jo-jo Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 kamila-dog napisał(a):Bo u mnie w galerii na widok jednego ze zdjec sylwestrowych tez stwierdzila ze Lala cos pila :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To genetyczne zdecydowanie PIKA napisał(a):bo co poniektore tak wyglądają :evil_lol: To się przyzwyczaj, zobaczymy za rok co powiesz :evil_lol: :diabloti: kamila-dog napisał(a):I to jest w nich wlasnie piekne :eviltong: Dokładnie :loveu: :loveu: :loveu: malawaszka napisał(a):ohhh dopiero teraz rozumiem o co chodziło z Piką i dogiem i Sabą a było pisane w innych galeriach :p Witajcie Jojki w Nowym Roku :loveu: Cześć Waszeczko, miło że do nas zajrzałaś :multi: PIKA napisał(a):a o co chodzilo?, bo ja nie wiem co Ty zrozumialaś :evil_lol: malawaszka napisał(a):nie no bo gdzieś ktoś pisał że musisz z Sabą porozmawiać o dogu czy jakoś tak, no i to wiedziałam od dawna, ale nie wiedziałam że masz już dylemat z Ciukowymi dziećmi :p No bo ja obiecałam Sabie rozmowe jakby co ;) Quote
Kamila Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 jo-jo napisał(a): To się przyzwyczaj, zobaczymy za rok co powiesz :evil_lol: :diabloti: Dokladnie :diabloti: Quote
Alicja Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='jo-jo']Ależ nic:diabloti: A tu znowu cisza.... Do tego fotek mniej bedzie bo....Wyjeżdżam i to bez Jojka :placz::shake:Jak można wyjeżdżać bez Jojka;) Quote
jo-jo Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='kamila-dog']Dokladnie :diabloti: A za rok nam powie że żadnej fotki nie pstryknęła, a tak naprawdę same pijane na jej pulpicie będą:evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:shake:Jak można wyjeżdżać bez Jojka;) Wiesz Alu ja już za nim tęsknie, nie potrafie się z nim rozstać chodźby na chwile, tak Kocham moje maleństwo. Myślałam nad tym czy nei zabrać, wkońcu chałupka w lasku łono natury spokój, nawet nei dużo ludzi, ale boje się jechać z nbim pociągiem, znaczy boję sie tej wsiadki... Quote
Kamila Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 jo-jo napisał(a): Wiesz Alu ja już za nim tęsknie, nie potrafie się z nim rozstać chodźby na chwile, tak Kocham moje maleństwo. Myślałam nad tym czy nei zabrać, wkońcu chałupka w lasku łono natury spokój, nawet nei dużo ludzi, ale boje się jechać z nbim pociągiem, znaczy boję sie tej wsiadki... Ja mam dokladnie to samo dlatego Lala tylko samochodami jezdzi :mad: Quote
olcha Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 To moje buty :roflt: musiałam się tym z wami podzielić ;) Quote
jo-jo Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='kamila-dog']Ja mam dokladnie to samo dlatego Lala tylko samochodami jezdzi :mad: Gdybym miała Prawko i autko to bym go zabrała tam ;-)) Ale do tego jeszcze troche czasu... [quote name='olcha'] To moje buty :roflt: musiałam się tym z wami podzielić ;) Ale które, Korony czy Piki? :razz: :evil_lol: P.S Dopiero zauważyłam że tam z tyłu :evil_lol: Quote
olcha Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 jo-jo napisał(a):Ale które, Korony czy Piki? :razz: :evil_lol: P.S Dopiero zauważyłam że tam z tyłu :evil_lol: ihihihih :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale sie dopatrzyłam ;) Quote
Kamila Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 jo-jo napisał(a):Gdybym miała Prawko i autko to bym go zabrała tam ;-)) Ale do tego jeszcze troche czasu... No to tak jak u mnie :roll: Dlatego wierce tz'towi dziure w brzuchu zeby auto kupil bo chce w wakacje z Lala do pl jechac :placz: Quote
jo-jo Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 olcha napisał(a):ihihihih :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale sie dopatrzyłam ;) Masz dobre oko :razz: :evil_lol: kamila-dog napisał(a):No to tak jak u mnie :roll: Dlatego wierce tz'towi dziure w brzuchu zeby auto kupil bo chce w wakacje z Lala do pl jechac :placz: Wierć, wierć ;-)) No dobra ja własnie uciekam, zmiana planów do ręki jednak torba powędruje,ale z laptopikiem ;-)) Tak więc postaram się o duzo fajnych zdjęć, a kto wie czy czegoś nie wykombinuje w Photshopie ;-)) Quote
LAZY Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 No to szybciukto rób uzytek z laptoka i czekam na fotki! Quote
jo-jo Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 LAZY napisał(a):No to szybciukto rób uzytek z laptoka i czekam na fotki! Taura napisał(a):Czekam na fotki!! :loveu: Wróciłam, wróciłam ale bez fotek :placz: Aparat naładowany na full, z łądowareczką i cały inny sprzęt a tu pogoda do kitu była :(, cały czas mokro ale przynajmniej ciepło było... Tak węc bardzo przepraszam, Wybaczcie :shake: Ogólnie potrzebuje chyba jakiegoś wyjazdu gdzie trzy dni moge tylko leżeć, coraz bardziej mój organizm się "przegrzewa" 3 tygodnie z rozregulowanym snem, tygodnie rozszerzone z samą biologią i chemią praktycznie... Do tego stres przed projektami, a co więcej zaczęło się u mnie odliczanie do porodu Ciukoskiej :smhair2: Tak więc moi Drodzy do planowanego terminu czyli 15 stycznia zostało nam już tylko 6 dni! Quote
jo-jo Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 simbik napisał(a):I co z niedzielnym Dogowiskiem:roll: ?? Myśle że jeżeli Ciuk nie zacznie rodzić to jesteśmy za ;-)) Nie no ale umówmy się wstępnie, na którą byście dojechali?? "Zima?? Nie to zdecydowanie wiosna :evil_lol: " Dobry Wieczór Moi Drodzy :hand: Quote
LAZY Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Dobry wieczór! Piękna klata Jojeczku:loveu: Quote
Kamila Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Caly Jojeczek piekny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
jo-jo Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 LAZY napisał(a):Dobry wieczór! Piękna klata Jojeczku:loveu: Witaj Paulinko :multi: Dziękujemy :oops: :loveu: kamila-dog napisał(a):Caly Jojeczek piekny :loveu: :loveu: :loveu: :oops: :oops: Jojeczek Dziękuję :) A ja mam dobrą wiadomość, nareszcie mój aparat dał z siebie wszystko dzisiaj na spacerku i myśle że jeszcze jakaś foteczka się znajdzei ;-)) Za to drugi aparat focił dzisiaj 7 tygodniowe maluszki :loveu: A nam,znaczy Ciuce do terminu zostały 4 dni, ale nie wykluczone że rozsypka nastąpi wcześniej, a ja w miedzy czasie dostane Zawału :shake: Quote
PIKA Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 jo-jo napisał(a): A nam,znaczy Ciuce do terminu zostały 4 dni, ale nie wykluczone że rozsypka nastąpi wcześniej, a ja w miedzy czasie dostane Zawału :shake: nie tylko Ty :evil_lol: a bedzie w niedziele dogowisko? :razz: Quote
Kamila Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 jo-jo napisał(a):Witaj Paulinko :multi: Dziękujemy :oops: :loveu: :oops: :oops: Jojeczek Dziękuję :) A ja mam dobrą wiadomość, nareszcie mój aparat dał z siebie wszystko dzisiaj na spacerku i myśle że jeszcze jakaś foteczka się znajdzei ;-)) Za to drugi aparat focił dzisiaj 7 tygodniowe maluszki :loveu: A nam,znaczy Ciuce do terminu zostały 4 dni, ale nie wykluczone że rozsypka nastąpi wcześniej, a ja w miedzy czasie dostane Zawału :shake: A mozna prosic foteczki? :cool3: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 PIKA napisał(a):nie tylko Ty :evil_lol: a bedzie w niedziele dogowisko? :razz: Kochana, jak mnie Monia przestanie straszyc to moze Zawału mi oszczędzi, ale jak przed chwilą zadzowniłą i mówi "Jeszcze nie rodzimy" to mnei aż zmroziło, bo zrozumiałam że to JUŻ rodzimy :shake: A co dogowiska to już sama nie wiem, przecież jak ta zaraz zacznie rodzić to ja na weekend się wyprowadzam na Mokotów... Simbik może lepiej umówmy się na przyszły weekend?? Bo ja chyba w ten z wiadomych przyczyn nie dam rady... Przeperaszam:oops: kamila-dog napisał(a):A mozna prosic foteczki? :cool3: :evil_lol: Jak Oli się zgodzi to dlaczego by nie ;-)) Quote
simbik Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Może być przyszły :lol: , tymbardziej, że z Koreczkiem nie najlepiej, a jego też bardzo chcielibyśmy zobaczyć :lol: . Quote
jo-jo Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 simbik napisał(a):Może być przyszły :lol: , tymbardziej, że z Koreczkiem nie najlepiej, a jego też bardzo chcielibyśmy zobaczyć :lol: . Tp super, nie chce żebyście jechali kawał drogi po to żeby tylk się przejechać, za tydzień Koreczka weźmiemy i pobiegamy :) Wtedy juz napewno będzie czas i spokój :) Quote
malawaszka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 olcha napisał(a): To moje buty :roflt: musiałam się tym z wami podzielić ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bystre oko :evil_lol: Jojki witajcie :loveu: Quote
PIKA Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 jo-jo napisał(a):Tp super, nie chce żebyście jechali kawał drogi po to żeby tylk się przejechać, za tydzień Koreczka weźmiemy i pobiegamy :) Wtedy juz napewno będzie czas i spokój :) a czy ja się będe mogla dołaczyć z moim owlosionym dogiem? :oops::evil_lol: Quote
jo-jo Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 malawaszka napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bystre oko :evil_lol: Jojki witajcie :loveu: Witaj Waszeczko :loveu: Quote
Recommended Posts