Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie postanowiłam odświeżyć banerki na zimę:-)
Bardzo proszę - częstuj się śmiało.
Coś Ci się tylko chyba rozjechało z linkiem.

Posted

Chyba nie, 5 to chyba maks, jaki można mieć. Ale mogę nie być na bieżąco z regulaminem, jeśli coś się zmieniło w tym temacie przy nowym dogo.

Posted

Czy wiecie napewno co obecnie dzieje się z Borysem. Ponieważ prowadzę hotelik i mam swoich 10 psów jestem bardzo wyczulona na włóczęgów. Jakieś2 tyg temu nabawiłam się zapalenia oskrzeli czekając na policję i ludzi ze schronu w Bytomiu.Siedziałam z tym psem godzinę(ponad) pod aqa parkiem w Tarnowskich Górach w najgorszy mróz z mokrą głową. Pies był łudząco podobny do Borysa. Przykleił się do mnie i warował przez godzinę, ale gdy"mili"panowie przyjechali zaczął czmychać na ich widok.Zamiast dać smakołyka grożnie wymachiwali smyczą(nie mieli na stanie nawet obroży ani kagańca)więc pies czmychnął i tyle go widzieli.Zachowanie panów od łapania było wysoce nieprofesjonalne, poza tym jak zobaczyli,że zmarznięta odjeżdżam olali psa, wpakowali tyłki do samochodu i odjechali,ignorując potencjalne zagrożenie ludzi pod basenem w tym małych dzieci. Sama mam Azjatę i z całym szacunkiem dla takich psów wiem, że potrafią być niebezpieczne, a tego konkretnie osobnika nie znałam, więc dla dobra wszystkich wolałam zareagowa.Gdyby ktoś go poszukiwał-tel 502-723-221

Posted

Aga Czarkowianka - Borys zdecydowanie jest wciąż u Megii. Byłam dziś - widziałam, głaskałam, tarmosiłam i w ogóle;-)
A na poważnie - żal mi tego psiaka, o którym piszesz. Może być wszędzie, a takiemu olbrzymowi nie pomoże zbyt wiele osób. Chyba, że ktoś taki jak Ty, kto będzie siedzieć z psem na mrozie, nie zważając na własne zdrowie. O ile będzie miał jeszcze odrobinę szczęścia, by kogoś takiego spotkać.

Posted

Do Boryska można mieć słabość. Po pierwsze jest ogromny, po drugie robi się coraz bardziej słodki:-)
To pies z bardzo zdecydowanymi poglądami na świat. Wie co dobre. Lubi dziewczyny. Mógłby godzinami siedzieć na wybiegu z nimi. Podobno typowy jest taki widok: on siedzi z miną filozofa, a po obydwu jego stronach siedzą Lilu i Tina biała. Normalnie król i jego damy:-)
Z wybiegu nie zejdzie, jeśli się z nim nikt nie pobawi. I to on decyduje, czy już wystarczy;-) Na spacerze to on mija spokojnie wioskowe burki, podczas gdy Lilu je obszczekuje.
A Darek się śmieje, że jak Borys nie chce czegoś zrobić, to on mu mówi, że naskarży do mnie na niego i Borys od razu się poprawia... :D

No i tak pięknie robi pieska preriowego, jak przyjeżdżam, że normalnie aż mi się żołądek ściska... Ech...

Mam zdjęcia z soboty, ale tyle się dzieje, że wciąż nie wstawiłam. Ale już dziś obrobię i wrzucę.

Posted

Piromanka napisał(a):
Witaj Borysku! Mam słabość do duuużych psów...

Ja też. :loveu: Mozna objąć takiego wielkiego futrzaka i poczuc, ze to naprawdę PIES. :loveu: ( Moze byc sunia, tak jak moja)
Kocham Cie Borysku, a Cioteczkom przypominam o deklaracjach...

Posted

Miał robione ogłoszenia przez ladySwallow, potem ja mu odświeżałam.
Opis i zdjęcia można wziąć np stąd: http://allegro.pl/show_item.php?item=891551325

A co do domu, staram się tego na głos nie pisać, żeby nie zapeszać, ale ja nieustająco zaklinam rzeczywistość, żeby - jeśli nie znajdzie się nikt odpowiedni - jego dom znalazł się pod tym samym adresem, pod którym będę mieszkać ja ;-)