Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem czy chodzi ale nauczyc zawsze mozna. Rozmawialam dzis z Pania Agnieszka z Warszawy i uprzedzalam czego ewentualnie mozna sie spodziwac po psie ze schroniska. Stwierdzila ze ma cierpliwosc i nie moze sie Froda doczekac.

Posted

[quote name='monika55']Nie wiem czy chodzi ale nauczyc zawsze mozna. Rozmawialam dzis z Pania Agnieszka z Warszawy i uprzedzalam czego ewentualnie mozna sie spodziwac po psie ze schroniska. Stwierdzila ze ma cierpliwosc i nie moze sie Froda doczekac.[/QUOTE]

brzmi świetnie! :kciuki:

Posted

[quote name='darusia']Oferuję Frodowi DT NIE PŁATNY! Pisze to już na 4 stronie :) Z wilczek pisałam i Frodo jest już po kastracji :)czuje się dobrze, w czwartek za tydzien będzie miał sciągane szwy :) a co do transporu to jak już wiecie ,super kobitka bela51 nam pomoże:)

Wytłumaczcie mi jedno, bo się chyba pogubiłam :oops:
Z postu powyżej wynika że Frodo jest już wykastrowany, więc dlaczego bazarek Marchewki był na jego kastrację:oops: Nie kumam:shake:

Posted

[quote name='shanti']Wytłumaczcie mi jedno, bo się chyba pogubiłam :oops:
Z postu powyżej wynika że Frodo jest już wykastrowany, więc dlaczego bazarek Marchewki był na jego kastrację:oops: Nie kumam:shake:[/QUOTE]

bo na wątku pojawiła się informacja, że Frodek nie może być wykastrowany bo jakiś limit się skończył, a potem go jednak ciachnęli

Posted

Rozumiem.
To Marchewie torebka zostanie na następny bazarek, bo zwyciężczyni przekazała ją do dalszej licytacji. Bardzo miły gest.
Dziekujemy Reno2001.:loveu:

Posted

w końcu jestem po pracowitym dniu jako ,że odbyłam 2 wizyty przedadopcyjne.
Opiszę co i jak.
Pani między 55, a 60 lat, mieszka sama.W każdy weekend przebywa u niej 8.letnia wnuczka kochająca zwierzęta(ma królika i myszoskoczka).W razie choroby psem zaopiekuje się psiolubna córka.Pani miała kilka psów,z których jeden został ukradziony, 1. odszedł na raka.Kobieta ma serce dla zwierząt,we Frodziu się zakochała widząc go w Metrze na zdjęciu.Jest zdecydowana pojechać po niego do Katowic pociągiem, ponieważ ma bezpłatne przejazdy.
Uprzedzałam ,że Frodzio może się różnie zachowywać , ponieważ nie znamy go.Uznała,że to normalne.
Na wszelki wypadek poinformowałam panią,że o Frodzia stara się kilka domków i że gdyby trafił nie do niej, to pomożemy jej znaleźć innego psa.

Posted

Byl dodatkowy limit na kastracje to wilczek upchnela te ktore mialy najwieksza szanse na DT lub DS.I odbyla sie darmowa kastracja. To teraz nie wiem co z tymi pieniedzmi. Na pewno beda potrzebne na transport. Dokad? jeszcze nie wiem bo nie mam wiadomosci z Warszawy. Czekam jeszcze.

Posted

[quote name='monika55']Byl dodatkowy limit na kastracje to wilczek upchnela te ktore mialy najwieksza szanse na DT lub DS.I odbyla sie darmowa kastracja. To teraz nie wiem co z tymi pieniedzmi. Na pewno beda potrzebne na transport. Dokad? jeszcze nie wiem bo nie mam wiadomosci z Warszawy. Czekam jeszcze.[/QUOTE]

a może ew. transport zasponsoruje nowa pani, a pieniązki przydadzą się dla Mani?

Posted

[quote name='Poker']w końcu jestem po pracowitym dniu jako ,że odbyłam 2 wizyty przedadopcyjne.
Opiszę co i jak.
Pani między 55, a 60 lat, mieszka sama.W każdy weekend przebywa u niej 8.letnia wnuczka kochająca zwierzęta(ma królika i myszoskoczka).W razie choroby psem zaopiekuje się psiolubna córka.Pani miała kilka psów,z których jeden został ukradziony, 1. odszedł na raka.Kobieta ma serce dla zwierząt,we Frodziu się zakochała widząc go w Metrze na zdjęciu.Jest zdecydowana pojechać po niego do Katowic pociągiem, ponieważ ma bezpłatne przejazdy.
Uprzedzałam ,że Frodzio może się różnie zachowywać , ponieważ nie znamy go.Uznała,że to normalne.
Na wszelki wypadek poinformowałam panią,że o Frodzia stara się kilka domków i że gdyby trafił nie do niej, to pomożemy jej znaleźć innego psa.[/QUOTE]
czy ktoś przeczytał ten post? bo mam wrażenie ,że pisałam dla siebie .

Posted

ja czytałam :p

i nadal proponuję jeszcze jednego psiaka niemal identycznego jesli domków jest więcej chętnych na Frodka:
[URL="http://www.kruszewo.schronisko.org/?option=com_content&view=article&id=93"]Cypis[/URL]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1161/niech-szorsciak-skradnie-ci-serce-148819/#post13435187"]niech szorściak skradnie Ci serce... - Strona 2 - Dogomania Forum[/URL]

Posted

Czytałam, ale głos przewodni ma założycielka watku;)
Brzmi fajnie i zachęcająco:lol:
Z tego co wiem, ktoś coś namieszał i biedna Monika rozwiązuje. Dajcie jej czas.

Posted

Nie mialam netu no i nie moglam sie odezwac. A skrecalo mnie z ciekawosci.Poker jestem niezmiernie wdzieczna za wizyte i wiadomosci. Dziekuje bardzo. Ciagle jeszcze czekam na wiadomosci z Warszawy, bo dopiero wtedy bede mogla podjac decyzje. A wiadomosci nie ma. No to czekam dalej.