Ulka18 Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Poziomka jest w izolatce. Nie wiem, co możemy dla niej zrobić. To taka kruszynka. Quote
Ulka18 Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Poziomka ma wirtualnego opiekuna, ktoremu serdecznie dziekujemy za wplate. :buzi: :klacz: :buzi: Quote
avii Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 "Poziomka jest w tej chwili chora bardzo poważnie. Ma objawy parwowirozy. Jest leczona, ale stan jest ciężki." :placz: :placz: :placz: Poziomko >>>ale dlaczego ? Jak? Skąd ? ... Nie daj się kruszyno , walcz .... Quote
Ulka18 Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 Nadal kiepsko. Czekam aż Kasia Xxymenka wybierze sie do schroniska. Quote
ania14p Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Trzymaj się Malutka, zdrowiej i do domu! Quote
ekardas Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Tak zimno -15 w nocy, mało futerka, nie brudzę nie gryzę, jestem ułożoną kruszynką spójrz mi w oczy i powiedz ze sie mylę, w górę śliczna na najwyższe piętro dogomani bo wiesz co? dużo internautów przeglada tylko kilka pierwszych stron - Quote
RobertN Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 xxymena napisał(a):U Poziomki bez większych zmian. Czy coś sie zmieniło? pozdr Robert Quote
Ulka18 Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Hopa Poziomeczko. Zdrowiej maluszku. Matylda i Pikulinka tez sie przypominaja. Takie male, slodkie sunieczki. Quote
RobertN Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Ulka18 napisał(a):Hopa Poziomeczko. Zdrowiej maluszku. Matylda i Pikulinka tez sie przypominaja. Takie male, slodkie sunieczki. Czyli z Poziomką lepiej?? pozdr Robert Quote
ekardas Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Juz poddałam myśl -dziewczyny te małe psiaki nadaja się do ludzi starszych oni nie docieraja na dogomanię, jest szansa na ogłoszenia w gablocie przykościelnej tylko rozmowa z proboszczem danej miejscowości oraz dodatkowo informacje na mszach niedzielnych, spróbujcie! to działa niech kościół tez sie przyłączy, pozdrawiam Ewa Kardas Quote
Ulka18 Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Nie mam wiadomosci od przedwczoraj. Czekam na informacje od P.Kierownika, mam nadzieje, ze jednak jest szansa na wyzdrowienie. Quote
RobertN Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 ekardas napisał(a):Juz poddałam myśl -dziewczyny te małe psiaki nadaja się do ludzi starszych oni nie docieraja na dogomanię, jest szansa na ogłoszenia w gablocie przykościelnej tylko rozmowa z proboszczem danej miejscowości oraz dodatkowo informacje na mszach niedzielnych, spróbujcie! to działa niech kościół tez sie przyłączy, pozdrawiam Ewa Kardas Z tym Kosciołem to bardzo dobry pomysł pozdr Robert Quote
arwenka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 A ja juz dla poziomeczki upatrzyłam posłanko i szeleczki i inne gadzeciki.. I nawet transport wykombinowałam. A tu taka sytuacja:( Quote
Witokret Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 arwenka napisał(a):A ja juz dla poziomeczki upatrzyłam posłanko i szeleczki i inne gadzeciki.. I nawet transport wykombinowałam. A tu taka sytuacja:( Ale jeszcze przeciez nic straconego - Poziomeczka wyzdrowieje i te wszystkie gadzety na pewno sie przydadza :lol: Quote
arwenka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 mam nadzieje,codziennie sprawdzam jak tam ze zdrowkiem.jak bedzie dobrze to ja zabieram,zeby juz nie chorowala wiecej!! Quote
Ulka18 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Wiesci od Pana Kierownika z wczorajszego wieczora: "O Poziomce napisze dokladnie jak porozmawiam z doktorem. Jest słaba, ale pomału zaczyna sama jeść. Przebywa w pomieszczeniu gdzie 24 godziny ogrzewamy." Quote
Witokret Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 :multi: no to teraz juz NA PEWNO wyzdrowieje :lol: - Arwenka - szykuj domek :) PS a może by tak ponaciskać na p. kierownika żeby przyspieszyć zabranie malutkiej - przecież ona w warunkach domowych szybciej dojdzie do siebie... Quote
ekardas Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 ***Kto dokończy leczenie poziomeczki? ona musi żyć tylko domek i miłośc może ją postawić na łapki, w górę śliczna pokaż się wszystkim**** Quote
Ulka18 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Nasz Kierownik raczej nie wydaje psów chorych, nieraz mial nieprzyjemnosci, gdy zabrany szczeniak zachorowal, ludzie oczekuja, ze pies bedzie za darmo i w 1000% zdrowy, smieszne to podejscie, ale wiekszosc przychodzi do schroniska wlasnie z takim nastawieniem. Arwenko, jesli chcesz to napisz do Pana Kierownika [email protected] lub zadzwon +17 583 15 32. Ja wzielam psa z krakowskiego schroniska, kompletnie chorego z 5% szans na przeżycie, ale udalo sie. Tam maja inne podejscie. Quote
Recommended Posts