belgunia Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [quote name='PATIszon'] Jasne! Czekamy z niecierpliwosciom!!! Jak chcesz to moge tam podjechac z Toba ktoregos dnia...? Malgos! jak super, ze bedziecie !!! :angel: OK, fajnie! To może jak będziecie u mnie w któryś dzień w weekend, to potem pojedziemy i zobaczymy tę ujeżdzalnie, co? Już się cieszę:) Mamy tyle do pobiegania...:) Quote
Wojenka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Haroszaja idea!! Ale nie wiem jak to bedzie z moim innym psem... :roll: Quote
belgunia Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Robull napisał(a):Dorcia, pomysł jest SUPER!!! :P Szkoda, że nie było takiej imprezy rok temu :cry: :cry: :cry: Jeszcze nie wiem, czy przyjedziemy, bo ze znajomymi z klubu mamy bawić się w tę noc w leśniczówce z dala od Warszawy i tech popieprzonych świrów, co strzelają bez opamietania ze wszystkiego. Poza tym w pierwszych dniach stycznia jedziemy dużą ikipą na zawody do Czech. Dam Ci znać na dniach... No, ja pamietam ten ubiegły Sylwester... :( :cry: OK, Postarajcie się! Mam nadzieję, że znajdziemy tam spokojny azyl dla naszych psów. Quote
PATIszon Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 belgunia napisał(a): OK, fajnie! To może jak będziecie u mnie w któryś dzień w weekend, to potem pojedziemy i zobaczymy tę ujeżdzalnie, co? Jasne. A czy wy cwiczycie w sobote? Bo jesli tak to moze wtedy bym wpadla, co? Quote
PATIszon Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Robull napisał(a): Szkoda, że nie było takiej imprezy rok temu . Pamietamy.... :( Quote
Małgoś Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='PATIszon'] Malgos! jak super, ze bedziecie !!! :angel: No! ja też się cieszę :D Moje kundle w łóżkach nie sypiają, więc z tym też nie mam problemu. A Tośka podrzucam rodzicom na wieś, bo on nawet przy strzałach z daleka umiera ze strachu. Quote
belgunia Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 PATIszon napisał(a): Jasne. A czy wy cwiczycie w sobote? Bo jesli tak to moze wtedy bym wpadla, co? Mam zamiar w piątek, sobotę i niedzielę poćwiczyć więc wpadajcie kiedy tylko możecie. Od 11 w górę. :) Zresztą każdego, kto jest chętny z nami "pomęczyć" się trochę, to też zapraszam:) Dorota Quote
PATIszon Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Małgoś napisał(a): A Tośka podrzucam rodzicom na wieś, bo on nawet przy strzałach z daleka umiera ze strachu. No z Kenii to raczej tez marny zawodnik bedzie...chyba, ze na Sedalinie :drinking: Quote
Flaire Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 PATIszon napisał(a):No z Kenii to raczej tez marny zawodnik bedzie...chyba, ze na Sedalinie :drinking:No to może należy ogłosić pierwsze zawody naćpanych psów. :D Małgoś, super! :D Zbiera się wspaniałe towarzystwo! :D Quote
dorotak Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 belgunia napisał(a):OK, fajnie! To może jak będziecie u mnie w któryś dzień w weekend, to potem pojedziemy i zobaczymy tę ujeżdzalnie, co? Zobaczcie :D Ja nie ukrywam, że zakaz spania psów w łóżkach trochę mnie ogranicza (właśnie odsprzedałam psie legowisko bo od roku nie było używane :roll: ). Ale jeśli ujeżdżalnia jest duża i jest szansa że będzie w niej panowała plusowa temperatura, to może będzie tam można postawić namiociki? Ewentualnie spać w pokoju na podłodze? Pomyślcie o tych "twardzielach" którzy śpią tylko przytuleni do pańci lub pańcia (dowolnego zresztą :evilbat: ) Quote
Robull Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 belgunia napisał(a):OK, Postarajcie się!Staramy się... juz gadaliśmy o tym, ale muszę jeszcze w weekend przedyskutować ze znajomymi tę leśniczówkę... Szczerze mówiąc, to wyniósłbym się w tej Warszawy na cały grudzień i pół stycznia :evil: Quote
Flaire Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 dorotak napisał(a):Ja nie ukrywam, że zakaz spania psów w łóżkach trochę mnie ogranicza (właśnie odsprzedałam psie legowisko bo od roku nie było używane :roll: ). dorotak, w najgorszym razie wedle preferencji w stajni lub w jakimś pensjonaciku i nie ma sprawy. :wink: I tak pewnie dużo nie pośpicie. :wink: Quote
PATIszon Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Tylko , ze trzeba sie zaczac spieszyc z organizacja miejsc, bo to juz niewiele czau zostalo. :roll: Quote
Ajrisz Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 I tak pewnie dużo nie pośpicie. No wlasnie! Spac?! W Sylwestra?! No ludzie... nie przesadzajmy! 8) Quote
Polna Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 wiecie jaką ochote mi narobiliscie :lol: teraz 2 miechy psa będe odzwyczajac 8) moze cos z tego wyjdzie, a będzie klasa debiutów prawda :D :o Quote
belgunia Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 dorotak napisał(a): Ale jeśli ujeżdżalnia jest duża i jest szansa że będzie w niej panowała plusowa temperatura, to może będzie tam można postawić namiociki? Ewentualnie spać w pokoju na podłodze? Pomyślcie o tych "twardzielach" którzy śpią tylko przytuleni do pańci lub pańcia (dowolnego zresztą :evilbat: ) Sprawdzimy jak z ogrzewaniem hali! OK! Są takie przytulanki, oj są:) I mnie ten namiocik, lub nawwet materac tylko w ujeżdżalni nawet się podoba, a niech tam, raz jeden taki Sylwester bedzie, to znaczy raz tylko będzie pierwszy, bo jak sama Pati już się wyraziła, to ma być "nowa świecka tradycja" :) Nie pośpimy długo, bo zawody będą dwudniowe!!! HA:) Dorota Quote
Flaire Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 belgunia napisał(a):Nie pośpimy długo, bo zawody będą dwudniowe!!Czyli, językiem nazwy tego sportu, "you snooze - you lose. " :wink: Quote
PATIszon Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 I tak zakonczymy stary i przywitamy Nowy Rok zawodami agility. Ah...jakie to symboliczne..... :angel: :drinking: Quote
Wind Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Dla bezpieczenstwa, psow oczywiscie, przed kazdym przebiegiem obowiazywal bedzie dmuch w sylwestrowego balona. Jak zawodnik bedzie w stanie dmuchnac to biegnie :lol: Quote
belgunia Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Wind napisał(a):Dla bezpieczenstwa, psow oczywiscie, przed kazdym przebiegiem obowiazywal bedzie dmuch w sylwestrowego balona. Jak zawodnik bedzie w stanie dmuchnac to biegnie :lol: Ja ze śmiechu nie będę mogła dmuchać:) Quote
PATIszon Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 belgunia napisał(a):Wind napisał(a):Dla bezpieczenstwa, psow oczywiscie, przed kazdym przebiegiem obowiazywal bedzie dmuch w sylwestrowego balona. Jak zawodnik bedzie w stanie dmuchnac to biegnie :lol: Ja ze śmiechu nie będę mogła dmuchać:) Sie nie martw! Dmuchne za Ciebie! :drinking: Quote
Polna Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 buhaha xD a ja nieletnia musze mieć zgode na kartce od rodziców na picie :lol: :roll: Quote
Wind Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Tych co nie beda mogli dmuchac zdegradujemy do podnoszenia tyczek i prowadzenia zawodnikow po torze ... bo kto to wie, jak z pamiecia bedzie ... a co dwie glowy to nie jedna :lol: Quote
belgunia Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 PATIszon napisał(a):belgunia napisał(a):Wind napisał(a):Dla bezpieczenstwa, psow oczywiscie, przed kazdym przebiegiem obowiazywal bedzie dmuch w sylwestrowego balona. Jak zawodnik bedzie w stanie dmuchnac to biegnie :lol: Ja ze śmiechu nie będę mogła dmuchać:) Sie nie martw! Dmuchne za Ciebie! :drinking: Oj Pati, mogę na Ciebie zawsze liczyć... To uratuje mnie od niechybnej klęski zapewne:) A przy okazji dziękuję Ci za ściganie mojego psa po torze w Poznaniu:) Dobrze Ci szło:) A niech to licho:) ten mój pies... :scared: Quote
Recommended Posts