Monika z Katowic Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Witaj kochany Pręgusiu! [IMG]http://www.gify.org/bazagif/flora/flora004.gif[/IMG] Jaki piękny niedzielny poranek! [IMG]http://www.gify.org/bazagif/flora/flora004.gif[/IMG] Quote
ihabe Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Witaj Pręgusiu w te upalne popołudnie:-) Pręguś dziękuje cioteczkom: Randa, Lilo i Julcia za wpłatę:-) Quote
lilo Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 no no , wpłat pilnujemy żeby Pręgulkowi niczego nie brakło to jest mój "flagowy " pies :) najważniejszy na dogo :) a ma Pręgutek karmę jeszcze ?? Quote
kaskadaffik Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ma Pręgsek jeszcze pół wora, ale szczerze Wam powiem, że ta Josera to nie jest jego ulubiona karma .... Nie wiem jak tam ceny dokładnie, ale jeśli by było porównywalnie to może teraz lepiej mu dog chow dla seniorów jakąś zamówić ? Quote
J_ulia Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 A ja myślałam ,że Pręguś wszytko je... miska to dla niego ... 30 sekund ;) Co do josery to wiem od Asi ,że Pręguś dobrze ja przyswaja, ma najładniejszą sierść w hoteliku i nareszcie nie chudnie... Josera po względem składu jest lepsza od Puriny ,a co najważniejsze... karmy dla staruszków maja obniżoną kaloryczność ,co w przypadku Pręgusia , który ma energi za sześciu nie jest dobrym pomysłem... Quote
lilo Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 ja go kocham , tylko nie mogę go zabrac :( gdybym miała swój dom już dwano by u mnie dupkę grzał a tak to mogę wzdychac do komputera :( Quote
Monika z Katowic Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 J_ulia napisał(a): Jakie cudo!!! Sama to zrobiłaś, kochana?? Quote
kaskadaffik Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Julia to nie ma problemu, jeśli skład lepszy to ok, Pręgusek ją zjada, tylko szału nie ma ;) woli podkraść Olkowi ;) dlatego teraz jedza ze mną :) Dwie łyżki mokrej karmy i przechodzi przez gardziołek :) Quote
J_ulia Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Jakie cudo!!! Sama to zrobiłaś, kochana?? Sam ;) uczę się .... kaskadaffik napisał(a):Julia to nie ma problemu, jeśli skład lepszy to ok, Pręgusek ją zjada, tylko szału nie ma ;) woli podkraść Olkowi ;) dlatego teraz jedza ze mną :) Dwie łyżki mokrej karmy i przechodzi przez gardziołek :) Hehe... ja podejrzewam ,że cudze zawsze lepiej smakuje.... niezleżenie co by kolega w misce miał... Jeżeli zastrajkuje to będziemy nad zmiana myśleć , a puki zajada i mu na zdrowie wychodzi to może lepiej rewolucji nie robić... Quote
ihabe Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Cześć Pręgulku i szanowne kochane cioteczki, co tak wielkie serce maja dla naszego cudo chłopaka:-) Quote
J_ulia Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Nikt Pręgusia nie odwiedził ... dzisiaj :( Pręguś się zemści ;) Quote
Randa Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Odwiedzałam, ale się nie wpisywałam. Trzymam mocno za Pręgusia kciuki, żeby się mu udało znaleźć wspaniały domek. Uroczy jest w tym różu... Quote
J_ulia Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Randa napisał(a): Uroczy jest w tym różu... Zgadzam się:diabloti: jak mało któremu chłopakowi :evil_lol: Quote
J_ulia Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Na chwilkę zaglądam do przystojniaka :) Quote
katarzyna005 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Witaj Pręgusku. Już nie mogę się doczekać kiedy cie poznam i pogła:calus:szczę!!!! Quote
Recommended Posts