozdrowienia dla moon light :eviltong: Jak obrobię zdjęcia (głównie cziłałki) to wstawię. Quote
Julka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 No własnie, kto ma katalog ??? Ja bym była wdzięczna za amstaffki psy klasa otwarta ??? Jakie są zgłoszone?? Tnx z góry. Quote
Asta Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Julka czytasz mi w myslach :) A ja czekam na wyniki mp... ;) Quote
altacarya Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 pytanie do tych, którzy juz dziś byli na wystawie - zastanawiam się czy ze względu na ładną pogodę organizatorzy zdecydowali się przenieść ringi z hali na zewnątrz? Quote
whippetka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Byłabym bardzo wdzięczna za podanie stawki Whippetów :cool3: Quote
talut Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Romas, jak Wam poszło? :) my już wróciliśmy, chyba widzieliśmy Jojka ;) Mona 4/8 dosk., ale jestem baardzo zadowolona, bo ślicznie stała i biegała :) sędzina taka sobie, ale asystent miły :cool3: zdjęcia też mam, głównie beagle ;) Altacarya, te ringi które miały być w hali, były w hali ;) Quote
jo-jo Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 my własnie wróciliśmy jak ktoś chce staweczki to piszcie teraz to zaraz wypisze wam ;-) Quote
talut Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Nor(a): NELICE Wiatr z Żurawiej Doliny Julka: CAMARO Terierkowo Gang-Staff CHARCOAL ŚWIĘTY ze Słonecznej Przystani Whippetka: Psy młodzież: Born to Love COOKIE SMART MOONSHINE RAPSODY Ypslon NEW CHIEH Ypslon pośrednia: CRACKERJACK CRONY Born To Love otwarta: BUNOMOS Szlachetna Sara Suki młodzież: CHAMPAGNE ROSE Born To Love Born to Love CHARMING CECILIA Meradith UDANA NAD PODZIW pośrednia: Jesterland BOKAMARO AMAZING BEAUTY GWIEZDNA ROSA Vincit Omnia otwarta: NAOMI Bokamaro championy: DEAUVILLE Bokamaro Bokamaro LONDON honorowa: BLUE STAR Pro Futuro Quote
altacarya Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 talut - dziekuje za info :) jo-jo - poprosze o numery 607 i 608 (wystarczą imiona), z góry dziekuję Quote
jo-jo Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='talut']Romas, jak Wam poszło? :) my już wróciliśmy, chyba widzieliśmy Jojka ;) Mona 4/8 dosk., ale jestem baardzo zadowolona, bo ślicznie stała i biegała :) sędzina taka sobie, ale asystent miły :cool3: zdjęcia też mam, głównie beagle ;) Altacarya, te ringi które miały być w hali, były w hali ;)[/quote] tak też myślałam żemożesz gdzie stam być ale że ja tam tylko przelotem łaziłam i nie oglądaam to trzeba było mnie złapać :lol: Quote
whippetka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Gratuluje :D I ślicznie dziękuje za stawke. Quote
Nor(a) Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='talut']Nor(a): NELICE Wiatr z Żurawiej Doliny [/quote] dzieki wielkie ;) Quote
Recommended Posts