Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fona dziś wysłałam do Ciebie PW z nr konta. Coś mi szwankuje skrzynka ? Cajus JB do Ciebie tez podeślę, dziś chciałam wysłać ale mi nie przechodziło PW do Ciebie.
fona i Cajus JB dziękuję Wam za pomoc dla Bianki.

Brysio po 11 listopada mogę na któryś dzień przyjechać do Gliwic z Bianką do Pani Basi, napisz mi czy też Ci pasuje spotkanie rano? Chyba ,że 12.11 przyjadę rano do Was? Lub dopiero po 22.11?

Brysio mam prośbę jak coś to podeślij nr konta do fony i Cajus JB , bo mi skrzynka szwankuje...

Posted

Aniu a czy pasuje Ci niedziela? i tak myslimy, może my podskoczymy, po co masz Bianke ciągnąc i robic sobie klopot i ją męczyc;) Nie lepiej jak my podskoczymy?

Posted

Brysio napisał(a):
Aniu a czy pasuje Ci niedziela? i tak myslimy, może my podskoczymy, po co masz Bianke ciągnąc i robic sobie klopot i ją męczyc;) Nie lepiej jak my podskoczymy?

Minął rok i Bianka nie znalazła domu i czas pokazuje ,że nie znajdzie. Więc zostanie u mnie napewno na stałe. Jak Wam pasuje to ja bym chętnie w piatek podjechała z Bianką do Gliwic rano. Zapraszam także do mnie w niedziele przyjedzcie do Bianki. Chciałabym porozmawaić z Wami na jej temat...

Posted

Mona, jak zadeklarujesz, ze Bianka zostaje na stałe, nie bedzie mozna jej pomagać finansowo, tzn. bedzie mozna zrobic prywatny przelew, ale bazarku juz nie. To taka czysto techniczna informacja i regulamin, z którym nie do końca sie zgadzam, bo rozumiem, ze nie mozn zbierac na wlasnego psa, ale na tymczasa, ktorego nikt nie chce - kurde...

Posted

Aniu rozmawiałam z Kierowniczką i Izą i niestety jutro nie damy rade ale w niedziele jak najbarrdziej tak;) więc podaj jaka godzina Ci pasuje, co jak i gdzie

Posted

Właśnie to jest bardzo cenna uwaga z ty, że nie bedziemy mogly robic bazarków. Może zróbmy to tak, ze to nadal będzie DT z możliwością pozostania do końca i wtedy będziemy mogły nadal tu na dogo pomagac;) W niedzielę jeszcze porozmawiamy dokładnie na ten temat

Posted

Jeśli piekun mówi, że pies zostaje u niego na zawsze, regulamin zabrania organizowania bazarków. POdobnie jeśli pies znajdzie dom, ale na zasadzie dalszej pomocy, bo np. jego leczenie jest drogie - wtedy też nie można już robić bazarków, patrz Oskar od asif1.

Posted

Ja mam świadomość ,że Bianka nie znajdzie DS, jest u mnie cały rok i nie miałam nawet jednego tel od osoby zainteresowanej. Ja mogę nadal być DT ale i tak stanę się dla niej DS, ponieważ nikt jej nie chce.

Posted

Brysio napisał(a):
Właśnie to jest bardzo cenna uwaga z ty, że nie bedziemy mogly robic bazarków. Może zróbmy to tak, ze to nadal będzie DT z możliwością pozostania do końca i wtedy będziemy mogły nadal tu na dogo pomagac;) W niedzielę jeszcze porozmawiamy dokładnie na ten temat

Zgadzam sie z Brysio, aby nadal Biance pomagać mogę nadal nazywać się DT z możliwością pozostania jej u mnie do końca. Jak wyżej pisałam- nikt jej nie chce, więc i tak pozostanie u mnie.

Posted

Kochani w niedzielę byłysmy z izabelą1234 u Mony i Bianki. Sunia zrobila ogromne postępy, potrafi sama stac, przejsc kawałek (oczywiście koślawie) nawet biegnie, ale co jakis czas pupka jej opada. Ogromny podziw i podziękowanie dla Mony, która włożyła w to wszystko mnustwo pracy i cierpliwości. Bianeczka to taka mała wrdeotka, nie spoufala się z obcymi i na wszystkie strony obszczekuje, za to widac jak bardzo kocha swoją rodzinkę. Sunia radzi sobie świetnie, wcale nie czuje się gorsza poprzez swoje kalectwo. W domu rządzi i dryguje innymi psiakami. Mam pare zdjęc, ale ze zwględu na ruchliwośc Bianki nie są one najlepsze bo sunia nie lubi pozowac. Filmik wrzucam na razie jeden, mało na nim widac bo bylo już ciemno. Mam jeszcze inny, na którym swietnie widac porace nóżek Bianeczki, jak sobie w powietrzu nimi pedałuje ale jest strasznie ciemny i nic na nim nie widac. Czy ktos wie może jak rozjasnic taki filmik z aparatu?

Posted

Teraz wklejam link do filmiku;)

http://w948.wrzuta.pl/film/59rpeeGpJlW/mvi_7788

Sluchajcie ustaliłyśmy, ze Bianka zostaje u Ani nadal na Dt, z możliwością pozostania do końca ale nadal będzie potrzebowała naszej pomocy. Koszty nie będą wielkie, chodzi głównie o środki higieniczne, pieluszki, podłady i jedzonko. Nie możemy zostawic jej samej. Ania ma 4 swoje psiaki, dlatego musimy pomóc Biance;)

Aniu dziękujemy ślicznie za to co robisz:):):):)