Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też pamiętam zawsze o Mani i zagladam co parę dni do niej -po cichu tak i martwię się ,że Mania nadal szuka nie tylko DS, ale i domu tymczasowego -a czasem podpytuje kogoś ,czy nie moze wziąć tego, czy innego psa - do swego domu ,do adopcji -albo czy nie zna kogoś takiego w rodzinie czy wśród znajomych...../Tym bardziej,że wcześniej liczylam na tę adopcję Mani do Wroclawia -do p.Lilki -gdzie sporo starań też też dolożyłam ,ale ta osoba adoptowala innego psa ze schronu /dość trudnego i chorego/. Wierzę jednak ,że Mania doczeka lada m-c swego domu.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Postaram się choć doslać kilka zl na Manię ,bo chyba ostatnio zapomnialam o terminowych wplatach swych grosików na nią -przepraszam.Parę innych też chyba pominęlam-nieco zalatana jestem od Nowego Roku-muszę to nadgonić w najbliższym czasie i wyrównać ,choć to b.skromne wplaty.

Moniczko-a czy możecie podac na początku wątku ,gdzie są kolejne fot.Mani -na ktorych stronach ? Bo wątek dośc dlugi i nie kazdy ma czas i cierpliowość czytać wszystkie strony .Dziękuję z góry.

Posted

taka jedna mała prośba bo idzie się pogubić
nie dałoby się w którymś poście najlepiej na początku zrobić edycję i wstawić stronki na których są umieszczone aktualne ogłoszenia dla Manii?

to ułatwiłoby robienie nowych ogłoszeń, tam gdzie jeszcze nie są zrobione plisssss

Posted

Maniuśka była dzisiaj na spacerku. Pohasała na śniegu, nawąchała sie zapaszków, potem grzecznie dała sobie wyskubać grudki śniegu z kudełków i powycierać ręcznikiem.

Posted

Polubek, dzięki za zaproszenie;). Dziś tylko zaznaczam, jutro postaram się przeczytać całość;).
Sunia śliczna, tylko jak na razie, z tego co widzę, niewiele z tego wynika:shake:. Smutne.........