Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PATIszon']
Jasne!
Czekamy z niecierpliwosciom!!!
Jak chcesz to moge tam podjechac z Toba ktoregos dnia...?
Malgos! jak super, ze bedziecie !!! :angel:

OK, fajnie! To może jak będziecie u mnie w któryś dzień w weekend, to potem pojedziemy i zobaczymy tę ujeżdzalnie, co?
Już się cieszę:)
Mamy tyle do pobiegania...:)

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Robull napisał(a):
Dorcia, pomysł jest SUPER!!! :P Szkoda, że nie było takiej imprezy rok temu :cry: :cry: :cry:
Jeszcze nie wiem, czy przyjedziemy, bo ze znajomymi z klubu mamy bawić się w tę noc w leśniczówce z dala od Warszawy i tech popieprzonych świrów, co strzelają bez opamietania ze wszystkiego. Poza tym w pierwszych dniach stycznia jedziemy dużą ikipą na zawody do Czech.
Dam Ci znać na dniach...

No, ja pamietam ten ubiegły Sylwester...
:( :cry:

OK, Postarajcie się! Mam nadzieję, że znajdziemy tam spokojny azyl dla naszych psów.

Posted

belgunia napisał(a):

OK, fajnie! To może jak będziecie u mnie w któryś dzień w weekend, to potem pojedziemy i zobaczymy tę ujeżdzalnie, co?

Jasne.
A czy wy cwiczycie w sobote?
Bo jesli tak to moze wtedy bym wpadla, co?

Posted

[quote name='PATIszon']
Malgos! jak super, ze bedziecie !!! :angel:

No! ja też się cieszę :D Moje kundle w łóżkach nie sypiają, więc z tym też nie mam problemu. A Tośka podrzucam rodzicom na wieś, bo on nawet przy strzałach z daleka umiera ze strachu.

Posted

PATIszon napisał(a):

Jasne.
A czy wy cwiczycie w sobote?
Bo jesli tak to moze wtedy bym wpadla, co?

Mam zamiar w piątek, sobotę i niedzielę poćwiczyć więc wpadajcie kiedy tylko możecie. Od 11 w górę. :)
Zresztą każdego, kto jest chętny z nami "pomęczyć" się trochę, to też zapraszam:)

Dorota

Posted

Małgoś napisał(a):
A Tośka podrzucam rodzicom na wieś, bo on nawet przy strzałach z daleka umiera ze strachu.

No z Kenii to raczej tez marny zawodnik bedzie...chyba, ze na Sedalinie :drinking:

Posted

PATIszon napisał(a):
No z Kenii to raczej tez marny zawodnik bedzie...chyba, ze na Sedalinie :drinking:
No to może należy ogłosić pierwsze zawody naćpanych psów. :D

Małgoś, super! :D Zbiera się wspaniałe towarzystwo! :D

Posted

belgunia napisał(a):

Zobaczcie :D Ja nie ukrywam, że zakaz spania psów w łóżkach trochę mnie ogranicza (właśnie odsprzedałam psie legowisko bo od roku nie było używane :roll: ). Ale jeśli ujeżdżalnia jest duża i jest szansa że będzie w niej panowała plusowa temperatura, to może będzie tam można postawić namiociki? Ewentualnie spać w pokoju na podłodze? Pomyślcie o tych "twardzielach" którzy śpią tylko przytuleni do pańci lub pańcia (dowolnego zresztą :evilbat: )

Posted

belgunia napisał(a):
OK, Postarajcie się!
Staramy się... juz gadaliśmy o tym, ale muszę jeszcze w weekend przedyskutować ze znajomymi tę leśniczówkę... Szczerze mówiąc, to wyniósłbym się w tej Warszawy na cały grudzień i pół stycznia :evil:

Posted

dorotak napisał(a):
Ja nie ukrywam, że zakaz spania psów w łóżkach trochę mnie ogranicza (właśnie odsprzedałam psie legowisko bo od roku nie było używane :roll: ).
dorotak, w najgorszym razie wedle preferencji w stajni lub w jakimś pensjonaciku i nie ma sprawy. :wink: I tak pewnie dużo nie pośpicie. :wink:

Posted

dorotak napisał(a):

Ale jeśli ujeżdżalnia jest duża i jest szansa że będzie w niej panowała plusowa temperatura, to może będzie tam można postawić namiociki? Ewentualnie spać w pokoju na podłodze? Pomyślcie o tych "twardzielach" którzy śpią tylko przytuleni do pańci lub pańcia (dowolnego zresztą :evilbat: )

Sprawdzimy jak z ogrzewaniem hali! OK!
Są takie przytulanki, oj są:) I mnie ten namiocik, lub nawwet materac tylko w ujeżdżalni nawet się podoba, a niech tam, raz jeden taki Sylwester bedzie, to znaczy raz tylko będzie pierwszy, bo jak sama Pati już się wyraziła, to ma być "nowa świecka tradycja"
:)
Nie pośpimy długo, bo zawody będą dwudniowe!!!
HA:)

Dorota

Posted

Dla bezpieczenstwa, psow oczywiscie, przed kazdym przebiegiem obowiazywal bedzie dmuch w sylwestrowego balona. Jak zawodnik bedzie w stanie dmuchnac to biegnie :lol:

Posted

Wind napisał(a):
Dla bezpieczenstwa, psow oczywiscie, przed kazdym przebiegiem obowiazywal bedzie dmuch w sylwestrowego balona. Jak zawodnik bedzie w stanie dmuchnac to biegnie :lol:

Ja ze śmiechu nie będę mogła dmuchać:)

Posted

belgunia napisał(a):
Wind napisał(a):

Sie nie martw!
Dmuchne za Ciebie! :drinking:

Posted

Tych co nie beda mogli dmuchac zdegradujemy do podnoszenia tyczek i prowadzenia zawodnikow po torze ... bo kto to wie, jak z pamiecia bedzie ... a co dwie glowy to nie jedna :lol:

Posted

PATIszon napisał(a):
belgunia napisał(a):
Wind napisał(a):

Sie nie martw!
Dmuchne za Ciebie! :drinking:

Oj Pati, mogę na Ciebie zawsze liczyć... To uratuje mnie od niechybnej klęski zapewne:)
A przy okazji dziękuję Ci za ściganie mojego psa po torze w Poznaniu:) Dobrze Ci szło:) A niech to licho:) ten mój pies... :scared: