Jump to content
Dogomania

POZIOMKA za TM,PIKULINKA-ADOPTOWANA! Matylda-NA RAZIE NIE DO ADOPCJI, MOZNA PRZENIESC

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

***Tak wymarzła przez świeta Nowy Rok, obsługa schroniska tez ma swoje życie, prywatnośc, może dzisiaj ktos poziomke ogrzeje, ona nie zajmie dużo miejsca w domku ale serce wypełni całe, pozdrawiaja Katowice***

Posted

Ja juz też sie gubie...wiem, że w tej chwili dwie osoby interesują sie Poziomką. Kierownik schroniska rozmawial telefonicznie z pania z Katowic (to Ty kochana Ekardas???) , a ja mailowo z przemila pania z Warszawy (tu wlasnie Poziomka musialaby zdac pozytywnie testy na akceptacje wiekszych psow).

Posted

To ja z Pania od poziomeczki korespondowalam mailowo,jestem w stanie zapewnic temu malenstwu pewny,cieply domek na zawsze od zaraz,tylko warunkiem jest,ze poziomeczka nie dostaje palpitacji serca na widok duzych pieskow. jesli chodzi o mojego pieska,to jego interesuja do bojek tylko duze osobniki plci meskiej, z mala spookjna sunia na 100% byłby peace. czekam z niecierpliwoscia na informacje w tej sprawie.

Posted

Tak to ja:) Ja juz bym ja zabrała, tylko ten moj piesior no i ja z warszawy jestem. A od Pani od poziomki jeszcze nie mam informacji,wiec jeszcze czekam z niecierpliwoscia.Zawsze lubilam bardzo duze pieski, ale ten poziomek, to taki słodziak,ze od wczoraj juz na allegro łóżeczka dla niej przegladałam i szeleczki ( bo chyba dla malych pieskow, to szeleczki trzeba..?),wiec mam nadzieje,ze do mnie w koncu trafi, bo juz sie przespałam kilka razy z tym pomysłem i zadnych watpliwosci nie ma , ze moge dac jej dobry domek,chociaz jak znajdzie inny dobry domek,to tez sie bede cieszyc,bo ona taka bidna zagubiona na tych zdjeciach..:-(

Posted

Arwenka,
nadal nie mam wiesci od kierownika, a Xxymena jest w Krakowie i nie mamy jak sprawdzic reakcji Poziomki na duże pieski.
Jest też sprawa pani z Katowic, która dzwonila osobiscie do kierownika i w jakis sposob sie z nim umawiala. Nie znam ich ustalen.

Jesli jednak Poziomka zostala juz adoptowana, zaproponuje Ci równie mala suczke jak Poziomka czyli pierwszego pieszczocha swietlicy Matylde prawie klon Poziomki, spojrz sama http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=9&sort=imie&pid=625
lub Biala Foczke (ktora nie wiedziec czemu taka duza wyszla na zdjeciach:p ) http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=1&sort=imie&pid=533

Bede dzwonic do kierownika i wypytywac go o Poziomke i ustalenia.

Posted

Taka wiadomosc dostalam od kierownika:

"Nie wiem czy Pani ma kontakt z tą Panią z Katowic.Miała dzwonić ale do tej pory nie dzwoniła. Poziomka dzisiaj się rozchorowała. Przestała jeść i wymiotuje żółtą pianą."

Jesli Pani z Katowic przyjedzie bez powiadomienia schroniska, nie wiem czy kierownik wyda sunie w tym stanie. Może miejsce Poziomki zajmie Matylda. A my będziemy czekać na poprawę stanu zdrowia malutkiej suni.

Posted

Aga >>> z całym szacunkiem dla kierownictwa >> Poziomce będzie lepiej w domu niz w schronisku , tym bardziej jak jest chora .
Moze ona coś zjadła ....niewłasciwego albo robale ja gnębią ??
Biedna >>>>> :-(

Posted

Poziomka jest chora, a kierownik nie chce jej wydać w tym stanie, bo potem ludzie dzwonia z wielkimi pretensjami, że psa chorego wydal, ze musza leczyc, itd. Wiele niemilych slow pada często.
Liczę na to, że malenstwo wyzdrowieje.

Tymczasem dla oslody i na pocieszenie wklejam nasza Matyldę

Spójrzcie jaka ona do Poziomeczki podobna, ma tylko więcej brązowego.
Ale przylepa z niej nr 1 na świetlicy schroniska.