Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
ale superrr :):) jak ja bym chciala kiedys zobaczyc na zywo taka superasna gromadke :( a umnie w okolicy sa moze z 3 :( jade do warszawy na spacer z Safi :):):)

wiesz te 3 to co tydzień są na polach ;-)) normalnie to i 7 sztuk bywa ;-)

Posted

Jojek jest taki śliczny:loveu: :loveu: :loveu: Jego oczka.........jak na niego patrzę.....to...........wyminkam........:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Agga napisał(a):
Jojeczku a co ty na łapeczce masz...skarpeteczke

a ma ma to ochrona przed rozwaleniem gojącej się łapki ;-)) teraz jest już świetnie..nie stety przez to wszystko jest nie wybiegany i mamy marne szanse wygrać w Katowicach :shake: no ale trudno nie zawsze się wygrywa ;-)) mam nadzieje że ktoś nam kibicować na miejscu bedzie :razz: :razz: :razz:

Posted

jo-jo napisał(a):
a ma ma to ochrona przed rozwaleniem gojącej się łapki ;-)) teraz jest już świetnie..nie stety przez to wszystko jest nie wybiegany i mamy marne szanse wygrać w Katowicach :shake: no ale trudno nie zawsze się wygrywa ;-)) mam nadzieje że ktoś nam kibicować na miejscu bedzie :razz: :razz: :razz:
ja to już się nie liczę :mad::mad::mad:[SIZE=2]tylko proszę mi podać dokładne namiary czasowe :cool1:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
ja to już się nie liczę :mad::mad::mad:[SIZE=2]tylko proszę mi podać dokładne namiary czasowe :cool1:

dokładnie to to ma być ok. 11.10 ale wiadomo może być wcześniej a może i później 8)

Hexi mi by wystarczyło gdyby Coolio nie przyjechał :lol:

Posted

Hexi napisał(a):
ps potwierdzenie i do nas dotarlo ale dopiero wczoraj :roll: :multi:

ja za to musze potwierdzić jakoś Legionów bo nie wiem czy fax dotarł do nich :roll: trza jutro sprawdzić ale nie mam jak ...