Viz Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Małgoś napisał(a): To ja się wypowiadam - mnie nie przeszkadza. Moje stwory i tak każdą babę dla przeszkódek porzucą. Jak tylko nie będą musiały z cieknącą suką być w jednym pokoju, to nie ma sprawy. Dokładnie tak :) Ja się zgłosiłam, ale pewna jestem na 99% ;) Zawsze ten jeden procent pozostaje, bo rodzice są baaardzo zmienni :roll: Quote
Tiggy Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Sluchajcie, czytam, czytam, i ceny nie moge sie doczytac! :o :lol: Pojechalabym chetnie...nieletni moga? :P To do jutra pomysle.. :] Ale: 1. Afra nie lubi pawi :P 2. boje sie, ze bedzie miala cieczke... A jak zglosze, i w ostatniej chwili sie okaze, ze cieczke ma, to co wtedy? a ja mam urodziny wtedy :evilbat: i nie wiem jak moi znajomi i rodzina na to ze wole "z psami niz z nimi" - tak mi zawsze wypominaja :P Quote
Polna Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Tiggy moze pojechać suńka z cieczką ;) strona wcześniej Quote
Flaire Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Wojenka']Ojej,a dlaczego zgłoszenia sa tylko do 11 listopada? :cry: Zanim my się namyślimy...,dowiemy czy mamy transport... :roll: Przecież do Sylwestra kupa czasu... :oops: [quote name='Wojenka']A co z cenami? Wojenka, to będą zawody w hali. Za halę trzeba będzie coś zapłacić, a ile - dowie się belgunia jak tam pojedzie w ten weekend, przecież o tym pisała. Ale nawet to nie wyjaśni, jakie będą koszty uczestnictwa dopóki nie będzie wiadomo, ile osób się zgłosi, bo koszt wynajęcia hali to jeden z kosztów, którym podzielą się zawodnicy. :roll: Dodatkowo, jeśli chcesz znaleźć nocleg na Sylwestra, to trzeba rezerwować z góry, bo to jednak jest dosyć popularny czas na pobyty w hotelach itp. Wydaje mi się, że zbliża się ostatni na to gwizdek. Co oczywiście niekoniecznie znaczy, że nie będzie żadnej możliwości zgłosić się później - choć pewnie będziesz sobie musiała załatwić nocleg na własną rękę. Quote
Wojenka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Hmm,a jeśli wstępnie się zgłoszę...?Szanse na moj przyjazd są 50/50. Muszę uporać się z: 1.Załatwieniem dojazdu-czy ktoś mógłby nas ewentualnie zabrać z Warszawy?1 albo 2 osoby + 1 albo 2 psy. 2.Zrobieniem listy wydatków :cry: ,czyli czy mnie na to stać... :roll: Quote
blaira Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 JEDZIEMY!! nie wiem czy bede sama czy z TZ ale dwa psy jada ze mna tak czy siak. Bardzo fajny pomysl...kurcze ale gdzie my sie wszyscy pomiescimy :) :wink: Quote
belgunia Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Wojenka napisał(a):Hmm,a jeśli wstępnie się zgłoszę...?Szanse na moj przyjazd są 50/50. Muszę uporać się z: 1.Załatwieniem dojazdu-czy ktoś mógłby nas ewentualnie zabrać z Warszawy?1 albo 2 osoby + 1 albo 2 psy. 2.Zrobieniem listy wydatków :cry: ,czyli czy mnie na to stać... :roll: Ludziska, spokojnie:) Dowiem się wszystkiego, ale muszę wiedzieć ile będzie około ludzi żeby policzyć ile na głowe przypada za halę itp wydatki, rozumiemy? :) A dowiem się dopiero w niedzielę!!! Cierpliwości:) Dlatego napiszę może w podpisie "wstępne zgloszenia", żeby wszyscy nie denerwowali się tak mocno:) OK:) JASNE?:) Pozdrawiam Hmm ja też nie mogę się doczekać:) Quote
Małgoś Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='blaira']JEDZIEMY!! Hurra! [quote name='blaira']kurcze ale gdzie my sie wszyscy pomiescimy :) :wink: Sporo pokoi, duża ujeżdżalnia, kilka stajni... Jakoś to będzie. Najwyżej będziemy się bardzo blisko integrować :lol: Quote
blaira Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Sluchajcie chcialam troche Belguni ulatwic sprawe i tak wstpenie wpisalam osoby ktore sie zglosily tu na forum ze jada...za pomylki liczbo psow czy osob towarzyszacych przepraszam ale to i tak sie zmieni. Osob niektorych nie wpisalam bo nie oglosily sie czy jada czy nie wiec lepiej dopisac. WSTEPNE ZGLOSZENIA lista osob chetnych: Belgunia Ty oczywiscie bedziesz wiec Cie nie wpisuje bo to Ty sie zajmujesz wszystkim. 1) Flaire + 1pies 2)Mokka +2 psy 3)Patiszon+2 psy 4)Parsonrk+ l.mn. psow :lol: 5)Polna+1 pies 6)Dorotak+ nie wiem ile noznych wpisac :lol: 7)Viz+ os.tow.+1 pies 8)Wind + TZ + 1 pies 9) TuathaDea+TZ(?)+2 psy 10)Małgoś (hmmm jeju u nawet nie wiem kogo wpisywac napewno TZ , dziecko(?) i ktore psy :lol: ale domyslam sie ze beda 2 psy ;) 11)Ajrisz+1pies 12)Davie+l.mn psow 13)Magda i Saga+1 pies 14)Sajo+l.mn psow 15)Niuka+3 psy 16)Anulka+1 pies 17)Wojenka+os.tow+2 psy 18)Blaira+TZ (?)+2 psy Quote
belgunia Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Właśnie też robie listę:) oK, dzięki:) niech każdy popatrzy czy jest na niej, ok? I tak bedziemy musieli uzupełnić ostro te zgloszenia o nastepujące dane w takiej kolejności: 1. Imię i nazwisko przewodnika + ilośc osób towarzyszących ew. czy są dzieci 2. Klub 3. telefon kontaktowy 4. Imię psa 5. Rasa 6. Wiek psa - dla szczeniaków podac prosze dokładnie ile mają miesięcy 7. Wzrost psa w kłębie 8. Zaawansowanie Planowane konkurencje będą podane później. Może jak macie chcwilkę czasu, proszę podajcie mi te dokładniejsze dane :) Quote
Ajrisz Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 No przecie napisałam, ze nie będzie przeciwwskazań Weźmiesz ręcznik i sunia będzie startowała na końcu z ręcznika. Co za problem? Dorota Dzieki Ci dobra Kobieto!!! I dzieki tym, ktorzy zgadzaja sie na obecnosc suk z cieczka! Kurcze, bo ja chce bardzo jechac, od wczoraj nie spie, wlasnie przez to cholerstwo, ktore wypada akurat na grudzien! :-? No, ale jak mozna, to bedziemy! Belgunia, wyslalam nasze zgloszenia, mam nadzieje, ze to doszlo. Z Lodzi na razie jada trzy < i chyba jedna towarzyszaca > osoby, plus trzy psy. Quote
Polna Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Ajrisz, zmieszcze sie w samochodzie (jedzie ktos autkiem z for fun) w ogóle kto jedzie z Łodzi ? Quote
belgunia Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Prosze spojrzeć i ew. podesłac do mnie uzupełnione dane OK:)? http://www.agility-psi-sport.strefa.pltesty.strefa.pl/sylwester.htm Quote
Ajrisz Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Ajrisz, zmieszcze sie w samochodzie (jedzie ktos autkiem z for fun) w ogóle kto jedzie z Łodzi ? Nie wiem, u Piotrka raczej niet, bo on zabiera osoby towarzyszace. Holka nie jedzie, chyba ze Tysonowa zabiora rodzice, ale to musisz z nia rozmawiac. :) Quote
blaira Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='belgunia']Prosze spojrzeć i ew. podesłac do mnie uzupełnione dane OK:)? http://www.agility-psi-sport.strefa.pltesty.strefa.pl/sylwester.htm Nie wiem do jakiej klasy zapisac Rike...niby cwiczymy troche jednak niektore elementy ma bardzo slabo opanowane(slalom czy tez kolo)ale z drugiej strony ehhh sama nie wiem. Quote
Klaudia:-) Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Ja niestety nie mogę :-(, chociaż bardzo bardzo chce 1Mika będzie miała cieczke i panicznie boi się strzałów 2 wyjeżdżam w góry Quote
Ania i Salma Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 My już sie zgłosiłyśmy :D Choć nie wiem jak bedzie z dojazdem, bo z Wrocławia to jednak kawałek drogi :( Moze ktoś nas przygarnie :wink: Quote
Flaire Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 No nie, no! :lol: :lol: :lol: :lol: Zobaczcie na listę psów. Znajdziecie na niej BŁYSKAWICĘ!!!!! Misia jest niesamowicie dumna! :lol: :lol: :lol: :lol: To na pewno doda jej skrzydeł! :angel: Quote
Ania i Salma Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Aha, jak bedziecie cos kombinować z noclegami to dajcie znać, bo ja taka niekumata jestem z rezerwacją :lol: Quote
Ajrisz Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 wyjeżdżam w góry Nooo... Klaudia wstyd! Ja specjalnie deske przelozylam na inny termin, a tu prosze, jakies gory wymyslaja! Lah! Niedobrze! 8) Quote
Flaire Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Klaudia:-) napisał(a):2 wyjeżdżam w góryWszystkie góry będą wtedy w Ciechocinku! :D I wszystkie psy będą je pięknie pokonywać. :D Quote
saJo Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Dla tych, co boja sie ze suki im sie rozcieczkuja na sylwestra: kupcie w zoologicznym tabletki z chlorofilem i zacznijcie podawac tydzien przed sylwestrem. Jak pies nie napatoczy sie na tylek waszej suki, to nie zorientuje sie ze ona cieczkow. Quote
Klaudia:-) Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Chciałam nie pojechać,ale rodzice się nie zgadzają. Niestety. Martyna dobrze wiesz,że jak bym mogła to bym nie pojechała. A tak tylko mogę za was trzymać kciuki. I spróbuj nie powiadomić mnie o wynikach zawodów,jak tylko je ogłoszą. Quote
Wind Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Widze, ze chetnych nam przybywa :-) I SUPER :D :D :D Bardzo sie ciesze! :D :D :D Nie ma to jak aktywnie zakonczyc i rozpoczac rok :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts