Jump to content
Dogomania

POZIOMKA za TM,PIKULINKA-ADOPTOWANA! Matylda-NA RAZIE NIE DO ADOPCJI, MOZNA PRZENIESC

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łajko, dziekujemy Ci za wstawienie Pikulinki. Dziękujemy za Twój telefon podczas naszej akcji :handy: Może Pikulince się powiedzie. Mamy nowe zdjecia, wstawimy jutro, bo dzisiaj padamy z nóg.

Posted

Kochani, jacys ludzie z okolic olsztyna szukają ratlerkowatego psiaka dowolnej płci i wieku, podeślijcie tam szybciutko zdjęciapikulinki i matyldzi, jest na pierwszej stronie PWP, błagam, może maja szansę!!!!

Posted

Z transportem nie będzie pewnie problemu- jest przecież wątek transportowy- to małe suńki- ja kiedyś yarisem wiozłem doga i owczarka niemieckiego i zmieściły się.........
pozdr Robert

Posted

Aniu (Łajka) dziekujemy za ogloszenie Pikuliny i Matyldy. Do mnie dzwonila jedna pani.
Inni pewnie dzwonili bezpośrednio do schroniska.

Na pewno sie uda znalesc domki dla nich.:thumbs:

Posted

żałuję że psinki są jeszcze w schronisku ale wierzę że nowy dom to kwestia czasu Kasiu jak będziesz dawała ogłoszenie za pomocą sms-a to przed treścią trzeba podać kod(pewnie do zdobycia przez tel w dziale ogłoszeń)który przypisuje ogłoszenie do właściwego działu O ile pamiętam ogłoszenie może zawierać 140znaków -nie jestem pewna A co do strony o Pikulince to może potraficie zamieścić ją pod jakimś prostym adresem,może wtedy więcej osób do niej dotrze(ja niestety na tym polu poruszam się dość nieporadnie -mam nadzieję na razie) POZDRAWIAM:bye:

Posted

Cześć ! Kolejny raz dałam ogłoszenie do gazety(ukaże się w piątek) ,może tym razem się powiedzie A Wy Kasiu i Agnieszko dowiedziałyście się czegoś odnośnie możliwości zamieszczenia ogłoszenia w Waszej gazecie?Może :bye: zmasowana akcja przyniesie jakiś rezultat pozdrawiam!

Posted

Kasia bedzie w poniedzialek, jest bez netu. Ja nie mialam czasu. Gdybys mogla napisz mi na pw jak sie daje takie ogloszenia, bo to dla mnie nowosc :oops: dziekuje

Posted

Agnieszko musisz zadzwonić do działu ogłoszeń "gazety wyb" i zapytać o kod tel do do bezpłatnego działu ogłoszeń o zwierzętach ,wtedy w treści sms wpisujesz ten kod a następnie treść ogłoszenia -u nas nie więcej jak 140 znaków -zapytaj (skoro tam już zadzwonisz ,to możesz podać treść ogłoszenia pani , z którą będziesz rozmawiała) ogłoszenie trzeba dać (u mnie)do środy do godz17-jeśli ma się ukazać w piątek w tym samym tygodniu

Posted

Zadzwoniła do mnie ,nie całkiem sensowna pani i powiedziala ,że gdyby Pikulinka nie była w schronisku, to by ją wzięła-.bo w schronisku ,to chcą za psa "jak cygan za matkę"- i to niestety jedyny dziś telefon .A u Was...?:sad: