Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mona kochana przelałam 200 zł na Bianuśke.

100 zł od Ninki1 dziękujemy slicznie i 100 ode mnie

kolejene pieniązki z bazarku który się skonczy 15 kwitnia przeslę jak tylko się od zakończy a z pierwszego mojego ksiązkowego Izabela1234 już przelała 80 zł;)

Posted

Z bazarków, które wystawiłam z fantami Eli40 też będzie fajna sumka.
Za aparat i jeden komplet biżuterii ponad 250 PLN, ale to _Mona zbiera pieniądze,
więc wie dokładnie kiedy i ile wpływa..
Z drugiego bazarku myślę, że też się dla Bianeczki coś konkretnego uzbiera...

Uściski dla panienki!

Posted

widzę, że stan finansowy Bianusi uległ troszkę poprawie;) Mona daj proszę znac ile jeszcze nam brakuje do spłaty długu i ile pieniążków będzie jeszcze potrzebnych.

Jutro konczy się bazarek książkowy z którego będzie prawdopodobnie jakies kolejne 75 zł;)

Posted

fibi dziękuję bardzo , jutro podejde do banku i na poczte, musze zakupić odpowiednie pudełko na aparat aby nie uszkodził sie w transporcie do Ciebie i jeszcze w tym tygodniu go prześlę. Dopiero dzis weszłam na dogo bo byłam ostatnio zabiegana.

Brysio jak tylko wypłacę z banku pieniążki , zapłace dług u Pani rehabilitantki , zrobie kolejne nowe rozliczenie i dam znać na wątku.

Posted

Dziękuję Wszystkim serdecznie za wpłaty, które otrzymałam na Bianeczkę. Podziękowania dla :
Basi P. za wpłatę w wysokości 300 zł
Ninka1 za wpłate 100 zł
Brysio za wpłate 100 zł
izabela1234 za wpłate 80 zł za bazarek książkowy
fibi za zakup aparatu za kwote 260 zł , aparat przesłałam 15.04

Posted

togaa napisał(a):
Mona, ale wyszłas chociaz na prostą, czy wystarczyło tylko na długi ????

A jak malutka ? Dżwiga lepiej dupinkę ?

Zrobię aktualne rozliczenie na dniach i wstawie na wątek (wszystko mam na brudno pozapisywane) Bianka bez zmian, nic się do przodu nie posunęło ponad to co było ostatnio, czyli chód jest koślawy...

Posted

_Mona napisał(a):
Zrobię aktualne rozliczenie na dniach i wstawie na wątek (wszystko mam na brudno pozapisywane) Bianka bez zmian, nic się do przodu nie posunęło ponad to co było ostatnio, czyli chód jest koślawy...

Ale ważne że próbuje chodzić!

Posted

Dziś policzyłam rozliczenie dalsze Bianki : wszystkie przelewy razem jakie dotychczas otrzymałam są na kwote 3.863,00 zł , natomiast wydatki wyszły nas na kwote 4.399,97 zł czyli z rozliczenia wyszedł niestety minus 536,97 zł. Bianke najwięcej kosztują zabiegi , przypominam ,że ma za sobą już 51 zabiegów oraz nivalin, środki higieniczne i karma. Szczególowe rozliczenie wstawię także na wątek do wglądu. U Bianki bez zmian nadal ćwiczymy ale chód jest nadal koślawy. Jak na wcześniej zamieszczonych zdj.
Dokładnie dolicze jeszcze do tego minusa tylko koszty paliwa na wyjazdy na zabiegi + do weta do Chorzowa do Dr Fabisza. Więc minus napewno się nieco zwiększy o te koszty paliwa.

Posted

Mona!!! jesteś niesamowita.!! Ponad 50 zabiegów.!
A ja myslałam że Lolek ze swoimi 35 /chyba/ zabiegami był rekordzistą. No i Lolka woziło 5 osób, a tu cała rehabilitacja spadła na Ciebie jedną...
Naprawdę, jestem pełna najwyższego uznania !

Teraz żeby ten dług spłacić ....

Posted

Brysio napisał(a):
Mona to my dziękujemy!!!!!!!!!!! :):):):)

Dokładnie!!!!!!!!! :D Mona to bardzo skromna i dzielna osoba! :D

Mona, podasz mi swój nr konta? :)

Posted

__Lara napisał(a):
Dokładnie!!!!!!!!! :D Mona to bardzo skromna i dzielna osoba! :D

Mona, podasz mi swój nr konta? :)

__Lara oczywiście wyślę na PW