avii Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Aga >>> masz pv >>> nowe zapytanie o Poziomkę :loveu: Quote
rybon36 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 zaraz mówcie co z Poziomką, może cioca Rybon , spec od terapii na odległość może jakoś pomóc? Quote
malagos Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 mi też stan zdrowia Poziomeczki nie daje spokoju :-( Quote
Ulka18 Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 JUTRO BEDZIEMY W SCHRONISKU. Zaraz po przyjezdzie zajrzymy do Poziomki, a relacje zdamy popoludniu. Quote
Ulka18 Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Poziomka trochę lepiej, zaczęła jeść. Nadal jednak jest bardzo osowiała i nie chce się ruszać ze swego kocyka. Nie chcialysmy jej meczyc zdjeciami. Gdyby ktoś chciał równie mała sunię jak Poziomka, to proponuję Pikulinkę, równie uroczą jak Poziomka. Pikulinka jest bardzo miła i przylepną sunią. Lubi siedzieć na rękach i doskonale dogaduje się z psami i kotami. Mieszka na świetlicy schroniska. To jest Pikulina A tu moje zdjęcie z lata, Pikulinka oczywiscie na kolanach Quote
AśkaK Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Takie śliczne małe suńki i wszystkie w schronisku, wierzyć się nie chce... Quote
RobertN Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 AśkaK napisał(a):Takie śliczne małe suńki i wszystkie w schronisku, wierzyć się nie chce... No ale tak jest :( pozdr Robert Quote
malagos Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Myślę ciepło o mojej ulubienicy, Poziomce. Żeby już była zdrowa....... A wydawało by się, że malutkie pieski szybciej znajdują właścicieli :shake: Quote
Ulka18 Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Też by się tak zdawało, takie miniaturki, powinny szybko znalezc domy, ale cóż szczescia jeszcze nie zaznaly...komu, komu 3 malutkie sunie ??? Wielkosci kota mniej wiecej i mile i przytulasne jak koty. Quote
avii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Aga >>> na pv przesyłam namiary Czy znalazł sie ktoś chętny? Jesli ta suczka jest krótko w schronisku, i nie jest to miejsce dla niej to najlepiej byłoby znaleźć dla niej dom jak najszybciej. Znalazłam kogoś, komu bardzo się spodobała. To mój Stryj, mieszkający w domu z podwórkiem, który najbardziej ukochał ratlerki :) Niestety, mieszkam w Poznaniu, a to dość daleko, jeśli chodzi o dobiór pieska. Proszę o informację o losach Poziomki. W końcu nie ma rzeczy niemożliwych :) Pozdrawiam serdecznie Ancia :kciuki: :kciuki: Quote
Kati Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Aż mi się płakać chce jak oglądam takie piękne psy, które tak strasznie cierpią żyjąc w schronisku. :-( Oby jak najszybciej znalazły nowy dom. Quote
jogi Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Jesli bym miała wjeść boksie z mielca to wlaśnie do Poznania, i wtedy mała mogłaby się też zabrać. Tylko nie wiem czy dziewczyna od boksi bedzie chciała czekac do nast. weekendu, bo wtedy moglabym sunke wziąść do Wrocka ale już nie do Poznania Quote
Ulka18 Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Jogi, ja nie moge wczesniej zawiezc bokserki, bo w ten weekend jade na szkolenie. Wiec gdybys jechala rzeczywiscie w przyszly weekend z boksia, to bardzo bym Cie prosila o zabranie Poziomki. Trzeba by zalatwic kontenerek, zebys nie miala klopotow z sunia. Mam nadzieje, ze Poziomka już zdrowa. Quote
Ulka18 Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Na razie nie. Wyslalam kilka maili i czekam na odpowiedz. Quote
rybon36 Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 trzymam kciuki Poziomeczko:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :klacz: Quote
RobertN Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Ulka18 napisał(a):Na razie nie. Wyslalam kilka maili i czekam na odpowiedz. Długo już czekasz?? pozdr Robert Quote
Ulka18 Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Taka wiadomosc dostala przed chwila ze schroniska : "Poziomka jest w tej chwili chora bardzo poważnie. Ma objawy parwowirozy. Jest leczona, ale stan jest ciężki." :placz: :placz: :placz: Quote
malagos Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Moja Poziomeczka...........:-( A jak inne psiaki, nie zaraziły sie? Quote
Recommended Posts