Basia i Barni Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Od rana probuje sie dodzwonic i maja wygaszony telefon . Quote
wilczek007 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 kurcze Mania ...co z nią bedzie???...zauwazyłam ze ona coraz bardziej nienawidzi innych psów...:( a dogo super chodzi ,niema co. Z reszta dla byle kogo wiadomosci niema. Trzymam kciuki za Manie. Quote
Bjuta Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Basia i Barni']Od rana probuje sie dodzwonic i maja wygaszony telefon .[/QUOTE] To nie wróżny nic dobrego, skoro próbowałaś się spotkać i w weekend i w poniedziałek... Jeśli chcecie to wznowię allegro - ale niestety zwykłe. Quote
zerduszko Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='wilczek007']kurcze Mania ...co z nią bedzie???...zauwazyłam ze ona coraz bardziej nienawidzi innych psów...:([/QUOTE] Może ona jest zestresowana tą całą sytuacją i odreagowuje w taki sposób. Moja sunia ma takie skłonności, wklepać słabszemu w ramach rozładowania napięcia :/ Quote
Bjuta Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Basia i Barni']Od rana probuje sie dodzwonic i maja wygaszony telefon .[/QUOTE] I co, nadal nie odbierają? Quote
bela51 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Basiu odezwij się? Wszyscy czekamy w napięciu... Choc mowiąc szczerze trace nadzieję, bo taka sytuacje miałam tydzien wczesniej z Tinką. ( czy mozna miec przez tydzien właczona poczte glosowa? ) Quote
wilczek007 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 moze w razie czego lepiej jest tez szukac domku dalej... Quote
monika55 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Ja tez probowalam dzwonic do tej pani. Ma wylaczona komorke. Chyba trzeba dac sobie spokoj. Mam telefony o Manie. Ale albo malutkie dzieci, albo inne zwierzaczki.No i guzik z tego wychodzi. Quote
bela51 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 A swoja droga yo zwykłe tchórzostwo i nieodpowiedzialność. Tak trudno powiedziec, że sie rozmysliła i nie chce tego psa? Lepiej wyłączyć telefon? Quote
monika55 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Niestety, skoro tak nieodpowiedzialna to lepiej ze Mani nie wezmie. Pechowa ta Mania. Quote
malawaszka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='bela51']A swoja droga yo zwykłe tchórzostwo i nieodpowiedzialność. Tak trudno powiedziec, że sie rozmysliła i nie chce tego psa? Lepiej wyłączyć telefon?[/QUOTE] nigdy tego nie zrozumiem - tak jakbyśmy ludzi zmuszali do brania psów, że boją się powiedziec, ze jednak się nie decydują - zwykłe tchórzostwo i prostactwo :roll: Quote
Basia i Barni Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dziewczyny rozmawialam juz z Monika , niestety probowalam dzwonic po kilka razy dziennie , non stop wylaczony , chyba jednak to oznacza szukanie dalej domu dla Mani :-( Quote
Bjuta Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 To co. Mam wznawiać allegro? A czy ktoś wysupła 12 zł na wyróżnienie? Ja trochę przeszarżowałam z wyróżnieniami w zeszłym miesiącu i 1/4 pensji zaniosłam do allegro... Quote
monika55 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Oczywiscie wznawiaj wyroznione. Podaj mi numer konta to zaraz wysle. Quote
Bjuta Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dzięki Moniko! Wiesz, co wznowię dziś wieczorem, bo teraz mniej osób zajrzy. Quote
monika55 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Ja rowniez dziekuje. Bardzo mi zal Mani. Do domu jej wziac nie moge na wychowanie bo z moim ukochanym wredotem by sie pozabijali. Quote
Bjuta Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Mania znowu się pokazuje: http://www.allegro.pl/item912044732_piekna_mania_do_kochania_pies_psy_sznaucer.html Quote
Talcott Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Bjutka a czy ja Ci nie wiszę za jakie Allegro?jeśli tak to kopnij mnie w......... bo ja już się pogubiłam! Quote
wilczek007 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Mania jest kochana, tak po prawdzie to ona sie tak nie cofa, tylko innych psów nie znosi, a za "swoimi" ludzmi przepada.Nooo, chyba ze akurat nie ma ochoty z budy wyłazic to jej nie wyciagniesz:D Quote
Bjuta Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Talcott']Bjutka a czy ja Ci nie wiszę za jakie Allegro?jeśli tak to kopnij mnie w......... bo ja już się pogubiłam![/QUOTE] Za Azorka ;) No i nie wiem - czy Majkiemu, chcesz jeszcze sponsorować :roll: (tym razem ja nie pamiętam jak się umawiałyśmy, te dwa wyróżnione już miał i nic... Ależ ten przystojniak ma pecha:shake:) Mani ufundowała Monia (12 już u mnie na koncie - bardzo dziękuję!!!) :lol: Quote
monika55 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Bjuta wielkie dzieki. Juz wejscia sa. Myslmy pozytywnie. Mam nadzieje, ze pech od Mani sie odwroci. Gdzie i komu ja jej nie reklamowalam. I nic. Ludzie sie boja jej charakterku? Ja nie mialam z nia zlych doswiadczen. Quote
Talcott Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Bjuta']Za Azorka ;) No i nie wiem - czy Majkiemu, chcesz jeszcze sponsorować :roll: (tym razem ja nie pamiętam jak się umawiałyśmy, te dwa wyróżnione już miał i nic... Ależ ten przystojniak ma pecha:shake:) Mani ufundowała Monia (12 już u mnie na koncie - bardzo dziękuję!!!) :lol:[/QUOTE] Ufff Fajnie ze pamiętasz To ja jutro wysyłam za 2 tj 26 .już się gubię! Jasne że przedłuż Majkiemu!!!! To mój faworyt! Quote
monika55 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 I do Mani zajrze z rana, a potem w realu. Quote
Recommended Posts