Jump to content
Dogomania

Pręguś odnalazł swoje miejsce na ziemi :) Po ponad roku czekania ma dom ...

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no no , wpłat pilnujemy żeby Pręgulkowi niczego nie brakło to jest mój "flagowy " pies :) najważniejszy na dogo :) a ma Pręgutek karmę jeszcze ??

Posted

Ma Pręgsek jeszcze pół wora, ale szczerze Wam powiem, że ta Josera to nie jest jego ulubiona karma .... Nie wiem jak tam ceny dokładnie, ale jeśli by było porównywalnie to może teraz lepiej mu dog chow dla seniorów jakąś zamówić ?

Posted

A ja myślałam ,że Pręguś wszytko je... miska to dla niego ... 30 sekund ;) Co do josery to wiem od Asi ,że Pręguś dobrze ja przyswaja, ma najładniejszą sierść w hoteliku i nareszcie nie chudnie... Josera po względem składu jest lepsza od Puriny ,a co najważniejsze... karmy dla staruszków maja obniżoną kaloryczność ,co w przypadku Pręgusia , który ma energi za sześciu nie jest dobrym pomysłem...

Posted

ja go kocham , tylko nie mogę go zabrac :( gdybym miała swój dom już dwano by u mnie dupkę grzał a tak to mogę wzdychac do komputera :(

Posted

Julia to nie ma problemu, jeśli skład lepszy to ok, Pręgusek ją zjada, tylko szału nie ma ;) woli podkraść Olkowi ;) dlatego teraz jedza ze mną :)
Dwie łyżki mokrej karmy i przechodzi przez gardziołek :)

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Jakie cudo!!!
Sama to zrobiłaś, kochana??

Sam ;) uczę się ....

kaskadaffik napisał(a):
Julia to nie ma problemu, jeśli skład lepszy to ok, Pręgusek ją zjada, tylko szału nie ma ;) woli podkraść Olkowi ;) dlatego teraz jedza ze mną :)
Dwie łyżki mokrej karmy i przechodzi przez gardziołek :)

Hehe... ja podejrzewam ,że cudze zawsze lepiej smakuje.... niezleżenie co by kolega w misce miał...
Jeżeli zastrajkuje to będziemy nad zmiana myśleć , a puki zajada i mu na zdrowie wychodzi to może lepiej rewolucji nie robić...

Posted

Odwiedzałam, ale się nie wpisywałam. Trzymam mocno za Pręgusia kciuki, żeby się mu udało znaleźć wspaniały domek. Uroczy jest w tym różu...