Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie wiem czy Frodzia nie powinna być reklamowana bardziej jako mix yorka, ew. można pisać, że mix yorka lub sznaucerka

macie wieksze jej zdjęcia?

Edit teraz zobaczyłam, że Jaaga tak ją własnie reklamuje na allegro :lol:

Posted

Frodzia ma bardzo duzo wejść i obserwatora. Czy ktoś dzwonił w jej sprawie? Nie przejmowałabym się aż tak bardzo tym, że boi się i nie rezygnowałabym z ewentualnego DS. Chyba prawie każdy dorosły york tak reaguje na zmianę domu. Połowa yorków załatwia się w domu, część specjalnie uczona jest do kuwet. Wystarczy zaproponować stosowanie podkładów. Na spacery polecić szelki zamiast obróżki. Moja koleżanka z Jastrzębia miała na DT mixa yorka z łańcucha, mieszkającego w budzie. Znalazła mu super dom. Chętnych było mnóstwo, mogła wybrać najlepszych. Tamten pies był całkowicie niezsocjalizowany i dało się ;). Ogłaszała go na Jasnecie.

Posted

Monika czekam na wieści od wilczek :p jak tylko się dowiem ,że Frodo jest gotowy do zabrania :p bo z tego co mi wiadomo to już jest wykastrowany :) to zabieram go do siebie na DT :p

Posted

Darusiu, napisz na watku jasno o wszystkim. DT czy DS, Platny czy nie itd. Nie gniewaj sie ale mamy nauczke z niedomowien. Transport jak wiem zalatwiony. Kochana bela51 jak zwykle niezawodna.:loveu:

Posted

[quote name='monika55']Darusiu, napisz na watku jasno o wszystkim. DT czy DS, Platny czy nie itd. Nie gniewaj sie ale mamy nauczke z niedomowien. Transport jak wiem zalatwiony. Kochana bela51 jak zwykle niezawodna.:loveu:[/QUOTE]

Oferuję Frodowi DT NIE PŁATNY! Pisze to już na 4 stronie :) Z wilczek pisałam i Frodo jest już po kastracji :)czuje się dobrze, w czwartek za tydzien będzie miał sciągane szwy :) a co do transporu to jak już wiecie ,super kobitka bela51 nam pomoże:)