Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani, ktora zamiast Frodzi wziela tamta malizne wczoraj dzwonila kiedy bedzie wizyta poadopcyjna.:crazyeye: Adopcja byla ze schroniska i ja nie mam jej adresu. Ochrona danych osobowych. Wilczku, skoro ona chce to znajdz jakas ciotke z jej miejscowosci.
A co do Froda - to wstepnie umawialysmy sie na srode. Pani ma jeszcze potwierdzic gdzie. No to czekam.

Posted

monika55 napisał(a):
Pani, ktora zamiast Frodzi wziela tamta malizne wczoraj dzwonila kiedy bedzie wizyta poadopcyjna.:crazyeye: Adopcja byla ze schroniska i ja nie mam jej adresu. Ochrona danych osobowych. Wilczku, skoro ona chce to znajdz jakas ciotke z jej miejscowosci.
A co do Froda - to wstepnie umawialysmy sie na srode. Pani ma jeszcze potwierdzic gdzie. No to czekam.

ojej, sprawdzę adres jutro, bo nie pamietam teraz.Fakt takich odpowiedzialnych ludzików to na swiecie za mało:roll:

Posted

nie miałam czasu napisać wcześniej.
Wyobraźcie sobie,że jestem rano na spacerze u nas w parku, a idzie sobie człowiek, który chyba z odległości dobrych 100 m. ciumka do moich psów.
Patrzę , a to przyszła pańcia Froda.On mnie tez poznała.Szła do pobliskiej przychodni chociaż mieszka na drugim końcu miasta.:crazyeye:
Była już przygotowana do przyjęcia Froda, zakupiła wraz z córką, zięciem i wnuczką całe wyposażenie.Przypomniałam o adresówce.
Nie mogą się doczekać Frodka, szczególnie 8.letnia wnusia,która jedzie jutro z panią po odbiór małego.
Frodzio będzie miał doby domek .

Posted

Frodo dostarczony do Gliwic skad nowa pani zabrala go pociagiem do Wroclawia.
W samochodzie glownie lezal lapami do gory. Probowal wcisnac sie na kolana, ale odorek jaki wydzielal nie bardzo mnie zachecal.;) No to skonczylo sie na drapaniu po brudnym brzuszku. I tu mi nie odpuscil.:lol: Trzymal moja reke lapkami i nie moglam przestac. Miziasty niesamowicie. Chyba nie lubi mezczyzn bo pracowicie obszczekiwal kazdego na dworcu. No i widac ze z prowincji:evil_lol: bo walnal kupala na glownym placu przed dworcem. Dobrze, ze ja przygotowana na rozne psie okazje, posprzatalam i nie bylo kompromitacji. Bardzo szybko dal sie przekupic wnuczce tej pani.Tak sie w nia wtulil, ze ledwo raczyl sie pozegnac. Niewdziecznik jeden. I pojechali.
Zmarzlam, przemoklam, ale niech tam. Frodo szczescia w nowym domu.
Poker, mam nadzieje ze bedziesz tam czujnie popatrywac na naszego pieszczocha?
Dziekuje.

Posted

Frodzio:multi: Ale masz szczęście, chłopaku. Podziękuj Cioteczkom.

W kwesti formalnej, co z pieniędzmi z bazarku Marchewki na Frodzia? Monia? Ty wiesz ile Cię wyprawienie psiaka kosztowało?

Posted

monika55 napisał(a):
Frodo dostarczony do Gliwic skad nowa pani zabrala go pociagiem do Wroclawia.
W samochodzie glownie lezal lapami do gory. Probowal wcisnac sie na kolana, ale odorek jaki wydzielal nie bardzo mnie zachecal.;) No to skonczylo sie na drapaniu po brudnym brzuszku. I tu mi nie odpuscil.:lol: Trzymal moja reke lapkami i nie moglam przestac. Miziasty niesamowicie. Chyba nie lubi mezczyzn bo pracowicie obszczekiwal kazdego na dworcu. No i widac ze z prowincji:evil_lol: bo walnal kupala na glownym placu przed dworcem. Dobrze, ze ja przygotowana na rozne psie okazje, posprzatalam i nie bylo kompromitacji. Bardzo szybko dal sie przekupic wnuczce tej pani.Tak sie w nia wtulil, ze ledwo raczyl sie pozegnac. Niewdziecznik jeden. I pojechali.
Zmarzlam, przemoklam, ale niech tam. Frodo szczescia w nowym domu.
Poker, mam nadzieje ze bedziesz tam czujnie popatrywac na naszego pieszczocha?
Dziekuje.

Bardzo dobra wiadomość,brawo dziewczyny.

Szkoda tylko,że Frodzia nie doczekała tej szczęśliwej chwili,tak mało brakowało.

Posted

Dzis zadzwonila nowa pani Froda. Glos miala taki rozradowany. Frodo pieszczoch jakich malo. Nie brudzi w domu, szybciutko sie zalatwia na dworze i natychmiast ciagnie do domu. Lakomczuch wielki, a trzeba uwazac bo ma tendencje do tycia. I oczywiscie zyczy sobie sypiac w lozku. I wnuczka pani zakochana w nim ze wzajemnoscia. I rozpacz jak wracaja na noc do siebie.W ogole pani stwierdzila ze miala szczescie ze Frodo do niej trafil i ze jest najpiekniejszym psem.

Bardzo sie ciesze.