e.v.a Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 witanko wakacyjne Jojki:multi: http://img504.imageshack.us/img504/4146/43784722dp4.jpg sie pieseczkowi ulalo:evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='jo-jo']Wiedziałam że tu zajrzysz :loveu: a niby skąd? :diabloti: [quote name='jo-jo'] Rozumiem że dasz znać żę beziecie, może Jojek z Leonem się nie pobawią, znając chłopców, ale ja chętnie się spotkam :multi: ooo, na pewno Leon nie byłby chętny, on ma przy psach jest dumny, blady i najeżony :cool1: ale, i tak będziemy bez niego, bo jedziemy motocyklem. rozumiem, że będziesz tam w tym terminie? Komórka się nie zmieniła? 602-6.....? Quote
:: FiGa :: Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Witajcie kochani! :multi: Wspaniałe zdjęcia :klacz: Sztorm to bezczelna istota :mad: Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 :multi::multi::multi:wow ...nareszcie wakacyjny Jojeczek;) Quote
simbik Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 No nieźle się plażujecie :cool3: , a my trochę po estońskim piasku na plaży poszaleliśmy :lol: i wróciliśmy do szarej rzeczywistości łódzkiej :shake: ... na prawdziwe wakacje musimy jeszcze poczekać :roll: . Quote
LAZY Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ale trafiłam! Znowu Jo-Jo na wakacjach!!! Tradycyjna piękna plaża i na niej ten cudny DOG (angielski oczywiscie, zeby nie było wątpliwości:cool3: ) Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 A ja przyszłam się zapytać kiedy przyjedziesz po baby :diabloti: Jedna już Ci na bóstwo zrobiłam a drugą zrobię jutro ;) Quote
cuciola Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 hihi pomyslcie tez o nas co sie jeszcze dwa tygodnie w domu kisimy :) buziaczki dla Jojkowego :) Quote
jo-jo Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Ale Was tu nawiało :crazyeye: Witajcie Moi Drodzy :loveu: paula_z napisał(a):Cześć Klaudia Cześć Jojku Znowu dziennik wakacyjny Świetnie Cześć Paulinko :multi: Dziennik teraz nadrabimy chyba tylko foteckowo bo pisać o tym że pogoda na zmiane i nic isę nie dzieje to tak krucho troche :cool1: evaxon napisał(a):witanko wakacyjne Jojki http://img504.imageshack.us/img504/4146/43784722dp4.jpg sie pieseczkowi ulalo No mówiłam że to dziecie nadal :evil_lol: Cześć Ewuś :multi: Maga100 napisał(a):a niby skąd? :diabloti: :diabloti: Maga100 napisał(a):ooo, na pewno Leon nie byłby chętny, on ma przy psach jest dumny, blady i najeżony :cool1: ale, i tak będziemy bez niego, bo jedziemy motocyklem. rozumiem, że będziesz tam w tym terminie? Komórka się nie zmieniła? 602-6.....? My siedzimy do 28-29 lipca, komórka ta sama ;-) Twoja tyż? madzia i medor napisał(a):Ale piękny doziu:mdleje: Dziękujemy :multi: anetta napisał(a):Super, piekne zdjecia Witaj Anetko :multi: Bardzo sie cieszę że się podobają :loveu: :: FiGa :: napisał(a):Witajcie kochani! Wspaniałe zdjęcia :klacz: Sztorm to bezczelna istota Witaj, WItaj :multi: Alicjarydzewska napisał(a)::multi:wow ...nareszcie wakacyjny Jojeczek;) No nareszcie i Ala do nas zajrzała!! WItaj Kochana! simbik napisał(a):No nieźle się plażujecie , a my trochę po estońskim piasku na plaży poszaleliśmy i wróciliśmy do szarej rzeczywistości łódzkiej ... na prawdziwe wakacje musimy jeszcze poczekać . Jeszcze trochę i pobiegacie ;) No i Jeszcze raz Gratki za MłCh.... ;-))) LAZY napisał(a):Ale trafiłam! Znowu Jo-Jo na wakacjach!!! Tradycyjna piękna plaża i na niej ten cudny DOG (angielski oczywiscie, zeby nie było wątpliwości:cool3: ) Oooo kolejna Paulinka :multi: Nie dość że angielski to od niewdana jeszcze AFRYKAŃSKI :lol: :lol: :lol: Pysia napisał(a):A ja przyszłam się zapytać kiedy przyjedziesz po baby Jedna już Ci na bóstwo zrobiłam a drugą zrobię jutro Ja po moje baby, zawsze :evil_lol: Tylko wiesz mi trochę ciut daleko do Was :eviltong: :evil_lol: cuciola napisał(a):hihi pomyslcie tez o nas co sie jeszcze dwa tygodnie w domu kisimy buziaczki dla Jojkowego :) Myślimy, myślimy!! Ucałowany :loveu: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 :pAlicja bardzo często zagląda ...tylko mało kiedy pisze;) Witanko wczasowicze:multi::multi::multi: Quote
Ania-shira Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 :multi: :multi: Ale Wam fajnie nad morzem się plumkacie a najlepiej to ma Twój Dożek po morzu skacze i na piachu wygibasy różne robi :multi: Wygłaskać go :lol: Quote
jo-jo Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pAlicja bardzo często zagląda ...tylko mało kiedy pisze;) Witanko wczasowicze:multi::multi::multi: Ale i tak Alicję lubimy :loveu: Ania-shira napisał(a)::multi: :multi: Ale Wam fajnie nad morzem się plumkacie a najlepiej to ma Twój Dożek po morzu skacze i na piachu wygibasy różne robi :multi: Wygłaskać go :lol: To tylko Jojek, i wygibasy u niego normalne ;-)) A tu troszkę Jojeczka, powoli nadrabiam zaległości, fotki już przebrałam (ale tylko Jojka :placz:) teraz pora je obrobić :roll: Quote
Maga100 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 jo-jo napisał(a):My siedzimy do 28-29 lipca, komórka ta sama ;-) Twoja tyż? moja tyż :p Quote
anetta Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 :loveu: czekam na wiecej takich foteczek :multi: Super kolorki! Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaki piekny upiaszczony nosek;) http://images29.fotosik.pl/25/5932cdd65d3f9c21.jpg Quote
Pysia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaki piekny upiaszczony nosek;) http://images29.fotosik.pl/25/5932cdd65d3f9c21.jpg Upiaszczony nosek i zakamuflowana piłka ;) Quote
simbik Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ale monotematycznie... Jojek i plaża :evil_lol: . Dawaj więcej fot :multi: . Quote
:: FiGa :: Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 http://images23.fotosik.pl/25/e909ed3ec1e8b547.jpg Maleństwo :loveu: Quote
Paula Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Cześć Klaudia :multi: Więcej fotek Pana Psa poprosimy :razz: Quote
jo-jo Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Witamy, witamy!! Przepraszamy że długo się nie pokazywaliśmy we własnej galerii ,ale ciągle czasu brak.. Zdjęć cała góra, ale nie ma czasu żeby je przebrać :( W ramach przeprosin taka o to buzia :) Quote
Pysia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Zołxzo jedna jesteś wreszcie :multi: Kiedy zabierasz te łajdaczki wreszcie? :mad: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Przeprosiny przyjęte :loveu: Ino pokazujcie się tu czesciej bo nastepnym razem nie będzie tak łatwo :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:no jaki słodki pycholek na powitanko :loveu::loveu::loveu: http://images23.fotosik.pl/77/478ed06c6b84de0b.jpg [/FONT] Quote
Recommended Posts