Jump to content
Dogomania

POZIOMKA za TM,PIKULINKA-ADOPTOWANA! Matylda-NA RAZIE NIE DO ADOPCJI, MOZNA PRZENIESC

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę że Ona ma tam pełno swoich psów Ją właśnie pytałam jak zrobić stronę Pikulinki i korzystając z rad Marki "zrobiłam" to co zrobiłam Magdzie stronę pod adresem "www,szczeniaczek"(Ulka18 o taki -prosty adres chodzi) zrobił mąż ale to jest Jej mąż i chyba ja nie mogę na to liczyć:lol: Mój nie ma o tym pojęcia
Więc potrzebujemy pomocy -spróbuję się zorientować Wy może też możecie?

Posted

Ja jestem cienka jak dooopa węza w sprawach tworzenia czegos internetowego. Ale mamy kacik adopcyjny zalatwiony w lokalnym tygodniku w kazda srode, 4 piesy juz tam byly. Teraz pora na Czarnulke i Pikulinke.

Posted

Ania14p o ile wiem ,Gabi od soboty ma już swój wymarzony dom Jeśli potrafisz może zrobiłabyś banerek Pikulince ?-bardzo prosimy!!!:modla::modla:
Ania14p albo chociaż podpowiedz nam jak można go zrobić:roll:

pozdrawiam

Posted

Jejku, ja nigdy nie robiłam banerków, może niedługo będę miała więcej czasu to się nauczę, a ten z Gabi ściągnęłam od Marki, więc musimy ją poprosić, co niniejszym czynię!

Posted

Łajka napisał(a):
gdgt wiesz już jak? ;)

pozdrawiam :lol:

moja droga łajko, gdyby zycie było takie proste!
ty też musisz nad tym popracować, bo w twoim podpisie jest pusty obrazek, bez odsyłacza!