J_ulia Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 yoko100 napisał(a):Łolus - Bis - ktory jest od nad z Mielca strasznie lubi Pregusia chodzi za nim, dogaduja sie super. To nie bedzie sie Pregusiowi nudzilo, bedzie mial towarzystwo chlopaczekl. Pani Asia ma problemy z komputerem i nie moze wchodzic narazie na dogomanie. Super :) uważam ,że Pręgusiowi przydał by się jakoś współspacz w pokoiku to zawsze raźniej :) , a Pegusek lubi towarzystwo innych piesków, a najbardziej człowieka :) Dziękuje za info :) Quote
yoko100 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jak Kaj pojedzie do domu w sobote ktory mieszka z Mona i Łolim to Pregus bedzie u nich w dwoch pokoikach.Kaj tez niezbyt dobrze znosil samotnosc i wolal z nimi siedziec. Quote
ihabe Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Dziś idzie przelew za Pregusia. Jedzonko powinno już być na miejscu, 7,5 kg ;-) Pręgusiu, mam nadzieję, ze będzie Ci smakowało. Quote
J_ulia Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Peguś bezpieczny , a tu kolejna bida potrzebująca pomocy.... Nelly 3-letnia bita i porzucona goldenka , która potrzebuje na CITO - dt/ds!!! http://www.dogomania.pl/threads/175833-Nelly-bita-zaniedbywana-3-letnia-GOLDENKA-szuka-na-CITO-dt-ds?p=13711546#post13711546 Quote
__Lara Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Cioteczki, pomożecie? brakuje nam na transport http://www.dogomania.pl/threads/1758...ANSPORT-pomocy Quote
J_ulia Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Kochane Cioteczki oto kolejny dowód jak w hoteliku pani Joasia o Pręgusia dba !!! Żeby chłopak nie marzł nawet kubraczek dostał... co z tego , że różowy ...:evil_lol::evil_lol: Quote
J_ulia Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Zapomniałam Cioteczki :) We wtorek jadę w odwiedziny ;):):) Quote
yoko100 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ja tez sie wybieram bo chlopakow karme zawiesc moze tez we wtorem lub w srode. Ale ma czadowe ubranko. Quote
ihabe Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ale super zdjęcie!!!! Widać jak bardzo jest szczęśliwy. !! Jakiz on jest kochany, to pies cudo!!!! Quote
Nikus Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ihabe napisał(a):Ale super zdjęcie!!!! Widać jak bardzo jest szczęśliwy. !! Jakiz on jest kochany, to pies cudo!!!! Tak pies cudo:) ale i hotelik jest nieziemski:):) naprawdę takiego jeszcze nie widziałem:) Quote
Piromanka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ihabe, podaj numer konta to wpłacę na Pręgusia kasę z bazarku. Na Święta zmieniam kontynent i wracam dopiero po Nowym Roku, a wplata za hotel chyba 1 stycznia... Quote
ihabe Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Piromanka napisał(a):Ihabe, podaj numer konta to wpłacę na Pręgusia kasę z bazarku. Na Święta zmieniam kontynent i wracam dopiero po Nowym Roku, a wplata za hotel chyba 1 stycznia... wysłałam na priva;-) Quote
bico Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='J_ulia'] Pręguś wspaniale się uśmiecha, tak całym pyszczkiem:) foto w różowym kubraczku też widziałam - przystojniak z Pręgula:) Quote
ihabe Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Już lada moment Pręguś będzie miał gości :loveu::loveu: Julia i Dark czyli załoga G :razz: Quote
Piromanka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Przelałam kasę z bazarku - 152 zł dla Pręgusia. Quote
ihabe Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Kasa wpłynęła , dziękuję Piromanko;-) Dziekuję również Randzie za przelew;-) Czekamy na zdjęcia chłopaka od Julci i Darka;-) ps Przelew za szczepienia Pręgusia juz zrobiony;-) Quote
J_ulia Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Właśnie wróciliśmy :):):) z masa zdjęć i pozdrowieniami od Pęgusia. Chłopak jak zwykle cudowny, kochany i przytulaśny... Pani Joanna nie mogła się go nachwalić :) Ten piesek jest niesamowity, miły, kochany, zachowuje się jak młodzieniaszek ,a energii i kondycji mógłby mu pozazdrościć dużo młodszy pies. Mamy na to dowody :) w postaci zdjęć Pręgusia .... oczywiście w ślicznym różowym sweterku ;) Nie obiecuje ,że wrzucimy je dzisiaj ,bo jednak zmęczenie daje się poważnie we znaki , ale postaramy się :) Quote
Piromanka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 No to dzisiaj poprosimy te zdjęcia :-D Quote
J_ulia Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 ............................... Quote
Recommended Posts