Jump to content
Dogomania

Pręguś odnalazł swoje miejsce na ziemi :) Po ponad roku czekania ma dom ...

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze dopiero dzis udalo mi sie zalogowac na dogo , wczesniej niby sie logowalo ale mnie wyrzucalo od razu nie wiem czemu :( ale mam nadzieje ze juz bedzie dobrze tak wiec wracam do Pręgusia i innych przyjacioł :) i od razu zapytuje o finanse lutowe ... bo jakby cos to z Ihabe nam niezle bazarki szly moze sie zgodzi zrobic jeszcze jakis wspolnie....

Posted

update finansów zrobiony :
brakuje nam znów na zapłatę w marcu a wpłata już lada chwila;-(

Julcia, masz jakieś nowe zdjęcia Pręgusia?

[FONT=Arial]saldo: 131,14 zł

[/FONT]

Posted

Jaki to piękny i kochany pies! Nie rozumiem, dlaczego jeszcze bez domu?
Czy ma jakieś ogłoszenia? Kiedy ostatnio były robione dla niego ogłoszenia? W razie palącej potrzeby pomogę w ogłaszaniu.

Posted

Pręguś ma cały czas zwykłe allegro. Ze starym i nowym tekstem. Odnawiam je cały czas... ale w jego sprawie dostałam tylko 1 telefon.... i to dwa miesięce temu ;( Czyli im więcej tym lepiej , bo może wtedy ktoś go zauważy....

Posted

Wiem o tym tylko jakiś sponsor by się na takie allegro przydał... niestety Pręguś do najbogatszych nie należy,a takie allegro to jednorazowo ok 22 zł... czyli dwie doby hotelowe...

Posted

Dziewczyny mam dla Pręgusia super butki fioletowe nie wiem czy bedzie w nich chodził bo to szpilki wiec moze na bazarek ?? kupilam dla siebie ale neistety za małe ;( ubolewam nad tym strasznie , miały isc na allegro ale pojda dla Pręguli . Ihabe moge wysłac do Ciebie fotki na bazarek ??