Jump to content
Dogomania

POZIOMKA za TM,PIKULINKA-ADOPTOWANA! Matylda-NA RAZIE NIE DO ADOPCJI, MOZNA PRZENIESC

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poziomka trochę lepiej, zaczęła jeść. Nadal jednak jest bardzo osowiała i nie chce się ruszać ze swego kocyka. Nie chcialysmy jej meczyc zdjeciami.

Gdyby ktoś chciał równie mała sunię jak Poziomka, to proponuję Pikulinkę, równie uroczą jak Poziomka. Pikulinka jest bardzo miła i przylepną sunią. Lubi siedzieć na rękach i doskonale dogaduje się z psami i kotami. Mieszka na świetlicy schroniska.

To jest Pikulina

A tu moje zdjęcie z lata, Pikulinka oczywiscie na kolanach

Posted

Myślę ciepło o mojej ulubienicy, Poziomce. Żeby już była zdrowa.......
A wydawało by się, że malutkie pieski szybciej znajdują właścicieli :shake:

Posted

Też by się tak zdawało, takie miniaturki, powinny szybko znalezc domy, ale cóż szczescia jeszcze nie zaznaly...komu, komu 3 malutkie sunie ??? Wielkosci kota mniej wiecej i mile i przytulasne jak koty.

Posted

Aga >>> na pv przesyłam namiary

Czy znalazł sie ktoś chętny?
Jesli ta suczka jest krótko w schronisku, i nie jest to miejsce dla niej to najlepiej byłoby znaleźć dla niej dom jak najszybciej. Znalazłam kogoś, komu bardzo się spodobała. To mój Stryj, mieszkający w domu z podwórkiem, który najbardziej ukochał ratlerki :) Niestety, mieszkam w Poznaniu, a to dość daleko, jeśli chodzi o dobiór pieska. Proszę o informację o losach Poziomki. W końcu nie ma rzeczy niemożliwych :)
Pozdrawiam serdecznie
Ancia

:kciuki: :kciuki:

Posted

Aż mi się płakać chce jak oglądam takie piękne psy, które tak strasznie cierpią żyjąc w schronisku. :-(
Oby jak najszybciej znalazły nowy dom.

Posted

Jesli bym miała wjeść boksie z mielca to wlaśnie do Poznania, i wtedy mała mogłaby się też zabrać.
Tylko nie wiem czy dziewczyna od boksi bedzie chciała czekac do nast. weekendu, bo wtedy moglabym sunke wziąść do Wrocka ale już nie do Poznania

Posted

Jogi,
ja nie moge wczesniej zawiezc bokserki, bo w ten weekend jade na szkolenie. Wiec gdybys jechala rzeczywiscie w przyszly weekend z boksia, to bardzo bym Cie prosila o zabranie Poziomki. Trzeba by zalatwic kontenerek, zebys nie miala klopotow z sunia. Mam nadzieje, ze Poziomka już zdrowa.

Posted

Taka wiadomosc dostala przed chwila ze schroniska : "Poziomka jest w tej chwili chora bardzo poważnie. Ma objawy parwowirozy. Jest leczona, ale stan jest ciężki." :placz: :placz: :placz: