Ulka18 Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Matylda czeka, Pikulinka czeka...pozostale 500 psow, ale najpierw musza znalezc dom obie sunie, zeby zalozyc kolejny watek. Quote
Frotka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Dopiero teraz przeczytałam o Poziomce. Bardzo mi przykro, zwłaszcza, że przypominała jednego z moich piesków...:-( :-( :-( Quote
Łajka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 :)Dziwczyny(może i chłopaki) stronka Pikulinki znajduje się pod adresem http://www.psy.pl/galeria/?A=view&sort=0&R=a&if=4176 napiszcie czy akceptujecie -podałam Kasi tel i tyle informacji ile się zmieściło pozdrawiam! Quote
Ulka18 Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Łajko, dziekujemy Ci za wstawienie Pikulinki. Dziękujemy za Twój telefon podczas naszej akcji :handy: Może Pikulince się powiedzie. Mamy nowe zdjecia, wstawimy jutro, bo dzisiaj padamy z nóg. Quote
Ulka18 Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Zdjecia Pikulinki z prawdziwa Ulka czyli moja corka, prawda jaka piekna jest ta mala sunieczka? Quote
rybon36 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Kochani, jacys ludzie z okolic olsztyna szukają ratlerkowatego psiaka dowolnej płci i wieku, podeślijcie tam szybciutko zdjęciapikulinki i matyldzi, jest na pierwszej stronie PWP, błagam, może maja szansę!!!! Quote
Ulka18 Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Tylko jak bedzie z transportem??? strasznie daleko...:-( Quote
RobertN Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Z transportem nie będzie pewnie problemu- jest przecież wątek transportowy- to małe suńki- ja kiedyś yarisem wiozłem doga i owczarka niemieckiego i zmieściły się......... pozdr Robert Quote
Ulka18 Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Kolejne zdjecia Pikulinki z moja Ulka Quote
Ulka18 Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Pikulinka, Matylda marza o nowych domkach. Quote
xxymena Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Aniu (Łajka) dziekujemy za ogloszenie Pikuliny i Matyldy. Do mnie dzwonila jedna pani. Inni pewnie dzwonili bezpośrednio do schroniska. Na pewno sie uda znalesc domki dla nich.:thumbs: Quote
Ulka18 Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Ja też mam nadzieje, ze te kruszynki znajda domki. Quote
zasadzkas Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 To, niestety, nie nowy domek dla suczek... Chciałam Wam coś pokazać: odnaleziona po latach siostra? to Kala www.korabiewice.empatia.pl Quote
Łajka Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 żałuję że psinki są jeszcze w schronisku ale wierzę że nowy dom to kwestia czasu Kasiu jak będziesz dawała ogłoszenie za pomocą sms-a to przed treścią trzeba podać kod(pewnie do zdobycia przez tel w dziale ogłoszeń)który przypisuje ogłoszenie do właściwego działu O ile pamiętam ogłoszenie może zawierać 140znaków -nie jestem pewna A co do strony o Pikulince to może potraficie zamieścić ją pod jakimś prostym adresem,może wtedy więcej osób do niej dotrze(ja niestety na tym polu poruszam się dość nieporadnie -mam nadzieję na razie) POZDRAWIAM:bye: Quote
Ulka18 Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Pikulinia, Matyldzia gdzie wy sie chowacie??? Quote
Łajka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Cześć ! Kolejny raz dałam ogłoszenie do gazety(ukaże się w piątek) ,może tym razem się powiedzie A Wy Kasiu i Agnieszko dowiedziałyście się czegoś odnośnie możliwości zamieszczenia ogłoszenia w Waszej gazecie?Może :bye: zmasowana akcja przyniesie jakiś rezultat pozdrawiam! Quote
Ulka18 Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Kasia bedzie w poniedzialek, jest bez netu. Ja nie mialam czasu. Gdybys mogla napisz mi na pw jak sie daje takie ogloszenia, bo to dla mnie nowosc :oops: dziekuje Quote
Łajka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Agnieszko musisz zadzwonić do działu ogłoszeń "gazety wyb" i zapytać o kod tel do do bezpłatnego działu ogłoszeń o zwierzętach ,wtedy w treści sms wpisujesz ten kod a następnie treść ogłoszenia -u nas nie więcej jak 140 znaków -zapytaj (skoro tam już zadzwonisz ,to możesz podać treść ogłoszenia pani , z którą będziesz rozmawiała) ogłoszenie trzeba dać (u mnie)do środy do godz17-jeśli ma się ukazać w piątek w tym samym tygodniu Quote
Łajka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Zadzwoniła do mnie ,nie całkiem sensowna pani i powiedziala ,że gdyby Pikulinka nie była w schronisku, to by ją wzięła-.bo w schronisku ,to chcą za psa "jak cygan za matkę"- i to niestety jedyny dziś telefon .A u Was...?:sad: Quote
Ulka18 Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Widocznie ta pani byla w schronisku i wie ile kosztuje adopcja. Lepiej takicg ludzi omijac z daleka. Przyjdzie czas na Pikulinke, przyjdzie i na Matylde. Quote
Łajka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Agnieszka czy był choćby jeden telefon? czy znacie kogoś ,kto mógłby zamieścić stronkę Pikulinki pod łatwiejszym adresem? :???: Quote
Ulka18 Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Ani jednego telefonu. Jaki adres masz na mysli? Ze strony schroniska? Napisz dokladnie. Dzieki. Quote
Recommended Posts