ekardas Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 *** Zabierz mnie oddam miłośc, wiernosc i posłuszeństwo aż do śmierci....hopaj w górę Quote
RobertN Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Nadal nic ? Poziomka czeka........ pozdr Robert Quote
AśkaK Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Ej no, zimą poziomki to rarytas, a tu taka jedna dorodna Poziomeczka się trafiła, aż prosi się żeby ją wziąść i już nie oddać!:p Quote
RobertN Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Może w nowym roku się poszczęści pozdr Robert Quote
ekardas Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 ***Tak wymarzła przez świeta Nowy Rok, obsługa schroniska tez ma swoje życie, prywatnośc, może dzisiaj ktos poziomke ogrzeje, ona nie zajmie dużo miejsca w domku ale serce wypełni całe, pozdrawiaja Katowice*** Quote
Ulka18 Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Czekamy na wiesci ze schroniska jak Poziomka reaguje na duże psy. Oby bylo dobrze. Prosze o mocne kciuki !!! Quote
ekardas Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 ****nie wiem o co chodzi ale jest iskierka dla poziomki z dużym psem, hmm moze zaakceptuje malutką*** trzymamy kciuki Quote
Ulka18 Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Ja juz też sie gubie...wiem, że w tej chwili dwie osoby interesują sie Poziomką. Kierownik schroniska rozmawial telefonicznie z pania z Katowic (to Ty kochana Ekardas???) , a ja mailowo z przemila pania z Warszawy (tu wlasnie Poziomka musialaby zdac pozytywnie testy na akceptacje wiekszych psow). Quote
ekardas Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 przypadek niestety to nie ja rozmawiałam z kierownikiem ale tu w Katowicach trzymamy mocno kciuki za poziomkę**** Quote
arwenka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 To ja z Pania od poziomeczki korespondowalam mailowo,jestem w stanie zapewnic temu malenstwu pewny,cieply domek na zawsze od zaraz,tylko warunkiem jest,ze poziomeczka nie dostaje palpitacji serca na widok duzych pieskow. jesli chodzi o mojego pieska,to jego interesuja do bojek tylko duze osobniki plci meskiej, z mala spookjna sunia na 100% byłby peace. czekam z niecierpliwoscia na informacje w tej sprawie. Quote
RobertN Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 ekardas napisał(a):(...........)ale tu w Katowicach trzymamy mocno kciuki za poziomkę**** Nie tylko w Katowicach pozdr Robert Quote
malagos Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Czy to właśnie Arwenka jest tą "przemiłą pania z Warszawy"? Jeśli tak, to brać, brać, brać tę Poziomeczkę!;) Quote
arwenka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Tak to ja:) Ja juz bym ja zabrała, tylko ten moj piesior no i ja z warszawy jestem. A od Pani od poziomki jeszcze nie mam informacji,wiec jeszcze czekam z niecierpliwoscia.Zawsze lubilam bardzo duze pieski, ale ten poziomek, to taki słodziak,ze od wczoraj juz na allegro łóżeczka dla niej przegladałam i szeleczki ( bo chyba dla malych pieskow, to szeleczki trzeba..?),wiec mam nadzieje,ze do mnie w koncu trafi, bo juz sie przespałam kilka razy z tym pomysłem i zadnych watpliwosci nie ma , ze moge dac jej dobry domek,chociaz jak znajdzie inny dobry domek,to tez sie bede cieszyc,bo ona taka bidna zagubiona na tych zdjeciach..:-( Quote
AśkaK Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Arwenka, to sietnie, trzymam kciuki aby wszystko się powiodło i oby udało się zorganizować transport! Quote
Ulka18 Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Arwenka, nadal nie mam wiesci od kierownika, a Xxymena jest w Krakowie i nie mamy jak sprawdzic reakcji Poziomki na duże pieski. Jest też sprawa pani z Katowic, która dzwonila osobiscie do kierownika i w jakis sposob sie z nim umawiala. Nie znam ich ustalen. Jesli jednak Poziomka zostala juz adoptowana, zaproponuje Ci równie mala suczke jak Poziomka czyli pierwszego pieszczocha swietlicy Matylde prawie klon Poziomki, spojrz sama http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=9&sort=imie&pid=625 lub Biala Foczke (ktora nie wiedziec czemu taka duza wyszla na zdjeciach:p ) http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=1&sort=imie&pid=533 Bede dzwonic do kierownika i wypytywac go o Poziomke i ustalenia. Quote
ekardas Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 ***No pięknie kampania reklamowa działa na serca!!!! poziomeczko, oraz klonie w górę jest coraz cieplej...***bliżej domku Quote
Ulka18 Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Matylda czyli klon Poziomki. Matylda moja ulubienica, przylepka nad przylepki, do-góry-kolowiec, największym problemem Matyldy jest kombinowanie jak tu się wdrapać na kolana przed innymi wiekszymi i odważniejszymi psami. http://www.mielec.bezdomne.com/galer...t=imie&pid=625 Quote
Ulka18 Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Taka wiadomosc dostalam od kierownika: "Nie wiem czy Pani ma kontakt z tą Panią z Katowic.Miała dzwonić ale do tej pory nie dzwoniła. Poziomka dzisiaj się rozchorowała. Przestała jeść i wymiotuje żółtą pianą." Jesli Pani z Katowic przyjedzie bez powiadomienia schroniska, nie wiem czy kierownik wyda sunie w tym stanie. Może miejsce Poziomki zajmie Matylda. A my będziemy czekać na poprawę stanu zdrowia malutkiej suni. Quote
ekardas Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 ***W górę, nie choruj, mrozy idą, moze ktoś serduszko otworzy dla poziomki**** Quote
Monia_ Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Poziomeczko, dużo zdrówka!!! Mam nadzieję, że obie słodkie panienki znajdą kochających właścicieli! Quote
avii Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Aga >>> z całym szacunkiem dla kierownictwa >> Poziomce będzie lepiej w domu niz w schronisku , tym bardziej jak jest chora . Moze ona coś zjadła ....niewłasciwego albo robale ja gnębią ?? Biedna >>>>> :-( Quote
Ulka18 Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Poziomka jest chora, a kierownik nie chce jej wydać w tym stanie, bo potem ludzie dzwonia z wielkimi pretensjami, że psa chorego wydal, ze musza leczyc, itd. Wiele niemilych slow pada często. Liczę na to, że malenstwo wyzdrowieje. Tymczasem dla oslody i na pocieszenie wklejam nasza Matyldę Spójrzcie jaka ona do Poziomeczki podobna, ma tylko więcej brązowego. Ale przylepa z niej nr 1 na świetlicy schroniska. Quote
Monia_ Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Cudna jesteś Poziomeczko, szybciutko zdrowiej i zmykaj do nowego domku!!! Quote
Recommended Posts