Jump to content
Dogomania

Pręguś odnalazł swoje miejsce na ziemi :) Po ponad roku czekania ma dom ...

Recommended Posts

Posted

[quote name='bico']niestety...ciężko jest ludzi przekonać i im udowodnić, że choć pies starszy i nie rasowy, to także zasługuje na miłość i dom...teraz to ludzie mają...oczekiwania...wygórowane...trudno je spełnić:([/QUOTE]

Niestety :(. Allegro się skończyło- 1372 wejścia i ani jednego telefonu....

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pegusek właśnie jest w drodze do nowego hoteliku... Jest bardzo grzeczny i spokojnie znosi podróż tzn. śpi... ;). Niestey nie mogłam z nim jechac z powowdu choroby , ale Nikus się nim opiekuje :).
Agnieszka z hoteliku przeleje nam konto Pęguskowe nadwyżkę pieniążków.
Za hotelik miesięcznie płacimy 300 zł + nasza karma, ale w tych 300 zł Pegus ma zapewniony m. in. twarożek, świrze mięsko, jajka ... czyli wszystko to co starszy pies powinien oprócz suchego jedzenia jeść..
Mam tylko nadziej ,że nasz cud chłopak szybko się zaaklimatyzuje , bo niestety szykuje mu się długi pobyt...
Znowu wystawiłam allegro... przydałby się Pręgusowi na święta prezent w postaci kochającej rodziny i ciepłego domku...

Posted

Zdjęcia jeszcze z hoteliku u Agnieszki :)
[IMG]http://images40.fotosik.pl/233/3b1e4ac93218d196.jpg[/IMG]

[IMG]http://images38.fotosik.pl/233/7ec49db13b05528e.jpg[/IMG]

[IMG]http://images40.fotosik.pl/233/a2da6847b055c9b5.jpg[/IMG]

Ta morda kochana... Gdzie jest twój domek??

Posted

no to już jestem spokojna, wprawdzie J_ulie minęła radość obejrzenia pierwszych chwil Pregasia w nowym otoczeniu, ale mam nadzieję że NIKUS WIELKIE SERCE wszystko skrupulatnie opisze albo i obfoci. J_ULIO. , NAPEWNO ZNAJDZIE DOMEK, MUSI TYLKO TEMU JEDNEMU WŁAŚCIWEMU LUDZIOWI PIKNĄĆ SERDUSZKO. Więc nie przesadzaj Julio droga z tymi pesymistycznymi prognozami. narazie siĘ cieszmy luksusem i ciepełkiem dla pupila, inne radości nadejadą napewno .

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']no to już jestem spokojna, wprawdzie J_ulie minęła radość obejrzenia pierwszych chwil Pregasia w nowym otoczeniu, ale mam nadzieję że NIKUS WIELKIE SERCE wszystko skrupulatnie opisze albo i obfoci. J_ULIO. , NAPEWNO ZNAJDZIE DOMEK, MUSI TYLKO TEMU JEDNEMU WŁAŚCIWEMU LUDZIOWI PIKNĄĆ SERDUSZKO. Więc nie przesadzaj Julio droga z tymi pesymistycznymi prognozami. narazie siĘ cieszmy luksusem i ciepełkiem dla pupila, inne radości nadejadą napewno .[/QUOTE]

Ja nie jestem pesymistką... tylko stwierdziłam fakty, że tyle wejść i ani jednego telefonu. Nawet głupiego ;/...
Wiem ,że jutro może ktoś zadzwonić, że chce go adoptować, szczególnie po tym jak go do Mielca wywieźliśmy... mam nadziej ,że tak się stanie... Odnowiłam allegro... i mam nadziej, że tym razem zapuka któremuś odwiedzającemu serduszko na widok Pęgusia :)

Posted

Ciekawe jak tam Pręguś? Jak się zachował i jaki ma pokój;-)?
Jak tylko dostanę kasę od Agnieszki z Hoteliku to zaraz zrobię przelew na nowy hotelik i zamówię karmę.

Posted

Dziewczynki super ze zmieniłyscie hotelik maluchowi , to bardzo dobra decyzja. Przynajmniej będzie miał cieplutko w dooopkę i mizianko :) spędzie spokojne świeta w miłym ciepłym hoteliku a nowy rok napewno przyniesie nowy domek dla niego :) morde ma prześliczną

Posted

Pani Joasia dzis mi powiedziała, że jak wczorak poszła zamknąć Pręgusia na noc około 12:00 to facet normalnie chciał się bawić ;-) On tak bardzo kocha człowieka, psiaki są mu obojetne ale na człowieka to czeka z utęsknieniem.
Och Pręgusiu , wierzę, że ten jedyny czlowiek Cię znajdzie!

Posted

Dzwoniła do hoteliku z zapytaniem co u Naszego kochanego Pręgusia :)

Okazało się ,że Pręguś kochany bardzo szybciutko się zaaklimatyzował, uwielbia się przytulać:loveu:... baa... domaga się tego... jest grzeczny i kochany...
Zaprzyjaźnił się już z Moną i Wollim:loveu: (innymi pensjonariuszami). Ma bardzo dobry apetyt , ale spala wszystkie kalorie na bieżąco, bo pomimo swojego wieku to pies wyczynowiec... uwielbia ruch, bieganie i zabawę. Ponoć u Niego w pokoiku zawsze najwięcej piasku jest ... znosi go na łapach:roll:,
ale (co warte podkreślenia) za to jako jeden z nielicznych (w historii hoteliku) nie zniszczył ,ani nie zabiera się do zniszczenia żadnej drewniano podobnej lub dającej się zniszczyć części wyposażenia pokoiku:evil_lol:.

Posted

Łolus - Bis - ktory jest od nad z Mielca strasznie lubi Pregusia chodzi za nim, dogaduja sie super.
To nie bedzie sie Pregusiowi nudzilo, bedzie mial towarzystwo chlopaczekl.
Pani Asia ma problemy z komputerem i nie moze wchodzic narazie na dogomanie.