Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nadrobie zaległości i wstawię na wątek. Brysio dziś już wykasowałam część wiadomości ze skrzynki. Czekam na PW powinno dojść.
Moniko konto wyślę Ci na PW.

Posted

Brysio pieniążki doszły od Izabeli_1234 te które wysłałaś oraz od Carolinascotties. Dziękuję Wam bardzo dziewczyny za pomoc dla Bianki.

Posted

[quote name='_Mona']Nadrobie zaległości i wstawię na wątek. Brysio dziś już wykasowałam część wiadomości ze skrzynki. Czekam na PW powinno dojść.
Moniko konto wyślę Ci na PW.

Konto otrzymałam.
Na początku lipca wyślę grosik dla Bianeczki!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Brysio napisał(a):
Mona właśnie przelałam 100 zł na Biankę z bazarku;)

Brysio dziękuję bardzo. Musze się wybrać z Bianką na kolejną wizyte u ortopedy, który zdecyduje czy nadal ma mieć zabiegi i zastrzyki nivalin ? Pozatym u Bianki bardzo dobrze jeździ na swoim wózeczku, ćwiczy na spacerach i cieszy sie nadal życiem i zdrowiem.

• 2 weeks later...
Posted

Witam u Bianki wszystko po staremu, dziennie wychodzi na spacerki kilka razy dziennie, jeździ na wózeczku. Niestety ze zwieraczami bez zmian, nadal nie kontroluje potrzeb. Chód także bez zmian na lepsze nadal koślawy. Ale najważniejsze ,że Bianka cieszy sie życiem. Pozdrawiamy....

Posted

Fakt, najważniejsze, że Bianka szczęśliwa,że jej nic nie boli,że wszystko ok.
A co z zabiegami?
Dalej jeździcie?
Dostaje ciągle leki?