Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze Mania ...co z nią bedzie???...zauwazyłam ze ona coraz bardziej nienawidzi innych psów...:(

a dogo super chodzi ,niema co.
Z reszta dla byle kogo wiadomosci niema.
Trzymam kciuki za Manie.

Posted

[quote name='Basia i Barni']Od rana probuje sie dodzwonic i maja wygaszony telefon .[/QUOTE]

To nie wróżny nic dobrego, skoro próbowałaś się spotkać i w weekend i w poniedziałek...
Jeśli chcecie to wznowię allegro - ale niestety zwykłe.

Posted

[quote name='wilczek007']kurcze Mania ...co z nią bedzie???...zauwazyłam ze ona coraz bardziej nienawidzi innych psów...:([/QUOTE]
Może ona jest zestresowana tą całą sytuacją i odreagowuje w taki sposób.

Moja sunia ma takie skłonności, wklepać słabszemu w ramach rozładowania napięcia :/

Posted

Basiu odezwij się? Wszyscy czekamy w napięciu... Choc mowiąc szczerze trace nadzieję, bo taka sytuacje miałam tydzien wczesniej z Tinką. ( czy mozna miec przez tydzien właczona poczte glosowa? )

Posted

Ja tez probowalam dzwonic do tej pani. Ma wylaczona komorke. Chyba trzeba dac sobie spokoj.
Mam telefony o Manie. Ale albo malutkie dzieci, albo inne zwierzaczki.No i guzik z tego wychodzi.

Posted

[quote name='bela51']A swoja droga yo zwykłe tchórzostwo i nieodpowiedzialność. Tak trudno powiedziec, że sie rozmysliła i nie chce tego psa? Lepiej wyłączyć telefon?[/QUOTE]

nigdy tego nie zrozumiem - tak jakbyśmy ludzi zmuszali do brania psów, że boją się powiedziec, ze jednak się nie decydują - zwykłe tchórzostwo i prostactwo :roll:

Posted

To co. Mam wznawiać allegro? A czy ktoś wysupła 12 zł na wyróżnienie? Ja trochę przeszarżowałam z wyróżnieniami w zeszłym miesiącu i 1/4 pensji zaniosłam do allegro...

Posted

Mania jest kochana, tak po prawdzie to ona sie tak nie cofa, tylko innych psów nie znosi, a za "swoimi" ludzmi przepada.Nooo, chyba ze akurat nie ma ochoty z budy wyłazic to jej nie wyciagniesz:D

Posted

[quote name='Talcott']Bjutka a czy ja Ci nie wiszę za jakie Allegro?jeśli tak to kopnij mnie w......... bo ja już się pogubiłam![/QUOTE]
Za Azorka ;) No i nie wiem - czy Majkiemu, chcesz jeszcze sponsorować :roll: (tym razem ja nie pamiętam jak się umawiałyśmy, te dwa wyróżnione już miał i nic... Ależ ten przystojniak ma pecha:shake:)

Mani ufundowała Monia (12 już u mnie na koncie - bardzo dziękuję!!!) :lol:

Posted

Bjuta wielkie dzieki. Juz wejscia sa. Myslmy pozytywnie. Mam nadzieje, ze pech od Mani sie odwroci. Gdzie i komu ja jej nie reklamowalam. I nic. Ludzie sie boja jej charakterku? Ja nie mialam z nia zlych doswiadczen.

Posted

[quote name='Bjuta']Za Azorka ;) No i nie wiem - czy Majkiemu, chcesz jeszcze sponsorować :roll: (tym razem ja nie pamiętam jak się umawiałyśmy, te dwa wyróżnione już miał i nic... Ależ ten przystojniak ma pecha:shake:)

Mani ufundowała Monia (12 już u mnie na koncie - bardzo dziękuję!!!) :lol:[/QUOTE]

Ufff Fajnie ze pamiętasz To ja jutro wysyłam za 2 tj 26 .już się gubię! Jasne że przedłuż Majkiemu!!!! To mój faworyt!