bellatriks Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Oj, Klaudia, ale mialas przezycia:D buziaki dla Jojka :buzi: Quote
Kamila Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 No to gratuluje bo jest czego :multi: :loveu: :evil_lol: A beda jakies foteczki?:lol: Quote
haska_12 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Gratuluje !!! :evil_lol: :multi: :evil_lol: A jednak nie było tak źle :razz: Quote
jo-jo Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Dzięki Wszystkim!!! kamila-dog napisał(a):No to gratuluje bo jest czego :multi: :loveu: :evil_lol: A beda jakies foteczki?:lol: Fotki? Hmm z ringu nic ciekawego (mam nadzieje że mnie reszta fotografów dopełni :) ) Ale za to mam fotki prosto z Włoch od mojego dziecka MADERKI :loveu: , a 20 minut temu dostałam fotki od drugiego zdjęcia MALAGI :loveu: Więc mam co dzisiaj robic :shake: :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Wielkie gratulacje dla Jojka :multi: :multi: :multi: :multi: Klaudia może zmień tytuł galerii :cool3: bo ja ciągle trafić tu nie moge :placz: :placz: Quote
Maga100 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Witaj, Jojku, wspaniała wycieczka! (mam na myśli Hong-Kong, nie Poznań :evil_lol: ). Blokowiska mnie przeraziły :shock: Mieszkać tam - za nic :shake: Quote
Teklunia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Brawo Jojki :) A jak przebiegło spotkanie z potomkiem? ;) Quote
jo-jo Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Teklunia napisał(a):Brawo Jojki :) A jak przebiegło spotkanie z potomkiem? ;) Dzięki :multi: Spotkanko Bardzo Spokojne i piękny był widok gdzie Tatuś leżał obok synka :loveu: A zaraz Wam przedstawie dwa dorastające Pannice, które chyba jeszcze pamiętaciie :loveu: Quote
bellatriks Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 jo-jo napisał(a):Dzięki :multi: Spotkanko Bardzo Spokojne i piękny był widok gdzie Tatuś leżał obok synka :loveu: A zaraz Wam przedstawie dwa dorastające Pannice, które chyba jeszcze pamiętaciie :loveu: no przedstawiaj, przedstawiaj:cool3: Quote
Pysia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Witaj Jojeczku :loveu:Wspaniały debiut Jojka na światówce :multi::multi::multi: Super :multi::multi::multi: Teraz czekam na fotki dzieciaków ;) Kiedy w końcu przyjedziesz zabrać te dwie psiamacie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Kiedy?? Hmm no ja mogłabym nawet zaraz je przyjąć:evil_lol: A więc zacznijmy od Maurycego i zaległych zdjęć z Klubu ;-) Quote
Pysia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 jo-jo napisał(a):Kiedy?? Hmm no ja mogłabym nawet zaraz je przyjąć:evil_lol: A więc zacznijmy od Maurycego i zaległych zdjęć z Klubu ;-) Łał !! Ale klata :crazyeye: No to przyjeżdżaj :diabloti: Quote
jo-jo Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Pysia napisał(a):Łał !! Ale klata :crazyeye: No to przyjeżdżaj :diabloti: Maleństwo moje :loveu: Jak znajde tylko transport to będę u Ciebie Teraz pokaże prosto z Włoch Maderkę :loveu: Quote
Hanna R. Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Cześć Jojki ! Jestem pod wrażeniem ! Przede wszystkim Twoich zdolności literackich. Opisy są świetne ! Ty mi musisz napisać, ile lat posiada dziewczynka Klaudia ??? A to jest poprost BOMBA : Quote
anetta Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Jojo, gratuluje :multi: Dzieciaczki...sama slodycz :loveu: Quote
jo-jo Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Cześć Jojki ! Jestem pod wrażeniem ! Przede wszystkim Twoich zdolności literackich. Opisy są świetne ! Ty mi musisz napisać, ile lat posiada dziewczynka Klaudia ??? A to jest poprost BOMBA : Dzięki:oops: Lepiej się nie pytaj.... anetta napisał(a):Jojo, gratuluje :multi: Dzieciaczki...sama slodycz :loveu: Dzięki :multi: To jeszcze na koniec Malaga, pomimo swojego młodziutkiego wieku (5 miesięcy) już wygląda jak dama :loveu: Ma też kolegów: Lubi pomiegać przy płocie: A tak po za tym to uwielbia szaleć :loveu: Quote
zolly Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 ehh.. już tak długo was odwiedzam, ale jakoś tak marnie z tym moim komentowaniem co nie znaczy że nie wzdycham przed monitorem i nie wydobywam z siebie najróżniejszych och'ów i ach'ów ;) Przefajny ten Twój Jojek :loveu: i inne wilekoludy przewijające się tu też są bombowe :cool3: Quote
Pysia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Patka napisał(a):ale cudna panienka Potwierdzam :loveu: To moja ulubienica :loveu: Quote
Alicja Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 :multi::multi::multi:Brawo Jojeczku Wiwat Klaudia ...ja to bym chyba na zawał zeszła :cool3:stojąc na ringu na światówce;) Jakie maluszki cudne:loveu::loveu::loveu:a tu moje miodzio Quote
jo-jo Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 zolly napisał(a):ehh.. już tak długo was odwiedzam, ale jakoś tak marnie z tym moim komentowaniem co nie znaczy że nie wzdycham przed monitorem i nie wydobywam z siebie najróżniejszych och'ów i ach'ów ;) Przefajny ten Twój Jojek :loveu: i inne wilekoludy przewijające się tu też są bombowe :cool3: Dzięki:loveu: Patka napisał(a):ale cudna panienka Dzięki :loveu: Cześć Patka!:multi: Pysia napisał(a):Potwierdzam :loveu: To moja ulubienica :loveu: Hihi postaram się o więcej ulubienicy ale ciesze się nawet z takiej ilości fotek ;-)))) Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:Brawo Jojeczku Wiwat Klaudia ...ja to bym chyba na zawał zeszła :cool3:stojąc na ringu na światówce;) Jakie maluszki cudne:loveu::loveu::loveu:a tu moje miodzio Cześć Alu :multi: Jojeczek Dziękuje, a mi zawał przesunał się o koleny tydzień, Rozumiem że widzimy się w Kielcach :razz: Pysiu jedziesz? Quote
anea Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Jojkowie osiagnieć gratuluje :) prezentował sie cudnie aaaa jeśli chodzi o to cudo ZAKOCHALAM SIĘ!!! Quote
Hanna R. Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 jo-jo napisał(a):Dzięki:oops: Lepiej się nie pytaj.... A to DLACZEGO, Moje Dziecko ? Dlaczego ??? Odpowiadać proszę - tylko MIGIEM ! Quote
beria Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 jo-jo napisał(a): Czy zdjęcia Madery i Maurycego były robione wcześniej, czy Malaga tak dorośle wygląda :razz: Ona jest przepiękna :loveu: Niby szczeniaczek, ale już taka dostojna i poważna :loveu: Istotnie wygląda jak prawdziwa dama :loveu: Quote
Recommended Posts