J_ulia Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='bico']niestety...ciężko jest ludzi przekonać i im udowodnić, że choć pies starszy i nie rasowy, to także zasługuje na miłość i dom...teraz to ludzie mają...oczekiwania...wygórowane...trudno je spełnić:([/QUOTE] Niestety :(. Allegro się skończyło- 1372 wejścia i ani jednego telefonu.... Quote
__Lara Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='J_ulia']Niestety :(. Allegro się skończyło- 1372 wejścia i ani jednego telefonu....[/QUOTE] Buuu....niefajni ludzie :( Quote
agata51 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='__Lara']Buuu....niefajni ludzie :([/QUOTE] Beznadziejni.... Quote
J_ulia Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Pegusek właśnie jest w drodze do nowego hoteliku... Jest bardzo grzeczny i spokojnie znosi podróż tzn. śpi... ;). Niestey nie mogłam z nim jechac z powowdu choroby , ale Nikus się nim opiekuje :). Agnieszka z hoteliku przeleje nam konto Pęguskowe nadwyżkę pieniążków. Za hotelik miesięcznie płacimy 300 zł + nasza karma, ale w tych 300 zł Pegus ma zapewniony m. in. twarożek, świrze mięsko, jajka ... czyli wszystko to co starszy pies powinien oprócz suchego jedzenia jeść.. Mam tylko nadziej ,że nasz cud chłopak szybko się zaaklimatyzuje , bo niestety szykuje mu się długi pobyt... Znowu wystawiłam allegro... przydałby się Pręgusowi na święta prezent w postaci kochającej rodziny i ciepłego domku... Quote
Randa Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Na pewno Preguś znajdzie swojego człowieka, musi tylko troche poczekać Quote
J_ulia Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Zdjęcia jeszcze z hoteliku u Agnieszki :) [IMG]http://images40.fotosik.pl/233/3b1e4ac93218d196.jpg[/IMG] [IMG]http://images38.fotosik.pl/233/7ec49db13b05528e.jpg[/IMG] [IMG]http://images40.fotosik.pl/233/a2da6847b055c9b5.jpg[/IMG] Ta morda kochana... Gdzie jest twój domek?? Quote
TERESA BORCZ Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 no to już jestem spokojna, wprawdzie J_ulie minęła radość obejrzenia pierwszych chwil Pregasia w nowym otoczeniu, ale mam nadzieję że NIKUS WIELKIE SERCE wszystko skrupulatnie opisze albo i obfoci. J_ULIO. , NAPEWNO ZNAJDZIE DOMEK, MUSI TYLKO TEMU JEDNEMU WŁAŚCIWEMU LUDZIOWI PIKNĄĆ SERDUSZKO. Więc nie przesadzaj Julio droga z tymi pesymistycznymi prognozami. narazie siĘ cieszmy luksusem i ciepełkiem dla pupila, inne radości nadejadą napewno . Quote
J_ulia Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 [quote name='TERESA BORCZ']no to już jestem spokojna, wprawdzie J_ulie minęła radość obejrzenia pierwszych chwil Pregasia w nowym otoczeniu, ale mam nadzieję że NIKUS WIELKIE SERCE wszystko skrupulatnie opisze albo i obfoci. J_ULIO. , NAPEWNO ZNAJDZIE DOMEK, MUSI TYLKO TEMU JEDNEMU WŁAŚCIWEMU LUDZIOWI PIKNĄĆ SERDUSZKO. Więc nie przesadzaj Julio droga z tymi pesymistycznymi prognozami. narazie siĘ cieszmy luksusem i ciepełkiem dla pupila, inne radości nadejadą napewno .[/QUOTE] Ja nie jestem pesymistką... tylko stwierdziłam fakty, że tyle wejść i ani jednego telefonu. Nawet głupiego ;/... Wiem ,że jutro może ktoś zadzwonić, że chce go adoptować, szczególnie po tym jak go do Mielca wywieźliśmy... mam nadziej ,że tak się stanie... Odnowiłam allegro... i mam nadziej, że tym razem zapuka któremuś odwiedzającemu serduszko na widok Pęgusia :) Quote
ihabe Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ciekawe jak tam Pręguś? Jak się zachował i jaki ma pokój;-)? Jak tylko dostanę kasę od Agnieszki z Hoteliku to zaraz zrobię przelew na nowy hotelik i zamówię karmę. Quote
J_ulia Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Zdjęcia z wczorajszej przeprowadzki :) Ta postawa! Jaki On się piękny zrobił :) Quote
J_ulia Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Gucio i Saba - poznają Pręgusia ;) , a On bardziej zainteresowany jest człowiekiem , który nie zmieściła się w kadrze... ;) Quote
yoko100 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 A ja mam jedno zdjecie z dzisiejszej wizyty w hoteliku bo aparat padl:( Quote
TERESA BORCZ Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 jedno ale jakie !!! piękny jest ten Pręgas oby jego zycie dalej juz tez było piękne.!!!! Quote
ihabe Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Nasz Pręguś, jak on się potrafi uśmiechać:-))))) Quote
lilo Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Dziewczynki super ze zmieniłyscie hotelik maluchowi , to bardzo dobra decyzja. Przynajmniej będzie miał cieplutko w dooopkę i mizianko :) spędzie spokojne świeta w miłym ciepłym hoteliku a nowy rok napewno przyniesie nowy domek dla niego :) morde ma prześliczną Quote
J_ulia Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Odnowiła allegro Pręgusiowi , a właściwie .... wystawiłam mu 3 allegra.... jak na razie... spróbujemy na ilość.. Jedno z bajerami... http://www.allegro.pl/item853424602_porzucony_postrzelony_ale_nadal_ufa_pies.html Dwa normalne... http://www.allegro.pl/item849312707_porzucony_postrzelony_ale_nadal_ufa_pies.html http://www.allegro.pl/item851407025_porzucony_postrzelony_ale_nadal_ufa_pies.html Quote
ihabe Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Pani Joasia dzis mi powiedziała, że jak wczorak poszła zamknąć Pręgusia na noc około 12:00 to facet normalnie chciał się bawić ;-) On tak bardzo kocha człowieka, psiaki są mu obojetne ale na człowieka to czeka z utęsknieniem. Och Pręgusiu , wierzę, że ten jedyny czlowiek Cię znajdzie! Quote
J_ulia Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Dzwoniła do hoteliku z zapytaniem co u Naszego kochanego Pręgusia :) Okazało się ,że Pręguś kochany bardzo szybciutko się zaaklimatyzował, uwielbia się przytulać:loveu:... baa... domaga się tego... jest grzeczny i kochany... Zaprzyjaźnił się już z Moną i Wollim:loveu: (innymi pensjonariuszami). Ma bardzo dobry apetyt , ale spala wszystkie kalorie na bieżąco, bo pomimo swojego wieku to pies wyczynowiec... uwielbia ruch, bieganie i zabawę. Ponoć u Niego w pokoiku zawsze najwięcej piasku jest ... znosi go na łapach:roll:, ale (co warte podkreślenia) za to jako jeden z nielicznych (w historii hoteliku) nie zniszczył ,ani nie zabiera się do zniszczenia żadnej drewniano podobnej lub dającej się zniszczyć części wyposażenia pokoiku:evil_lol:. Quote
Piromanka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Mile wieści. Kochany ten nasz Pręgulec! Quote
yoko100 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Łolus - Bis - ktory jest od nad z Mielca strasznie lubi Pregusia chodzi za nim, dogaduja sie super. To nie bedzie sie Pregusiowi nudzilo, bedzie mial towarzystwo chlopaczekl. Pani Asia ma problemy z komputerem i nie moze wchodzic narazie na dogomanie. Quote
Recommended Posts