Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PATIszon napisał(a):
Flaire napisał(a):
Davie napisał(a):
My będziemy! :D :D
Jiiii haaaa! :D :lol:

Ja tam sie nie ciesze...znow sie bede musiala kamuflowac z piwem :niewiem:

Oj, to sylwek będzie :roll:, więc w drodze wyjątku udam że nie widzę... Ale co do Nowego Roku to już nie obiecuję! :evilbat: :wink:

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Robull napisał(a):
Bieg z pełną szampanką w dłoni i wygrywa ten, co ma na mecie najcięcej kropel na jej dnie :lol:
Przewiduję w tej konkurencji same detki! :lol:

Posted

Robull napisał(a):
Bieg z pełną szampanką w dłoni i wygrywa ten, co ma na mecie najcięcej kropel na jej dnie :lol:

No nie pójdę spać chyba:)
świetne pomysły:)!!!
dawać więcej!!!
Ja naprawdę idę już...
dobranoc:)

Posted

No, Dorota, rozpętałaś niezłą aferę :D
Zaczynam się zastanawiać, czy w całym Ciechocinku będzie tyle miejsc noclegowych 8)

No i niech ktoś teraz spróbuje zakwestionować zasadność organizowania zawodów nieoficjalnych :P

Posted

Jezeli w debiutach beda niskie plotki(tak nie wiecej nniz 45 cm dla L)to ja sie zglaszam z Whisky :)
Jak bedzie wyzsza to sie zglaszam jako kibic, bo bez psow nawet w sylwestra nigdzie sie nnie ruszam, a tu cos czuje kroi sie fajna imprezka :)

Posted

saJo napisał(a):
Jezeli w debiutach beda niskie plotki(tak nie wiecej nniz 45 cm dla L)to ja sie zglaszam z Whisky :)
saJo - jak płotki w L za wysokie, to się przebiegniesz na płotkach M - co to za problem? Ja tak miałam zrobić z Misią gdy miałam nadzieję, że jest w ciąży. :D

Posted

hmmmm
Ale on jest przeciez za wysoki na M??!!
No chyba ze poza konkurencja, ale to na pewno. Przeciez to byloby podle z mojej strony jechac gdzies z nim, pokazac mu przeskody i nie pozolic biegac... :lol:

Posted

saJo napisał(a):
hmmmm
Ale on jest przeciez za wysoki na M??!!
No chyba ze poza konkurencja, ale to na pewno.
A co Ci konkurencja? Możesz być w klasie sama z sobą. :D I tak będziesz miała wynik. :D

Posted

my tez! my tez! <z histeria w glosie>

to mi sie marzylo! <juz sie slini>

polaczenie dwoch przyjemnosci - szampan i bieganie z psami! :drinking:

Dorotko kochana! normalnie wielkie DZIA za takie imprezy! <mniam>

a pawi postaramy sie nie zjesc :roll:

ps: od nas min 3 psy - tak to liczmy ;P

Posted

Dopiero przeczytalam caly topik, wiec:

primo: sie zglaszam z dwoma qndlami, jezeli jak pisalam plotki w debiutach nie beda zbyt wysokie to mozemy startowac z Whisky (tylko sie nie przerazcie sposobu biegania tej pierdoly :lol: ), jak nie to tylko bedziemy kibicowac i pobiegamy poza konkurencja.
secundo: jestesmy chetni na rozstawienie namiociku w ujezdzalni
po trzecie podoba mi sie pomysl biegania z lampka szampana:D
po czwarte: (lacine trzeba powtorzyc :oops: ): o jakim spaniu wy mowicie!!!! ?????

Posted

saJo napisał(a):
Bieg dla sprawnego inaczej...
Na obniżone przeszkody w L-kach już się również zgłosił Leon Zawałowiec, chociaż on to raczej nie w debiutach. :wink: Więc nie bój, nie bój, nie jesteś sama. :D

Posted

saJo napisał(a):
po czwarte: (lacine trzeba powtorzyc :oops: ): o jakim spaniu wy mowicie!!!! ?????

No wiesz, Dorota przewiduje również zawody noworoczne :roll: To te 2-3 godzinki nad ranem dobrze byłoby się gdzieś przyłożyć :lol:

Posted

Właśnie sprawdziłam ilu km trasę mam do Ciechocinka ;)
Mam około 200 km :) Wiec na 99% bede :D
Ja + jamniczek krotkowlosy Teddy ;)

A jesli chodzi o nocleg to Teddy i tak nie da mi zasnac, wiec pospie w samochodzie w drodze powrotnej ;)

Posted

Bardzo sie cieszę, że chętnych jest co niemara!!!
Jak dla mnie bomba!
Coś Południe Polski nawala, oj nawala...
:)
Prosze podawac w zgłoszeniu ile psów i na jakim poziomie zaawansowania (szczeniak - do 6 m, debiutant, początkujący, zaawansowany) oraz wiek psa i wzrost oraz ile osób łącznie w tym ile zawodników startujących w tych zawodach przyjedzie, OK:)?

Pozdrawiam
Dorota