Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Buraki nie dzwonią...
A ja dziś z Terruniem troszkę czasu spędziłam, wycałowliśmy sie, wymiziali, Terruś tak strasznie się całował, że jak ja przez chwile nie chciałam to łapką mnie po twarzy zachęcał i mam czerwone szramy na policzku:angryy::angryy:
Poszliśmy też na spacerek, zaobserwowałam, że go wkurza ta smyczka i to, że nim steruję no i w końcu w drodze powrotnej , tuż pod metalową bramą przytuliska zrobił swój klasyczny już numer z wyciąganiem głowy z obróżki...i pooooszedł w pola :)...zawołałam dziada, obejrzał się, ale pognał dalej :) Ja tymczasem usiadłam sobie na krawężniku i czekam..nie minęło pięć minut jak przygnał zdyszany i przeszczęśliwy, wycałował mnie i grzecznie usiadł, ubraliśmy obróżkę i elegancko wróciliśmy na teren przytuliska.
Najgorsze jest to, że biedaczysko jako jedyny z wszystkich psiaków w przytulisku zostaje zamknięty w boksie...kombinator musi cierpieć:-(
Super pies, bardzo inteligentny, sprytny i mądry, kochany , przyjacielski , cudeńko takie nasze i bez domu:shake::shake:

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam pomysł..zróbmy mu takie allegro: że szuka domu...bla bla bla, a potem jeżeli nie chcesz zaadoptowac Terrego to napisz do nas dlaczego? Co Wy na to ?
I będziemy wiedzieć o co chodzi :)

Posted

majuska napisał(a):
mam pomysł..zróbmy mu takie allegro: że szuka domu...bla bla bla, a potem jeżeli nie chcesz zaadoptowac Terrego to napisz do nas dlaczego? Co Wy na to ?

Dodam taki tekst na moim. Ok?

EDIT: i zmienię trochę treść...

Posted

majuska napisał(a):
Czasem piszą do wystawiającego, ciocia figa33 dostawała zapytania, więc bądź zwarta i gotowa :)

Liczę się z tym i jestem gotowa. Komputer mi mówi, jak tylko maila dostanę, więc jestem ze swoją skrzynką na bieżąco ;-)

Posted

majuska napisał(a):

Niezły pomysł majuska:lol:ciekawe jak sie sprawdzi.........

Posted

ciekawa jestem czy ktos odpisze, a może da się wciągnąc w grę parę osób i coś z tego wyniknie ?
Żeby nie było tak cukierkowo to niesmiało powiem, że brakuje mi w ogłoszeniu zdjęcia z dzieckiem.

Posted

Zaraz dokleję zdjęcie z dzieckiem. Ogłoszenie było robione "na smutno" a na zdjęciach z dzieckiem Terry się uśmiecha od ucha do ucha, ale co tam... zasady się zmieniły

... tak myślę.... może mu imię zmienić?

Posted

Muli jak cholera... i dlatego proszę o wklejenie mi tu zdjęcia Terryego z dzieckiem, bo zanim znajdę na wątku to zdążę urodzić z dwójkę dzieci, rozwieść się, zestarzeć, kto wie... może nawet umrzeć...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Muli jak cholera... i dlatego proszę o wklejenie mi tu zdjęcia Terryego z dzieckiem, bo zanim znajdę na wątku to zdążę urodzić z dwójkę dzieci, rozwieść się, zestarzeć, kto wie... może nawet umrzeć...

Dobre.:evil_lol:......witaj malenki........

Posted

majuska napisał(a):
na razie zero wyjaśnień....

Mysle,ze sporo ludzi weszy w tym jakis podtekst, moze mysla,ze jak napisza to bedzie to jakies zobowiazanie wobec psiaka,sama nie wiem:roll: