Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wind napisał(a):
tamer napisał(a):
Wind napisał(a):

W sumie to jakos trudno mi sobie wyobrazic mojego Marka (wzrost 198 cm) biegajacego z Majka (24 cm w klebie) :lol: :lol: :lol:

Spoko spoko, właśnie będzie świetna okazja żeby to przetestować 8)

Blagam ... tylko nie po toastach 8) :lol: Mogloby byc dla psa malo bezpiecznie :wink:

Kochana, Majeczkę też znieczulimy :)

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tamer napisał(a):
Wind napisał(a):
tamer napisał(a):
Wind napisał(a):

W sumie to jakos trudno mi sobie wyobrazic mojego Marka (wzrost 198 cm) biegajacego z Majka (24 cm w klebie) :lol: :lol: :lol:

Spoko spoko, właśnie będzie świetna okazja żeby to przetestować 8)

Blagam ... tylko nie po toastach 8) :lol: Mogloby byc dla psa malo bezpiecznie :wink:

Kochana, Majeczkę też znieczulimy :)

O to może być niebezpieczne :lol: a psina ABS-y ma ? Dobrze się drogi trzyma ?

Posted

[quote name='PARSONRK'][quote name='Wind'][quote name='PARSONRK']
To może cysternę ?

Pati sie ucieszy :krolik: :B-fly:
Dla niej pifka - w Poznaniu nie dali jej popić ( czepiali się nie wiem czemu :roll: )

Ja tez nie wiem, czemu ONI :evilbat: sie mnie czepiali

Posted

[quote name='PATIszon'][quote name='Wind'][quote name='PARSONRK']
To może cysternę ?

Pati sie ucieszy :krolik: :B-fly:

Pati,

Ostra z Ciebie kobieta ... :D :D :D A to wszystko przez to, ze Ty nie lubisz piffka, tylko czerwone cierpkie winko i folie serow :lol: :lol: :lol:

A teraz zagadka: co na spontanicznych imprezach fotografow sluzy za kieliszek do drinkow? I jak to jest powszechnie nazywane?

Posted

[quote name='belgunia']bede strzelała:
czarne pudełko od filmów? hm moze filmówka?
:)

BINGO!

Widze, ze kolezanka obeznana z tfforczym swiatkiem ;)

A nazywamy ja nie "filmowka" tylko Ilfordka. Niestety w dobie cyfry, coraz mniej takich imprez bo przeca z gwinta pic nie beda :lol: :lol: :lol:

Posted

PATIszon napisał(a):
A co to takiego to pudelko od filmow? :o
Od takich normalnych negatywow? :roll:

Pati,

Dziecko wspolczesnych matryc ... :lol: No pewnie, ze tak ... to cos takiego plastikowego do przechowywania negatywow :-)

Posted

PATIszon napisał(a):

No tak, pasuje rozmiarem do małego kileiszka zdaje sie, ale jak z tego smakuje napój trunkowy? Nie wiem:)

Posted

belgunia napisał(a):
PATIszon napisał(a):

No tak, pasuje rozmiarem do małego kileiszka zdaje sie, ale jak z tego smakuje napój trunkowy? Nie wiem:)

Pewno się niedługo dowiesz :lol:

Posted

Wind napisał(a):
PATIszon napisał(a):

Pati,

Dziecko wspolczesnych matryc ... :lol: No pewnie, ze tak ... to cos takiego plastikowego do przechowywania negatywow :-)

Nie no to mnie zmylilas!
Ja myslam, ze Ty mowisz o wspolczesnych, a nie zamierzchlych czasach... :drinking:

Posted

[quote name='belgunia'][quote name='PATIszon']A co to takiego to pudelko od filmow? :o

Ja wiem tylko jak smakuje wywolywacztaki lekko slodkawy byl, ale trunki wysokoprocentowe...nigdy :nono:

Posted

[quote name='PATIszon'][quote name='belgunia'][quote name='PATIszon']A co to takiego to pudelko od filmow? :o

Ja wiem tylko jak smakuje wywolywacztaki lekko slodkawy byl, ale trunki wysokoprocentowe...nigdy :nono:

eee, utrwalacz jest jeszcze lepszy:)

Posted

belgunia napisał(a):

A pamietasz takie ustrojstwo co sie nazywalo "koreks" bodajze?
Ile to sie trzeba bylo nameczyc , zeby nawinac te nagatywy na to badziewie... :wallbash:

Posted

O nie! Ani utrwalacz, ani wywolywacz! Od samego wachania mam wysypke i zapalenie spojowek ...
A moze to dlatego, ze nie degustowalam, co? :hmmmm: :lol:

Posted

PATIszon napisał(a):
belgunia napisał(a):

Ile to sie trzeba bylo nameczyc , zeby nawinac te nagatywy na to badziewie... :wallbash:

Jezeli ktos mial koreks Krokusa to owszem. Ale przy zagramanicznych modelach to mig i juz nawiniety :-)

Posted

PATIszon napisał(a):
belgunia napisał(a):

Mam jeszcze chyba gdzie w garażu:) A nawijałam pod kocami, eehhh to były czasy;)
....I ten piękny (fuj) zapach formalinki:)