shanti Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Dzięki Wilczek, doniesienia z pierwszej ręki:lol:;) Quote
agrabcia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Frodo niech ten dzisiejszy dzień będzie pomyslny dla Ciebie Quote
Jo37 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dziewczyny - mnie z kolei interesuje czy Frodo chodzi na smyczy . Quote
monika55 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Nie wiem czy chodzi ale nauczyc zawsze mozna. Rozmawialam dzis z Pania Agnieszka z Warszawy i uprzedzalam czego ewentualnie mozna sie spodziwac po psie ze schroniska. Stwierdzila ze ma cierpliwosc i nie moze sie Froda doczekac. Quote
malawaszka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='monika55']Nie wiem czy chodzi ale nauczyc zawsze mozna. Rozmawialam dzis z Pania Agnieszka z Warszawy i uprzedzalam czego ewentualnie mozna sie spodziwac po psie ze schroniska. Stwierdzila ze ma cierpliwosc i nie moze sie Froda doczekac.[/QUOTE] brzmi świetnie! :kciuki: Quote
shanti Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='darusia']Oferuję Frodowi DT NIE PŁATNY! Pisze to już na 4 stronie :) Z wilczek pisałam i Frodo jest już po kastracji :)czuje się dobrze, w czwartek za tydzien będzie miał sciągane szwy :) a co do transporu to jak już wiecie ,super kobitka bela51 nam pomoże:) Wytłumaczcie mi jedno, bo się chyba pogubiłam :oops: Z postu powyżej wynika że Frodo jest już wykastrowany, więc dlaczego bazarek Marchewki był na jego kastrację:oops: Nie kumam:shake: Quote
malawaszka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='shanti']Wytłumaczcie mi jedno, bo się chyba pogubiłam :oops: Z postu powyżej wynika że Frodo jest już wykastrowany, więc dlaczego bazarek Marchewki był na jego kastrację:oops: Nie kumam:shake:[/QUOTE] bo na wątku pojawiła się informacja, że Frodek nie może być wykastrowany bo jakiś limit się skończył, a potem go jednak ciachnęli Quote
shanti Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Rozumiem. To Marchewie torebka zostanie na następny bazarek, bo zwyciężczyni przekazała ją do dalszej licytacji. Bardzo miły gest. Dziekujemy Reno2001.:loveu: Quote
malawaszka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Monika jakby ktoś jeszcze z Wawy lub okolic dzwonił o Frodka to w Kruszeie jest bardzo podobny: Cypis niech szorściak skradnie Ci serce... - Strona 2 - Dogomania Forum Quote
Poker Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 w końcu jestem po pracowitym dniu jako ,że odbyłam 2 wizyty przedadopcyjne. Opiszę co i jak. Pani między 55, a 60 lat, mieszka sama.W każdy weekend przebywa u niej 8.letnia wnuczka kochająca zwierzęta(ma królika i myszoskoczka).W razie choroby psem zaopiekuje się psiolubna córka.Pani miała kilka psów,z których jeden został ukradziony, 1. odszedł na raka.Kobieta ma serce dla zwierząt,we Frodziu się zakochała widząc go w Metrze na zdjęciu.Jest zdecydowana pojechać po niego do Katowic pociągiem, ponieważ ma bezpłatne przejazdy. Uprzedzałam ,że Frodzio może się różnie zachowywać , ponieważ nie znamy go.Uznała,że to normalne. Na wszelki wypadek poinformowałam panią,że o Frodzia stara się kilka domków i że gdyby trafił nie do niej, to pomożemy jej znaleźć innego psa. Quote
monika55 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Byl dodatkowy limit na kastracje to wilczek upchnela te ktore mialy najwieksza szanse na DT lub DS.I odbyla sie darmowa kastracja. To teraz nie wiem co z tymi pieniedzmi. Na pewno beda potrzebne na transport. Dokad? jeszcze nie wiem bo nie mam wiadomosci z Warszawy. Czekam jeszcze. Quote
malawaszka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='monika55']Byl dodatkowy limit na kastracje to wilczek upchnela te ktore mialy najwieksza szanse na DT lub DS.I odbyla sie darmowa kastracja. To teraz nie wiem co z tymi pieniedzmi. Na pewno beda potrzebne na transport. Dokad? jeszcze nie wiem bo nie mam wiadomosci z Warszawy. Czekam jeszcze.[/QUOTE] a może ew. transport zasponsoruje nowa pani, a pieniązki przydadzą się dla Mani? Quote
malawaszka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-sznaucerka-klebek-strachu-potrzebne-wsparcie-na-dt-blagamy-171920/[/url] Quote
Poker Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Poker']w końcu jestem po pracowitym dniu jako ,że odbyłam 2 wizyty przedadopcyjne. Opiszę co i jak. Pani między 55, a 60 lat, mieszka sama.W każdy weekend przebywa u niej 8.letnia wnuczka kochająca zwierzęta(ma królika i myszoskoczka).W razie choroby psem zaopiekuje się psiolubna córka.Pani miała kilka psów,z których jeden został ukradziony, 1. odszedł na raka.Kobieta ma serce dla zwierząt,we Frodziu się zakochała widząc go w Metrze na zdjęciu.Jest zdecydowana pojechać po niego do Katowic pociągiem, ponieważ ma bezpłatne przejazdy. Uprzedzałam ,że Frodzio może się różnie zachowywać , ponieważ nie znamy go.Uznała,że to normalne. Na wszelki wypadek poinformowałam panią,że o Frodzia stara się kilka domków i że gdyby trafił nie do niej, to pomożemy jej znaleźć innego psa.[/QUOTE] czy ktoś przeczytał ten post? bo mam wrażenie ,że pisałam dla siebie . Quote
malawaszka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ja czytałam :p i nadal proponuję jeszcze jednego psiaka niemal identycznego jesli domków jest więcej chętnych na Frodka: [URL="http://www.kruszewo.schronisko.org/?option=com_content&view=article&id=93"]Cypis[/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1161/niech-szorsciak-skradnie-ci-serce-148819/#post13435187"]niech szorściak skradnie Ci serce... - Strona 2 - Dogomania Forum[/URL] Quote
shanti Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Czytałam, ale głos przewodni ma założycielka watku;) Brzmi fajnie i zachęcająco:lol: Z tego co wiem, ktoś coś namieszał i biedna Monika rozwiązuje. Dajcie jej czas. Quote
monika55 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Nie mialam netu no i nie moglam sie odezwac. A skrecalo mnie z ciekawosci.Poker jestem niezmiernie wdzieczna za wizyte i wiadomosci. Dziekuje bardzo. Ciagle jeszcze czekam na wiadomosci z Warszawy, bo dopiero wtedy bede mogla podjac decyzje. A wiadomosci nie ma. No to czekam dalej. Quote
monika55 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Domek w Warszawie odpadl. Czyli domek we Wroclawiu. Jutro zadzwonie zeby dograc wszystko. Poker Trzymaj za nas. Quote
malawaszka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 o! a tak sie dopytywał - czemu odpadł jeśli można wiedziec? zrezygnował? Quote
shanti Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dobrze że ten dzień kończy się tak miłym akcentem, chociaż zaczął się nieciekawie. Quote
Poker Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Trzymam przede wszystkim za Frodzia. Na pewno pojadę na wizytę poadopcyjną. Quote
Recommended Posts