Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja też nr konta poproszę - chyba, że to ten sam co bazarkowy? Moniko55 - koniecznie wyślij PW do wszystkich z wątku, że ruszyła zbiórka. To jest b. skuteczna metoda.

Posted

Z relacji Moniki wiem ze zadzwonila do niej shanti i powiedziala ze Mania zle sie czuje, ze slania sie na nogach.
No to Monika podjechala zabrala Manie do weta i prosto na stol. Monika byla obecna przy operacji, Mania miala raka jelit, wszystko wewnatrz bylo juz zajete przez raka. :-(:placz:

Posted

O czizys!!!
Co się stalo!!??

Ślędzilam wątek Mani od początku!

Ada-Jeje Twoja minka chyba nie za bardzopasuje do nastroju... trochę nie na miejscu.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Z relacji Moniki wiem ze zadzwonila do niej shanti i powiedziala ze Mania zle sie czuje, ze slania sie na nogach.
No to Monika podjechala zabrala Manie do weta i prosto na stol. Monika byla obecna przy operacji, Mania miala raka jelit, wszystko wewnatrz bylo juz zajete przez raka. :-(:placz:

I nikt nic nie podejrzewał :((((((((((((((((((((((((

To może dlatego tak się zachowywała :(((((((((((((((((

biedna Manieczka :((((((((((((

Posted

Mania sie zle poczula. Nie zalatwiala sie od wczoraj. Miala bardzo bolesny brzuch. No to szybciutko zabralam ja do weta. Piszczala cala droge, kiedy ja przytulalam i glaskalam, wyczulam na karku zgrubienia. Myslalam, ze to kleszcze. Przy robieniu USG , zauwazylismy na brzuszku takie same czarne guzki. Miala krwotok wewnetrzny. Myslelismy, ze ja ktos uderzyl. A to rak. Jelita byly podziurawione, sledziona bardzo powiekszona.Te guzki czarne byly wszedzie na jelitach i sledzionie. I to one powodowaly krwotok. Mania nie zostala wybudzona.
Nie spodziewalam sie, ze akurat mnie przyjdzie odprowadzic ja za TM. Zawsze myslalam ze odprowadze ja do nowego domu. Jest mi zle.

Posted

Kana zmienilam swoja minke, ale mam takie odczucie ze diabel obok nas sie kreci. Teraz kiedy w JZ wszystko zaczyna sie ukladac z zarzadca, to nas pech przesladuje i od ubieglej srody to juz trzeci pies za TM. :-(

Posted

monika55 napisał(a):
Mania sie zle poczula. Nie zalatwiala sie od wczoraj. Miala bardzo bolesny brzuch. No to szybciutko zabralam ja do weta. Piszczala cala droge, kiedy ja przytulalam i glaskalam, wyczulam na karku zgrubienia. Myslalam, ze to kleszcze. Przy robieniu USG , zauwazylismy na brzuszku takie same czarne guzki. Miala krwotok wewnetrzny. Myslelismy, ze ja ktos uderzyl. A to rak. Jelita byly podziurawione, sledziona bardzo powiekszona.Te guzki czarne byly wszedzie na jelitach i sledzionie. I to one powodowaly krwotok. Mania nie zostala wybudzona.
Nie spodziewalam sie, ze akurat mnie przyjdzie odprowadzic ja za TM. Zawsze myslalam ze odprowadze ja do nowego domu. Jest mi zle.

Mi też przykro, wszystkim nam, że nie zaznała ciepła swojego własnego domu, że musiała odejść nie będąc u siebie :((((( dobrze, że chociaż miała imię, Wasze wizyty u niej...! Ile jest psiaków, które nawet tego nie mają i odchodzą jako numery :((((((((

Posted

Najgorsze zawsze jest to ze te stworzonka nie potrafia nam powiedziec jak bardzo cierpia, co im dolega, co ich boli?
Kiedy nam pokaza swoja chorobe czesto jest juz za pozno. :-(