tamer Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Wind napisał(a):tamer napisał(a):Wind napisał(a): W sumie to jakos trudno mi sobie wyobrazic mojego Marka (wzrost 198 cm) biegajacego z Majka (24 cm w klebie) :lol: :lol: :lol: Spoko spoko, właśnie będzie świetna okazja żeby to przetestować 8) Blagam ... tylko nie po toastach 8) :lol: Mogloby byc dla psa malo bezpiecznie :wink: Kochana, Majeczkę też znieczulimy :) Quote
PARSONRK Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 tamer napisał(a):Wind napisał(a):tamer napisał(a):Wind napisał(a): W sumie to jakos trudno mi sobie wyobrazic mojego Marka (wzrost 198 cm) biegajacego z Majka (24 cm w klebie) :lol: :lol: :lol: Spoko spoko, właśnie będzie świetna okazja żeby to przetestować 8) Blagam ... tylko nie po toastach 8) :lol: Mogloby byc dla psa malo bezpiecznie :wink: Kochana, Majeczkę też znieczulimy :) O to może być niebezpieczne :lol: a psina ABS-y ma ? Dobrze się drogi trzyma ? Quote
PATIszon Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Wind'][quote name='PARSONRK'] To może cysternę ? Pati sie ucieszy :krolik: :B-fly: Quote
PATIszon Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='PARSONRK'][quote name='Wind'][quote name='PARSONRK'] To może cysternę ? Pati sie ucieszy :krolik: :B-fly: Dla niej pifka - w Poznaniu nie dali jej popić ( czepiali się nie wiem czemu :roll: ) Ja tez nie wiem, czemu ONI :evilbat: sie mnie czepiali Quote
Wind Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='PATIszon'][quote name='Wind'][quote name='PARSONRK'] To może cysternę ? Pati sie ucieszy :krolik: :B-fly: Pati, Ostra z Ciebie kobieta ... :D :D :D A to wszystko przez to, ze Ty nie lubisz piffka, tylko czerwone cierpkie winko i folie serow :lol: :lol: :lol: A teraz zagadka: co na spontanicznych imprezach fotografow sluzy za kieliszek do drinkow? I jak to jest powszechnie nazywane? Quote
belgunia Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 bede strzelała: czarne pudełko od filmów? hm moze filmówka? :) Quote
PATIszon Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 belgunia napisał(a):bede strzelała: czarne pudełko od filmów? hm moze filmówka? :) To nie ten rocznik! Ja bym stawiala na futeral od aparatu :roll: Quote
Wind Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='belgunia']bede strzelała: czarne pudełko od filmów? hm moze filmówka? :) BINGO! Widze, ze kolezanka obeznana z tfforczym swiatkiem ;) A nazywamy ja nie "filmowka" tylko Ilfordka. Niestety w dobie cyfry, coraz mniej takich imprez bo przeca z gwinta pic nie beda :lol: :lol: :lol: Quote
betty_labrador Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 to cos co sie nakrywa na obiektyw? :) Quote
Wind Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Ale pomyslcie jak grzecznie brzmia toasty: "no to jak, po Ilfordce?" :lol: :lol: :lol: Quote
belgunia Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 No coś Ty?? Zgadłam???:) tak mi wpadło do glowy a swiata fotografów to nie znam, bom w ciemni siadywała sama po nocach kiedyś...:) Quote
betty_labrador Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 oj spoznilam sie z odpowiedzia :) Quote
Wind Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 belgunia, Eeee tam ... swiata mozesz nie znac, ale widac na pierwszy rzut oka, zes w imprezach i stolowych zastawach obeznana :lol: Quote
PATIszon Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 A co to takiego to pudelko od filmow? :o Od takich normalnych negatywow? :roll: Quote
Wind Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 PATIszon napisał(a):A co to takiego to pudelko od filmow? :o Od takich normalnych negatywow? :roll: Pati, Dziecko wspolczesnych matryc ... :lol: No pewnie, ze tak ... to cos takiego plastikowego do przechowywania negatywow :-) Quote
belgunia Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 PATIszon napisał(a):A co to takiego to pudelko od filmow? :o Od takich normalnych negatywow? :roll: No tak, pasuje rozmiarem do małego kileiszka zdaje sie, ale jak z tego smakuje napój trunkowy? Nie wiem:) Quote
PARSONRK Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 belgunia napisał(a):PATIszon napisał(a):A co to takiego to pudelko od filmow? :o Od takich normalnych negatywow? :roll: No tak, pasuje rozmiarem do małego kileiszka zdaje sie, ale jak z tego smakuje napój trunkowy? Nie wiem:) Pewno się niedługo dowiesz :lol: Quote
PATIszon Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Wind napisał(a):PATIszon napisał(a):A co to takiego to pudelko od filmow? :o Od takich normalnych negatywow? :roll: Pati, Dziecko wspolczesnych matryc ... :lol: No pewnie, ze tak ... to cos takiego plastikowego do przechowywania negatywow :-) Nie no to mnie zmylilas! Ja myslam, ze Ty mowisz o wspolczesnych, a nie zamierzchlych czasach... :drinking: Quote
PATIszon Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='belgunia'][quote name='PATIszon']A co to takiego to pudelko od filmow? :o Od takich normalnych negatywow? :roll: No tak, pasuje rozmiarem do małego kileiszka zdaje sie, ale jak z tego smakuje napój trunkowy? Nie wiem:) Ja wiem tylko jak smakuje wywolywacztaki lekko slodkawy byl, ale trunki wysokoprocentowe...nigdy :nono: Quote
belgunia Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 [quote name='PATIszon'][quote name='belgunia'][quote name='PATIszon']A co to takiego to pudelko od filmow? :o Od takich normalnych negatywow? :roll: No tak, pasuje rozmiarem do małego kileiszka zdaje sie, ale jak z tego smakuje napój trunkowy? Nie wiem:) Ja wiem tylko jak smakuje wywolywacztaki lekko slodkawy byl, ale trunki wysokoprocentowe...nigdy :nono: eee, utrwalacz jest jeszcze lepszy:) Quote
PATIszon Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 belgunia napisał(a): eee, utrwalacz jest jeszcze lepszy:) A pamietasz takie ustrojstwo co sie nazywalo "koreks" bodajze? Ile to sie trzeba bylo nameczyc , zeby nawinac te nagatywy na to badziewie... :wallbash: Quote
Wind Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 O nie! Ani utrwalacz, ani wywolywacz! Od samego wachania mam wysypke i zapalenie spojowek ... A moze to dlatego, ze nie degustowalam, co? :hmmmm: :lol: Quote
Wind Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 PATIszon napisał(a):belgunia napisał(a): eee, utrwalacz jest jeszcze lepszy:) A pamietasz takie ustrojstwo co sie nazywalo "koreks" bodajze? Ile to sie trzeba bylo nameczyc , zeby nawinac te nagatywy na to badziewie... :wallbash: Jezeli ktos mial koreks Krokusa to owszem. Ale przy zagramanicznych modelach to mig i juz nawiniety :-) Quote
belgunia Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 PATIszon napisał(a):belgunia napisał(a): eee, utrwalacz jest jeszcze lepszy:) A pamietasz takie ustrojstwo co sie nazywalo "koreks" bodajze? Ile to sie trzeba bylo nameczyc , zeby nawinac te nagatywy na to badziewie... :wallbash: Mam jeszcze chyba gdzie w garażu:) A nawijałam pod kocami, eehhh to były czasy;) ....I ten piękny (fuj) zapach formalinki:) Quote
Recommended Posts