natalijo Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Polecam się na przyszłość ;) Ja rzadko pisze, ale czytam na bieżąco i kibicuję Boryskowi. Quote
megii1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 logowanie_nie_dziala_gos napisał(a):Fantastycznie. Dziękujemy! :-) Jakie ładne banerki:) Pożyczam:) Mam nadzieję ze to będzie zgodne z regulaminem. Quote
Goś Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 No właśnie postanowiłam odświeżyć banerki na zimę:-) Bardzo proszę - częstuj się śmiało. Coś Ci się tylko chyba rozjechało z linkiem. Quote
Goś Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Chyba nie, 5 to chyba maks, jaki można mieć. Ale mogę nie być na bieżąco z regulaminem, jeśli coś się zmieniło w tym temacie przy nowym dogo. Quote
megii1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ok - zobaczymy jutro. Ty i tak masz moją ulubiona trójkę to najwyżej sobie jutro znowu skopiuję. Dobranoc:) Quote
Livka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ja też podmieniłam sobie banerek Boryska - ten jest śliczny - dziękuję :) Quote
bela51 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ponawiam apel gos ! Czy któs mógłby pomoc dawnemu towarzyszowi niedoli Boryska? Murzynowi z bytomskiej piątki ? Murzyn - Neo dalej przebywa w schronisku. Zbieramy na hotel. http://www.dogomania.pl/threads/1716...7#post13878767 Quote
megii1 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='bela51']Ponawiam apel gos ! Czy któs mógłby pomoc dawnemu towarzyszowi niedoli Boryska? Murzynowi z bytomskiej piątki ? Murzyn - Neo dalej przebywa w schronisku. Zbieramy na hotel. http://www.dogomania.pl/threads/1716...7#post13878767 Bela, wejdź sobie na moją stronę - tam jest zdjęcie mojej Megi:) - wygląda jak bliska rodzina Murzynka:) Quote
Aga Czarkowianka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Czy wiecie napewno co obecnie dzieje się z Borysem. Ponieważ prowadzę hotelik i mam swoich 10 psów jestem bardzo wyczulona na włóczęgów. Jakieś2 tyg temu nabawiłam się zapalenia oskrzeli czekając na policję i ludzi ze schronu w Bytomiu.Siedziałam z tym psem godzinę(ponad) pod aqa parkiem w Tarnowskich Górach w najgorszy mróz z mokrą głową. Pies był łudząco podobny do Borysa. Przykleił się do mnie i warował przez godzinę, ale gdy"mili"panowie przyjechali zaczął czmychać na ich widok.Zamiast dać smakołyka grożnie wymachiwali smyczą(nie mieli na stanie nawet obroży ani kagańca)więc pies czmychnął i tyle go widzieli.Zachowanie panów od łapania było wysoce nieprofesjonalne, poza tym jak zobaczyli,że zmarznięta odjeżdżam olali psa, wpakowali tyłki do samochodu i odjechali,ignorując potencjalne zagrożenie ludzi pod basenem w tym małych dzieci. Sama mam Azjatę i z całym szacunkiem dla takich psów wiem, że potrafią być niebezpieczne, a tego konkretnie osobnika nie znałam, więc dla dobra wszystkich wolałam zareagowa.Gdyby ktoś go poszukiwał-tel 502-723-221 Quote
megii1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Borys właśnie wrócił z porannego spacerku:) Ma się dobrze:) Dziś będzie u niego nasza Kochana Gos i porobi zdjecia:) Może to jego brat? Quote
Goś Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Aga Czarkowianka - Borys zdecydowanie jest wciąż u Megii. Byłam dziś - widziałam, głaskałam, tarmosiłam i w ogóle;-) A na poważnie - żal mi tego psiaka, o którym piszesz. Może być wszędzie, a takiemu olbrzymowi nie pomoże zbyt wiele osób. Chyba, że ktoś taki jak Ty, kto będzie siedzieć z psem na mrozie, nie zważając na własne zdrowie. O ile będzie miał jeszcze odrobinę szczęścia, by kogoś takiego spotkać. Quote
Goś Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Masz rację... :oops: Nawet obiecałam jeszcze Twojej siostrze, że to zrobię... Ale wiesz - dzień pełen wrażeń... Quote
Piromanka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Witaj Borysku! Mam słabość do duuużych psów... Quote
Goś Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Do Boryska można mieć słabość. Po pierwsze jest ogromny, po drugie robi się coraz bardziej słodki:-) To pies z bardzo zdecydowanymi poglądami na świat. Wie co dobre. Lubi dziewczyny. Mógłby godzinami siedzieć na wybiegu z nimi. Podobno typowy jest taki widok: on siedzi z miną filozofa, a po obydwu jego stronach siedzą Lilu i Tina biała. Normalnie król i jego damy:-) Z wybiegu nie zejdzie, jeśli się z nim nikt nie pobawi. I to on decyduje, czy już wystarczy;-) Na spacerze to on mija spokojnie wioskowe burki, podczas gdy Lilu je obszczekuje. A Darek się śmieje, że jak Borys nie chce czegoś zrobić, to on mu mówi, że naskarży do mnie na niego i Borys od razu się poprawia... :D No i tak pięknie robi pieska preriowego, jak przyjeżdżam, że normalnie aż mi się żołądek ściska... Ech... Mam zdjęcia z soboty, ale tyle się dzieje, że wciąż nie wstawiłam. Ale już dziś obrobię i wrzucę. Quote
bela51 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Piromanka napisał(a):Witaj Borysku! Mam słabość do duuużych psów... Ja też. :loveu: Mozna objąć takiego wielkiego futrzaka i poczuc, ze to naprawdę PIES. :loveu: ( Moze byc sunia, tak jak moja) Kocham Cie Borysku, a Cioteczkom przypominam o deklaracjach... Quote
Piromanka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 A ma robione jakieś ogłoszenia? Bo na pierwszej stronie nie widzę. Jakby megii1 porobiła nowe, ładne zdjęcia to pomogę ogłaszać. Quote
bela51 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Przejrzyj wątek, Borys ma duzo ślicznych zdjęć zrobionych przez Gos. Quote
Goś Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Miał robione ogłoszenia przez ladySwallow, potem ja mu odświeżałam. Opis i zdjęcia można wziąć np stąd: http://allegro.pl/show_item.php?item=891551325 A co do domu, staram się tego na głos nie pisać, żeby nie zapeszać, ale ja nieustająco zaklinam rzeczywistość, żeby - jeśli nie znajdzie się nikt odpowiedni - jego dom znalazł się pod tym samym adresem, pod którym będę mieszkać ja ;-) Quote
bela51 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Zajrzyjcie na wątek Murzyna - teraz Neo. To jest dawny towarzysz niedoli Sary i Borysa z bytomskiej piątki. Tylko on pozostał w schronisku http://www.dogomania.pl/threads/177993-NEO-kopniak-za-kopniakiem-ZBIERAMY-DEKLARACJE-NA-DT-POMA-A Quote
Goś Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Na pewno stęskniliście się za kolejnym odcinkiem śnieżnego fotostory... Quote
Recommended Posts