Brysio Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Piękne banerki;) Izunia dziękujemy za pieniązki, ucałuj Basię i uściskaj jeszcze raz:):)):) Quote
Brysio Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Mona kochana przelałam 200 zł na Bianuśke. 100 zł od Ninki1 dziękujemy slicznie i 100 ode mnie kolejene pieniązki z bazarku który się skonczy 15 kwitnia przeslę jak tylko się od zakończy a z pierwszego mojego ksiązkowego Izabela1234 już przelała 80 zł;) Quote
Jasza Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Z bazarków, które wystawiłam z fantami Eli40 też będzie fajna sumka. Za aparat i jeden komplet biżuterii ponad 250 PLN, ale to _Mona zbiera pieniądze, więc wie dokładnie kiedy i ile wpływa.. Z drugiego bazarku myślę, że też się dla Bianeczki coś konkretnego uzbiera... Uściski dla panienki! Quote
fibi:) Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ja swoje pieniądze 260 zł za aparat już przelałam;) Quote
ela40 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Dzięki Fibi Bianeczka będzie miała na zapłacenie rehabilitacji Quote
Brysio Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 widzę, że stan finansowy Bianusi uległ troszkę poprawie;) Mona daj proszę znac ile jeszcze nam brakuje do spłaty długu i ile pieniążków będzie jeszcze potrzebnych. Jutro konczy się bazarek książkowy z którego będzie prawdopodobnie jakies kolejne 75 zł;) Quote
_Mona Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 fibi dziękuję bardzo , jutro podejde do banku i na poczte, musze zakupić odpowiednie pudełko na aparat aby nie uszkodził sie w transporcie do Ciebie i jeszcze w tym tygodniu go prześlę. Dopiero dzis weszłam na dogo bo byłam ostatnio zabiegana. Brysio jak tylko wypłacę z banku pieniążki , zapłace dług u Pani rehabilitantki , zrobie kolejne nowe rozliczenie i dam znać na wątku. Quote
_Mona Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Dziękuję Wszystkim serdecznie za wpłaty, które otrzymałam na Bianeczkę. Podziękowania dla : Basi P. za wpłatę w wysokości 300 zł Ninka1 za wpłate 100 zł Brysio za wpłate 100 zł izabela1234 za wpłate 80 zł za bazarek książkowy fibi za zakup aparatu za kwote 260 zł , aparat przesłałam 15.04 Quote
togaa Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Mona, ale wyszłas chociaz na prostą, czy wystarczyło tylko na długi ???? A jak malutka ? Dżwiga lepiej dupinkę ? Quote
_Mona Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 togaa napisał(a):Mona, ale wyszłas chociaz na prostą, czy wystarczyło tylko na długi ???? A jak malutka ? Dżwiga lepiej dupinkę ? Zrobię aktualne rozliczenie na dniach i wstawie na wątek (wszystko mam na brudno pozapisywane) Bianka bez zmian, nic się do przodu nie posunęło ponad to co było ostatnio, czyli chód jest koślawy... Quote
Jasza Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 _Mona napisał(a):Zrobię aktualne rozliczenie na dniach i wstawie na wątek (wszystko mam na brudno pozapisywane) Bianka bez zmian, nic się do przodu nie posunęło ponad to co było ostatnio, czyli chód jest koślawy... Ale ważne że próbuje chodzić! Quote
Cajus JB Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 będę starał się częściej zaglądać do Bianki. Quote
_Mona Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Dziś policzyłam rozliczenie dalsze Bianki : wszystkie przelewy razem jakie dotychczas otrzymałam są na kwote 3.863,00 zł , natomiast wydatki wyszły nas na kwote 4.399,97 zł czyli z rozliczenia wyszedł niestety minus 536,97 zł. Bianke najwięcej kosztują zabiegi , przypominam ,że ma za sobą już 51 zabiegów oraz nivalin, środki higieniczne i karma. Szczególowe rozliczenie wstawię także na wątek do wglądu. U Bianki bez zmian nadal ćwiczymy ale chód jest nadal koślawy. Jak na wcześniej zamieszczonych zdj. Dokładnie dolicze jeszcze do tego minusa tylko koszty paliwa na wyjazdy na zabiegi + do weta do Chorzowa do Dr Fabisza. Więc minus napewno się nieco zwiększy o te koszty paliwa. Quote
__Lara Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Czyli potrzebne dalej wsparcie. _Mona, przeleję Wam wkrótce jakiś grosz. Quote
Brysio Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 na dniach przeleję grosz za bazarek;) Quote
Brysio Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Mona to my dziękujemy!!!!!!!!!!! :):):):) Quote
togaa Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Mona!!! jesteś niesamowita.!! Ponad 50 zabiegów.! A ja myslałam że Lolek ze swoimi 35 /chyba/ zabiegami był rekordzistą. No i Lolka woziło 5 osób, a tu cała rehabilitacja spadła na Ciebie jedną... Naprawdę, jestem pełna najwyższego uznania ! Teraz żeby ten dług spłacić .... Quote
__Lara Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Brysio napisał(a):Mona to my dziękujemy!!!!!!!!!!! :):):):) Dokładnie!!!!!!!!! :D Mona to bardzo skromna i dzielna osoba! :D Mona, podasz mi swój nr konta? :) Quote
_Mona Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 __Lara napisał(a):Dokładnie!!!!!!!!! :D Mona to bardzo skromna i dzielna osoba! :D Mona, podasz mi swój nr konta? :) __Lara oczywiście wyślę na PW Quote
Recommended Posts