Jump to content
Dogomania

POZIOMKA za TM,PIKULINKA-ADOPTOWANA! Matylda-NA RAZIE NIE DO ADOPCJI, MOZNA PRZENIESC

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Poziomka jest w tej chwili chora bardzo poważnie. Ma objawy parwowirozy. Jest leczona, ale stan jest ciężki."

:placz: :placz: :placz:

Poziomko >>>ale dlaczego ? Jak? Skąd ? ... Nie daj się kruszyno , walcz ....

Posted

Tak zimno -15 w nocy, mało futerka, nie brudzę nie gryzę, jestem ułożoną kruszynką spójrz mi w oczy i powiedz ze sie mylę, w górę śliczna na najwyższe piętro dogomani bo wiesz co? dużo internautów przeglada tylko kilka pierwszych stron -

Posted

Ulka18 napisał(a):
Hopa Poziomeczko. Zdrowiej maluszku.

Matylda i Pikulinka tez sie przypominaja. Takie male, slodkie sunieczki.

Czyli z Poziomką lepiej??
pozdr Robert

Posted

Juz poddałam myśl -dziewczyny te małe psiaki nadaja się do ludzi starszych oni nie docieraja na dogomanię, jest szansa na ogłoszenia w gablocie przykościelnej tylko rozmowa z proboszczem danej miejscowości oraz dodatkowo informacje na mszach niedzielnych, spróbujcie! to działa niech kościół tez sie przyłączy, pozdrawiam Ewa Kardas

Posted

ekardas napisał(a):
Juz poddałam myśl -dziewczyny te małe psiaki nadaja się do ludzi starszych oni nie docieraja na dogomanię, jest szansa na ogłoszenia w gablocie przykościelnej tylko rozmowa z proboszczem danej miejscowości oraz dodatkowo informacje na mszach niedzielnych, spróbujcie! to działa niech kościół tez sie przyłączy, pozdrawiam Ewa Kardas

Z tym Kosciołem to bardzo dobry pomysł
pozdr Robert

Posted

arwenka napisał(a):
A ja juz dla poziomeczki upatrzyłam posłanko i szeleczki i inne gadzeciki.. I nawet transport wykombinowałam. A tu taka sytuacja:(

Ale jeszcze przeciez nic straconego - Poziomeczka wyzdrowieje i te wszystkie gadzety na pewno sie przydadza :lol:

Posted

Wiesci od Pana Kierownika z wczorajszego wieczora:
"O Poziomce napisze dokladnie jak porozmawiam z doktorem. Jest słaba, ale pomału zaczyna sama jeść. Przebywa w pomieszczeniu gdzie 24 godziny ogrzewamy."

Posted

:multi: no to teraz juz NA PEWNO wyzdrowieje :lol: - Arwenka - szykuj domek :)

PS a może by tak ponaciskać na p. kierownika żeby przyspieszyć zabranie malutkiej - przecież ona w warunkach domowych szybciej dojdzie do siebie...

Posted

Nasz Kierownik raczej nie wydaje psów chorych, nieraz mial nieprzyjemnosci, gdy zabrany szczeniak zachorowal, ludzie oczekuja, ze pies bedzie za darmo i w 1000% zdrowy, smieszne to podejscie, ale wiekszosc przychodzi do schroniska wlasnie z takim nastawieniem.

Arwenko, jesli chcesz to napisz do Pana Kierownika [email protected] lub zadzwon +17 583 15 32.
Ja wzielam psa z krakowskiego schroniska, kompletnie chorego z 5% szans na przeżycie, ale udalo sie. Tam maja inne podejscie.