Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Na Godule zdecydowanie bliżej jest z Katowic lub z Chorzowa niż z Gliwic.

fajnie tylko nie można jak na razie nikogo znaleźć, a piesia marznie.

Posted

kiedys rozmawiałam na dogo z Katarzyną Borcz z Gliwic.Moze ta pani miała by czas i chęci?...niewiem tak mi sie przypomniało...Bo jak z Gliwic do Rudy 17 km to prawie tak jak odemnie do Żor, to ja osobiscie tyle zawsze podjechac moge na sprawdzenie domku...
Zresztą zdecyduje monika

Posted

Poker napisał(a):
bardzo dobry pomysł z Teresą Borcz jak tylko będzie mogła i to jak najszybciej.

Ale Teresa mieszka w Knurowie, do tego nie am samochodu. Nie wiem czy to taki dobry pomysł.

Posted

monika55 napisał(a):
Napisalam gdzie moglam. Wiem, ze mroz, nikomu sie nie chce z domu ruszyc. Ale te psy tez tam straszliwie marzna.

Napisz do mnie i podaj namiary na dom.Moze cos zalatwimy.

Posted

[quote name='Basia i Barni']Hej dziewczyny .

Oczywiscie wykonam wizyte przedadopcyjna, nie mozna pozwolic ,by psiak tam siedzial .
Watek przeczytam wieczorem ,by wiedziec z jakim cudem mam do czynienia ;-)[/QUOTE]

Nareszcie ktoś się znalazł - uffff.

Posted

Wiec tak, prawdopodobnie wizyte zrobie ,albo w ten weekend ,albo w poniedzialek, dam znac.
Zapoznalam sie z watkiem Manii :
Z tego co wyczytalam, Mania jest wymagajacym psem . Co o Mani przyszly potencjalny dom wie ?
Co musi wiedziec? Czy mania bedzie jedynym psem ?
Bo pogadac to sobie moge ,a gadane mam :P i kawe wypije jak zaproponuja :D ale o Manie chodzi i to musi byc swiadoma decyzja ,a przede wszystkim przyszly dom musi wiedziec na co sie ewentualnie pisze .